تحصیل ۷۲ هزار دانشآموز در مدارس خاص
پارسینه: رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور از فعالیت ۱۵۷۰ مرکز آموزشی با سیستم خاص در سراسر کشور خبر داد.
وی با بیان اینکه ۷۲ هزار دانشآموز در مدارس خاص و ۴۸ هزار نفر در سیستم آموزشی فراگیر قرار دارند، عنوان کرد: این دانشآموزان شامل دانش آموزان دچار مشکلات جسمی و حرکتی و دانش آموزان ناشنوا (اختلالات یادگیری)، کمتوان ذهنی و ... هستند .
معاون وزیر با اشاره به اینکه این میزان دانش آموز شامل همه دانشآموزان شامل این قشر نمیشود، اظهار کرد: متاسفانه برخی خانوادهها به دلیل مشکلات فرزندانشان آنها را به مدرسه نمیفرستند و برطرف شدن این مشکل در گرو فرهنگسازی و ایجاد جاذبههاست .
وی رویکرد سازمان آموزش و پرورش استثنایی را کیفیتبخشی به نظام آموزشی و به روز کردن معلمان دانست و افزود: مهارتآموزی اصلیترین رویکرد آموزشی در این گونه مدارس است تا فرد بتواند در آینده در کنار مهارتهایی نظیر گرافیک، خیاطی و ... برای خود ایجاد شغل کند .
به گفته قدمی کسب رتبههای زیر ۱۰۰ در کنکور در گروه نابینابان و ناشنوایان بیانگر کیفیت بالای آموزشی مدارس است که بدون داشتن هیچ سهمیهای توان رقابت با دانشآموزان سالم را در کنکور دارند .
وی با دعوت از خیرین مدرسهساز برای احداث مدارس با سیستم خاص در سراسر کشور گفت: استانهای مرکزی و خراسان رضوی از نظر خیرین در این حوزه در بین خیرین سایر استانهای کشور پیشگام بوده و جزو برترینها هستند .
وی با تاکید بر تامین زیرساختهای لازم و احداث فضاهای آموزشی با سیستم خاص برای دانش آموزان تصریح کرد: فرهنگ سازی برای جذب خانوادهها در هدایت فرزندان استثنایی به مدارس امری ضروری است .
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در پاسخ به پرسش ایسنا در خصوص مشکلات اساسی دانشآموزانی که در مدارس با سیستم خاص تحصیل میکنند، گفت: نبود سالنهای ویژه از مهمترین مشکلات پس از احداث مدارس است .
وی با بیان اینکه احداث سالنهای ویژه نیازمند اختصاص هزینه بالاست، افزود: در حال حاضر کمتر از ۲۰ سالن ویژه در کشور وجود دارد و برای احداث سالنهای بیشتر نیازمند همیاری خیرین هستیم.
ارسال نظر