حسینی: سینمای سیاسی از متلک گفتنهای سطحی فراتر رود
پارسینه: حسینی تاکید کرد: ژانر اجتماعی به اقشار گستردهتر و موضوعات زندهتر و مسائل بهروزتر و آسیبشناسانهتر پرداخته است، که کمال آن، درآمیختگی توجه به واقعیتها و نگاه امیدوارانه به مسیر فراروست. سینمای سیاسی به جریانشناسی و فلسفه وقایع عنایت پیدا کرده است، اگرچه ضرورت دارد از متلکگفتنهای سیاسی و نقل وقایع و سطحی نگریستن به شخصیتها بگذرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم اختتامیه سی و یکمین جشنواره فیلم فجر گفت: سیویکمین سفر سینماگران با قطار جشنواره به ایستگاه پایانی رسید و تصویری متفاوت در خاطر مخاطبان کشید. قطاری که هم واگنهایش بیشتر گشته و هم امنیتش تضمین شدهتر است و هم تنوع سرنشین و کالا به مشتریان انتخابی مطلوبتر را مژده میدهد.
وی افزود: سینمای دینی هم به صدر اسلام پرداخته و هم از تاریخ عبور کرده و روزگار معاصر و زندگی امروزین را به رخ کشانده است و بر مسند عبرت نشانده است، گرچه تا سرایت هنر به رگ و پی آن، به زمان و افزایش میزان تعمق و تعقل نیازمندیم، و دل به طبیبان دردشناس میبندیم.
حسینی تاکید کرد: ژانر اجتماعی به اقشار گستردهتر و موضوعات زندهتر و مسائل بهروزتر و آسیبشناسانهتر پرداخته است، که کمال آن، درآمیختگی توجه به واقعیتها و نگاه امیدوارانه به مسیر فراروست. سینمای سیاسی به جریانشناسی و فلسفه وقایع عنایت پیدا کرده است، اگرچه ضرورت دارد از متلکگفتنهای سیاسی و نقل وقایع و سطحی نگریستن به شخصیتها بگذرد.
تلاش فیلمسازان متعهد بر کنار زدن نقاب از رخ داعیهداران صلح و امنیت و حقوق انسانی و برملا ساختن نحوه رفتار آنان با ملتهای دیگر درخور توجه است.
وی افزود: نقشآفرینی سینمای دفاع مقدس اینبار بیشتر بر عهده استانها بوده است که نیازمند حمایت و تقویت است.
از فیلماولیها، جوانان و تازه به میدان آمدهها، خبرهای خوشی بهگوش میرسد و نویدبخش آینده خوبی برای سینمای ایران است. امروز غرور این ملت، به غیرت قاصدکهای مقصدشناس معرفبال هنرخال بلندپرواز مسیر کمال، زلفی از جنس رضای حضرت ذوالجلال، گره زده است.
وزیر در پایان گفت: سینمایی که کلید پیشرفت کشور است اگر به همت و غیرت و معرفت صاحبخانهها از دسترس نااهلان دور بماند، امنیت کیان این سرزمین مقدس در افکار مردمان و اذهان جهانیان تضمین خواهد شد.
ارسال نظر