گوناگون

مالک هلدینگ پارسینه چه کسی است؟

مالک هلدینگ پارسینه چه کسی است؟

پارسینه: روایت زندگی‌نامه مردی که بیش از ۳۰۰ کانال خبری با بیش از ۱۲ میلیون عضو دارد، می‌تواند جذاب، خواندی و در عین حال، آموزنده باشد.

روز‌ها، هفته‌ها، ماه‌ها و سال‌هاست که همواره نام بزرگانی در فضای مجازی مطرح بوده که کار ویژه‌های خاص و بعضا تاریخی انجام داده‌اند و خوانندگان باید بیشتر با آنان آشنا شوند تا الگویی برای آینده خود بسازنند.

برهمین اساس، روایت زندگی‌نامه مردی که ۳۰۰ کانال خبری با بیش از ۱۲ میلیون عضو دارد، می‌تواند جذاب، خواندی و در عین حال، آموزنده باشد.

او حمیدرضا اسکندری نام دارد که در تاریخ شش مهر هزار و سیصد و چهل و چهار در قائم شهر در خانواده‌ای مرفه به‌دنیا آمد. پدرش شهردار جویبار و بهشهر بود و از کودکی به کار‌های فرهنگی علاقه داشت.
زندگی‌نامه حمیدرضا اسکندری، مالک هلدینگ پارسینه

وی در سن چهارده سالگی درکنار تحصیل در مدرسه، خبرنگار روزنامه «کایر» در قائم شهر نیز بود. پس از مدتی به دلیل علاقه‌ای که به روزنامه‌نگاری داشت، روزنامه «افتخار» را تاسیس کرد، سپس مدیرمسئول روزنامه «راه مردم» شد و پس از مدتی سهام این روزنامه را نیز خرید.

اسکندری موسس و صاحب امتیاز پایگاه‌های خبری-تحلیلی «صبح تهران»، «صبا ایران»، «اقتصاد وطن»، «اطلس خبر» و «اقتصاد ایران انلاین» است. به این لیست می‌توان سردبیری اقتصادی و اجتماعی پایگاه‌های خبری-تحلیلی «تابناک» و «انتخاب» نیز اضافه کرد. وی مالک پایگاه خبری-تحلیلی «پارسینه» بوده و در فضای شبکه‌های اجتماعی بیش از سیصد کانال تاسیس کرده است که حدود دوازده میلیون عضو دارند.
زندگی‌نامه حمیدرضا اسکندری، مالک هلدینگ پارسینه


در حرفه استارتاپ و اپلیکشن‌های خبری با چندین میلیون عضو و کاربر جز افراد قدرتمندی است که نمی‌توان او را نادیده گرفت، اپ‌های خبری «پارسی خبر»، «شورای پنجم»، «مدیران اقتصادی»، «پارسی خبر کانادا» و «پارسی خبر گرجستان» را بنا نهاده است.
زندگی‌نامه حمیدرضا اسکندری، مالک هلدینگ پارسینه


حمید رضا اسکندری همزمان مسئولیت‌هایی در شرکت اوین تاور، شرکت نیک کاران و همزمان چند مجموعه به صورت خیریه همکاری داشتند. مرکز فوق تخصصی دیابت تابان، عمده سهام‌شان مربوط به این شخص می‌شود که ایشان سهام بیمارستان گاندی را هم دارا می‌باشند.

کار‌های ساختمانی چند پروژه اقتصادی به نام مشترک گل نرجس در خیابان ظفر را انجام دادند؛ و شهرک زیبا لی لا رویان را انجام دادند. همزمان شرکتی در ارتباط با معماری‌های سنتی دارند که کار سنتی و مدرنیزه را باهم انجام می‌دهند.

در سال‌های بین ۸۰ تا ۸۳ نیز یک شرکت به نام سهامدار ۲۵ درصد شرکت سافاس ایتالیا بودند که به علت اختلالات مالی آن‌را فروختند.

البته علاقه زیادی به سفر دارند و تاکنون بیش از ۸۰ کشور دنیا را هم سفر کردند. تمام اوقات فراغت خود را به سفر می‌پردازند.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار