گوناگون

اژه ای: هیچ خط قرمزی در برخورد با افراد وجود ندارد

پارسینه: سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره رسیدگی به پرونده‌ افرادی که در دولت قبلی خط قرمز اعلام شدند، گفت: به طور طبیعی ممکن است رسیدگی به بعضی پرونده‌های مجاری سختی داشته باشد، از جمله اینکه کسی مسوول باشد؛ زیرا در این صورت ممکن است تحقیقات با مشکلی روبرو شود. بنابراین ممکن است تاخیر در اثبات پیش بیاید، اما اینکه خط قرمزی وجود داشته باشد خیر.

محسنی‌اژه‌ای در پاسخ به سوالی درباره برخورد قوه قضاییه با برخی اعمال نظیر قمه‌زنی در ایام محرم، گفت: دستگاه‌های انتظامی و قوه قضاییه از سال‌ها پیش اقداماتی پیشگیرانه انجام داده و می‌دهند و آن جا هم که برخورد لازم باشد، انجام می‌شود.

وی ادامه داد: خوشبختانه اکنون مردم آگاه هستند و رعایت می‌کنند، ولی اگر قوه قضاییه موردی در این زمینه مشاهده کند برخورد خواهد کرد.

محسنی‌اژه‌ای در پاسخ به سوالی درباره توهین به اشخاص در مجالس عزادرای، گفت: شان مجلس و حسینیه این نیست که در آن به کسی توهین شود، ولی اگر توهینی صورت بگیرد، در مواردی که باید با شاکی خصوصی موضوع تعقیب شود این کار انجام می‌شود و اگر جنبه عمومی داشته باشد مدعی‌العموم هم وارد می‌شود.

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت اجرای احکام پرونده 3 هزار میلیاردی، خاطرنشان کرد: این پرونده چند بخش داشته است. افرادی به حبس، جزای نقدی، شلاق و انفصال از خدمت محکوم شده‌اند. افرادی هم به برخی از این موارد محکوم شده‌اند و هرکدام از این‌ها به تناسب در حال اجراست.

وی گفت: به بعضی از متهمین به ویژه متهم ردیف اول فرصتی داده شد که رد مال کنند. دادسرا هم وارد شد و از آنها تعهد گرفت و مهلتی تا پایان مهر داده شد.

محسنی‌اژه‌ای با بیان اینکه بخشی از اموال این افراد برای مزایده آگهی شده است، گفت: چنانچه خود محکوم رد مال کند از نظر قوه قضاییه اولی است وگرنه از طریق مزایده اقدامات بعدی انجام خواهد شد.

وی درباره آخرین وضعیت محکوم بجنوردی که پس از اجرای حکم اعدام زنده مانده بود، گفت: وضعیت عمومی این فرد بهتر شده و هرچند هنوز مشکلاتی دارد اما از بیمارستان مرخص شده است.

محسنی‌اژه‌ای ادامه داد: این فرد دو محکومیت داشت که یکی از آنها حبس و محکومیت دیگر در رابطه با موادمخدر بوده است.

سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه این فرد در جریان عفو قرار دارد، گفت: موضوع عفو ابتدا در کمیسیون استان بررسی می‌شود و اگر نظر کمیسیون استان بر تخفیف مجازات بود پرونده به تهران فرستاده می‌شود. کمیسیون عفو در تهران نیز پرونده را نزد رییس قوه قضاییه می‌فرستد و اگر رییس قوه قضاییه صلاح دید موضوع را خدمت مقام معظم رهبری ارسال می‌کند.

وی گفت: البته اینطور نیست که دست رییس قوه قضاییه بسته باشد و نتواند به صورت جداگانه درخواست عفو از مقام معظم رهبری داشته باشد، ولی به طور معمول این روال طی می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار