گوناگون

بازگشت سلطانی‌فر به ورزش/ مجلس نهم چرا به او اعتماد نکرد؟

بازگشت سلطانی‌فر به ورزش/ مجلس نهم چرا به او اعتماد نکرد؟

پارسینه: آیا نمایندگان مجلس دهم کلید وزارت ورزش و جوانان را به مسعود سلطانی فر می‌دهند؟ مردی که در مردادماه سال 92 نتوانست از مجلس نهم رای اعتماد بگیرد.

گزارش - تحريريه پارسينه | در مرداد ماه ۹۲ حسن روحانی که به تازگی حکم ریاست جمهوری خود را دریافت کرده بود، باید برای تشکیل دولت و رفتن به سمت کارزاری تمام عیار سربازان خود را به مجلس معرفی می کرد و از این رو لیستی از افراد با گرایش‌های مختلف تقدیم مجلس نهم شد، لیستی که در آن نام مسعود سلطانی فر به عنوان وزیر ورزش و جوانان برای این وزارتخانه به چشم می خورد.

سلطانی‌فر از جمله افرادی بود که به گفته برخی نمایندگان، نامش حداقل برای جامعه ورزشی نامی آشنا بود. او زمانی معاونت در سازمان تربیت بدنی و همچنین قائم مقام معاون اداری و مالی سازمان تربیت بدنی را بر عهده داشت. البته فعالیت سلطانی فر تنها به ورزش ختم نمی شد و نمایندگی در مجلس چهارم را می توان در کارنامه او مشاهده کرد.
بازگشت سلطانی‌فر به ورزش

روز بررسی صلاحیت سلطانی فر در مجلس نهم فرا رسید، موافقان و مخالفان در برابر او صف کشیدند. هرچند برخی نمایندگان معتقد بودند سلطانی فر از جنس ورزش است اما او به خاطر مسایل غیر ورزشی رای نیاورد.

غلامرضا کاتب که امروز نیز در مجلس دهم حضور دارد در موافقت با این وزیر پیشنهادی دولت، در پاسخ به منتقدان گفت: کسی که ۲۰ سال افتخار دارد در نظام جمهوری اسلامی ایران در سطح استانداری و معاونت استانداری کار مدیریت کلان کرده، آیا فقط کار سیاسی بلد است؟!

ناصر کاشانی از دیگر موافقان، سلطانی فر را کامپیوتر متحرک ورزش خواند و گفت: با انتخاب آقای سلطان‌فر که از مدیران شایسته، مجرب و کاردان کشور است، سنت حسنه‌ای پایه‌گذاری شد که می‌تواند الگویی برای مدیریت شایسته در وزارت ورزش و جوانان باشد.
از مخالفان سلطانی فر در مجلس نهم می توان نماینده مردم دهلران را نام برد که گفته بود: سلطانی فر شایسته حضور در وزارت ورزش نیست. حامد قادرمرزی گفته بود:«آقای سلطانی فر شما 34 سال در این کشور خدمت کرده اید که 32 سال آن در پست های مختلف وزارت کشور بوده است.شما فارغ‌التحصیل علوم سیاسی هستید،در صورتی که ما این همه فارغ التحصیل در رشته های ورزشی داریم آیا حضور فردی با این تحصیلات در وزارت ورزش با شایسته‌سالاری هماهنگی دارد؟»

قادر مرزی این را گفت و ادامه داد:«آیا اینکه یک نفر که سوابقش استاندار و معاون امنیتی - سیاسی استاندار بوده و تخصص ورزشی ندارد، بیاید در رأس ورزش کشور قرار بگیرد، با شایسته‌سالاری هماهنگی دارد؟ انتصاب وی در وزارت ورزش عادلانه نیست و با اعتدال هم‌خوانی ندارد.عرصه مدیریت ملی، عرصه شخص و حادثه نیست، نباید در این میان حادثه را بر برنامه و تدبیر ترجیح دهیم.با آقای سلطانی‌فرد به لحاظ نبود تخصص و تجربه کارکرد در وزارت ورزش، مخالفم و امیدوارم امروز مجلس به خاطر شایسته سالاری به سلطانی‌فر رای ندهد.»

سلطانی فر نیز در دفاع از خود گفت: بنده به عنوان فرزند انقلاب، امام و رهبری و سربازی کوچک در سال‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در نقاط مختلف کشور افتخار خدمت‌گذاری به مردم ایران را داشتم. بیش از ۲۰ سال در ۶ استان کشور، ۱۲ سال عهده‌دار سمت استانداری در سه استان مرکزی، زنجان و گیلان و ۸ سال به عنوان معاون استانداری‌های هرمزگان، همدان و فارس انجام وظیفه کرده‌ام.

وزیر پیشنهادی ورزش افزود:‌ در تمام این مدت مسئولیت امور ورزش و جوانان استان‌های مختلف را در کمیته‌های هماهنگی، نظارتی و برنامه‌ریزی داخل استان‌ها برعهده داشتم. اولین مسئول ورزش کشور هستم که بعد از پیروزی انقلاب در صورت کسب رأی اعتماد به هنگام تصدی مسئولیت ورزش کشور و وزارت ورزش و جوانان دارای دو سال سابقه مدیریت در این بخش بودم.

سرانجام سلطاني فر نتوانست از مجلس نهم راي اعتماد بگيرد تا محمود گودرزي آخرين گزينه رئيس جمهور با راي اعتماد از مجلس گذشته وارد كابينه دولت شود. حال باید منتظر ماند و دید سرانجام سلطاني فر با قدرت بيشتر و با اتكا به آراي احتمالي مجلس فعلي مي تواند كار خود را براي وزارت ورزش آغاز كند؟

ارسال نظر

  • ناشناس

    بسمه تعالی
    مایه تاسف است از آقای روحانی که دقیقا شبیه کارهای آقای احمدی نزاد را انجام می دهد . برادر مگر قحط الرجال است ؟نسبت این برادر مان با ورزش چیست؟ این همه مردان ب سواد وورزشی در کشور داریم . حیف که ما از یک سور اخ چندین بار گزیده می شویم. برادر مشکل ما این است که این نخبگان سیاسی تصادفی کمتر عاقلانه تصمیم گرفته وکمتر عاقلانه ومدبرانه کار می کنند.

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار