اوکراین چه پهپادهایی را از آلمان می خرد؟
پارسینه: الکسی رزنیکوف وزیر دفاع اوکراین اعلام کرد که کشورش قصد دارد در سال ۲۰۲۳ روی ساخت پهپادهای نظامی سرمایهگذاری کند
وزارت دفاع اوکراین همزمان با اعلام تصمیم برای سرمایهگذاری در تولید پهپاد ، سفارش خرید ۱۰۵ پهپاد جاسوسی «وکتور» را به شرکت آلمانی «کوانتوم سیستمز» ارائه کرده است. در پی اقدام اخیر اوکراین گمانه زنیهایی در رابطه با گسترش این همکاری با آلمان وجود دارد. از این رو به معرفی برخی از پهپادهای ساخت آلمان که احتمال خرید آنها وجود دارد پرداختیم.
۱. Argus As ۲۹۲ در سال ۱۹۳۹ به عنوان یک پهپاد ضد هوایی بدون سرنشین کوچک و کنترل از راه دور توسعه یافت. در اصل یک نسخه شناسایی کوتاه نیز ساخته شد و موفقیت آن پروژه را به پیشنهاد پهپاد کرد. As ۲۹۲ توسط دکتر اینگ طراحی شده است. کار بر روی این پهپاد در سال ۱۹۳۷ در (کارخانه موتورهای هوایی آرگوس) در برلین آغاز شد. به غیر از Argus، دو شرکت آلمانی دیگر در تولید As ۲۹۲ مشارکت دارند. پرواز بدون هدایت As ۲۹۲ در ۹ ژوئن ۱۹۳۷ انجام شد و پس از آن اولین پرواز از راه دور در ۱۴ مه ۱۹۳۹ انجام شد. پس از نمایشهای موفقیت آمیز، آرگوس سفارش تولید اولیه ۱۰۰ فروند As ۲۹۲ را در آخرین سال ۱۹۳۹ دریافت کرد.
۲. EMT علاالدین پهپاد شناسایی هوابرد برای تصویربرداری از منطقه نزدیک است که در نیروهای مسلح جمهوری فدرال آلمانبه کار گرفته میشود. این پهپاد دارای دوربین روز و شب و رله ویدیویی است و میتوان آن را در دو چمدان که حاوی پهپاد جدا شده و یک کوله پشتی با ایستگاه کنترل است حمل کرد.
۳. Argus Fernfeuer برای مین گذاری پیشنهاد شد و یک وسیله نقلیه هوایی بدون سرنشین است. تخصص راهنما از سی. لورنز و مشاوره و ساخت بدنه هواپیما توسط آرادو انجام شد.
۴. دورنیر کیبیتز یک سکوی متحرک شناسایی نظامی بدون سرنشین است که برای وظایف شناسایی میدان نبرد مانند شناسایی و ردیابی هدف متحرک استفاده میشود.
۵. EADS Barracuda یک وسیله نقلیه هوایی بدون سرنشین با موتور جت است که در حال حاضر توسط EADS در حال توسعه میباشد و برای نقش شناسایی هوایی و همچنین مبارزه (مانند UCAV) در نظر گرفته شده است. این هواپیما یک سرمایه گذاری مشترک بین آلمان و اسپانیا است.
۶. Luna X ۲۰۰۰ یک هواپیمای جاسوسی و تجسسی بدون سرنشین آلمانی است که در خدمت Bundeswehr (ارتش آلمان) است و توسط شرکت EMT Penzberg آلمان تولید شده است. این پهپاد برای شناسایی نزدیک، انتقال دادههای ویدئویی زنده یا گرفتن تصاویر ثابت با وضوح بالاتر در نظر گرفته شده است، اما میتواند کارهای دیگری مانند نمونه برداری از ذرات را نیز انجام دهد.
۷. Hybrid-Airplane Technology ،H-Aero (به نام H-AERO) یک پهپاد کوچک هیبریدی الکتریکی بدون سرنشین آلمانی است که توسط شرکت تازه تاسیس Hybrid-Airplane Technology GmbH تولید شده است. این پهپاد در مقایسه با برخی دیگر از پهپادها از برخاست و فرود عمودی و استقامت پروازی طولانی برخوردار است. این پهپاد فوق پیشرفته میتواند انرژی خود را از منابع تجدید پذیر دریافت کند.
۸. هایفیش یک مدل هواپیمای هیدروژنی است که توسط شرکت کونی شافروت ساخته شده است. این مدل با موفقیت پروازهای آزمایشی را با انرژی باتری پشت سر گذاشته است. این پرنده محصول مرکز هوا و فضای آلمان و شرکای بین المللی آن است.
۹. نورثروپ گرومن RQ-۴ گلوبال هاوک یک هواپیمای تجسسی در ارتفاع بالا و کنترل از راه دور است که در دهه ۱۹۹۰ تا ۲۰۲۰ ساخته شده است. در ابتدا توسط Ryan Aeronautical طراحی شد و در طول توسعه به عنوان Tier II+ شناخته شد. RQ-۴ با استفاده از رادار با دیافراگم مصنوعی با وضوح بالا و حسگرهای الکترواپتیکال مادون قرمز با زمانهای طولانی در مناطق هدف، یک دید کلی و نظارت سیستماتیک ارائه میکند.
۱۰. نمایشگر تحقیقاتی Sagitta از شرکت Airbus Defense and Space یک پهپاد با نیروی جت است که با همکاری مؤسسات تحقیقاتی آلمانی به عنوان بخشی از طرح نوآوری باز توسعه یافته است. هدف برنامه نوآوری باز، پیشرفت تبادل مستمر بین صنعت و موسسات تحقیقاتی در زمینه فناوریهای وسایل نقلیه هوایی بدون سرنشین است.
۱۱. KZO یک پهپاد آلمانی برای هواپیماهای کوچک برای دستیابی به هدف) یک وسیله نقلیه هوایی بدون سرنشین (UAV) با ویژگیهای پنهان کاری است که توسط شرکت Airbus Defense and Space Airborne Solutions GmbH آلمان ساخته شده است. یک سیستم KZO شامل ۱۰ پهپاد و ۲ واحد زمینی، متشکل از یک ایستگاه کنترل، یک رادیو، یک پرتاب، یک خودروی تعمیر و نگهداری با امکانات سوختگیری برای پهپادها و یک خودروی بازیابی است.
پهپاد و سلاح فروختن برا خود عوضیشون اشکالی نداره اما برا ایران ممنوعه..چقدر کثیف هستن