اعلام حالت آمادهباش برقی در تهران
پارسینه: مصرف برق کشور در ساعات پیک در حالی برای نخستین بار با عبور از محدوده 48 هزار مگاوات شکسته شده است که مسئولان وزارت نیرو تا سقف 50 هزار مگاوات برای تابستات سال جاری اعلام آمادگی کرده اند.
روز گذشته شنبه چهارم مرداد ماه ساعت 15:24 با مصرف 48 هزار و 527 مگاوات برق در کل کشور رکورد مصرف برق ایران شکسته شد.
به گزارش مهر، بر اساس گزارش شرکت مدیریت شبکه برق کشور، پس از ثبت رکورد مصرف برق بیش از 47 هزار مگاوات در دو هفته پایانی تیر ماه سال جاری، با مصرف بیش از 48 هزار مگاوات یک رکورد جدید در مصرف این انرژی پاک به ثبت رسید.
مصرف برق کشور در ساعات پیک در حالی برای نخستین بار با عبور از محدوده 48 هزار مگاوات شکسته شده است که مسئولان وزارت نیرو تا سقف 50 هزار مگاوات برای تابستات سال جاری اعلام آمادگی کرده اند.
علاوه بر این روز گذشته ظرفیت ذخیره برق عملیاتی نیروگاه های برق کشور به حدود 95 مگاوات کاهش یافته است که پیش بینی می شود در صورت افزایش شدت گرمای تابستانی و عدم صرفه جویی مشترکان، شاهد خاموشیهایی در سطح شبکه برق کشور باشیم.
در این بین هر چند تولید برق امسال افزایش یافته اما مسئولان وزارت نیرو هشدار داده اند در صورتی که مردم در مرداد ماه سال جاری در مصرف این انرژی پاک 10 درصد صرفهجویی را در دستور کار قرار ندهند کشور با خاموشیهای برنامهریزی شدهای روبرو خواهد شد.
همزمان با شکسته شدن دوباره مصرف برق ایران، با تجهیز و اعزام 100 گروه عملیاتی توزیع حالت آماده باش در سطح استان تهران به منظور تامین پایدار و مطمئن برق تابستانی مشترکان در پایتخت اعلام شد.
شرکت توزیع برق تهران بزرگ امروز با انتشار گزارشی، اعلام کرد: براساس گزارش سازمان هواشناسی کشور مبنی بر افزایش دما در روزهای آینده، 100 اکیپ عملیاتی مناطق 21 گانه این شرکت با فرماندهی ستاد مدیریت بحران شرکت، نسبت به مدیریت حوادث و خاموشیهای احتمالی در شهر تهران اقدام خواهند کرد.
از این رو با افزایش دمای تهران طی 48 ساعت آینده، ستاد مدیریت بحران شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ آمادگی خود را برای تامین برق پایدار اعلام کرد.
ستاد مدیریت بحران شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ متشکلاز مدیرعامل، معاونتهای هماهنگی، معاونت بهرهبرداری و دیسپاچینگ، مدیران ستادی و اجرایی و همچنین مدیران مناطق 21 گانه هستند.
کسی طاقت زندگی بدون کولر را ندارد این روزها، بچه ها هم بدون توجه به هزینه ها و منابع بدتر از بزرگترها تربیت شده اند، این روحیه مصرف گرایی و بی تحملی، پدر محیط زیست را هم در می اره