شناسایی خودروهایی که غیرقانونی وارد شدند
پارسینه: مرکز حراست وزارت صنعت، معدن و تجارت از معرفی خودروهای وارداتی غیر قانونی به مراجع ذیربط برای برخورد با متخلفان خبر داد.
به گزارش پارسینه ، مرکز حراست وزارت صنعت، معدن و تجارت در اطلاعیه ای از شناسایی تمام خودروهایی که از مبادی غیرقانونی و روش های نامتعارف ثبت سفارش شده اند و معرفی آنها به مراجع مرتبط برای برخورد با متخلفان خبر داد.
این مرکز در این اطلاعیه اعلام کرد: در راستای اجرایی کردن تدابیر دولت و دستور ویژه وزیر صنعت، معدن و تجارت برای مبارزه با فساد و صیانت از حقوق بیت المال، تمامی خودروهایی که در زمان ممنوعیت وارادت خودرو (از ۸ تیر ۹۶ ) از مبادی غیر قانونی و با روش های نامتعارف ثبت سفارش شده اند (اعم از خودروهایی که وارد کشور شده یا در گمرکات کشور موجود هستند)، شناسایی شده و بر اساس قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، به مراجع ذیربط برای برخورد با متخلفان منعکس شده است.
دولت حاضر به پرداخت هیچگونه هزینه ای بابت اشتباهات خود در مورد موسسات مالی و اعتباری نیست و اتفاقا دارد از اب گل الود ماهی میگیرد. به اسم خط اعتباری وام با بهره 35 در صد برای این موسسات در نظر می گیرد و با ارزیابی اموال این موسسات به نصف قیمت این اموال را نیز بابت ودیعه وام خود بر میدارد و در اخر هم از توبره خورده است و هم از اخور. ضمنا از پولهایی که در حسابهای این موسسات توسط قوه قضائیه توقیف شده است و سود این پولها نیز به حساب قوه قضائیه می رود نامی نمی برد و در نتیجه از حمایت قوه قضائیه نیز بهره می برد. به طور مثال در حالی که بانک مرکزی مدعی بلوکه شدن حسابهای موسسه مجاز کاسپین بود در گزارش مالی خود از این موسسه تنها به میزان تسهیلات این موسسه و اموال ان اشاره کرد و بهیچوجه کوچکترین رقمی را بابت رقم موجودی در حسابهای این موسسه منظور نکرد. گویی قوه قضائیه حسابهای خالی را بلوکه کرده بود! و این در حالی است که بیشترین دریافتی های این موسسه مربوط به پس از اعطای مجوز به این موسسه در سال 95 بوده است و قطعا می بایستی میلیاردها تومان در حساب این موسسه موجود باشد.