پیامکهای اعدام کننده
پارسینه: تلفن همراه که یکی از پرکاربردترین و دم دستیترین ابزار روزمره زندگی به حساب میآید به همان اندازه کاربریاش میتواند دردسر ساز باشد.
چنین اشتباهی در سرویس پیامک نیز مشهود است به گونهای که برخی افراد بدون توجه به شماره وارد کرده به عنوان مخاطب پیامک، متنی را برای فرد دیگری که اصلا شناختی نسبت به او ندارند، ارسال میکنند.
در چنین مواردی نیز اگر موارد مزاحمت را استثنا قائل شویم، با برخوردی همچون نمونه تماسهای اشتباه مواجه میشویم.اما در چنین مواردی هم فرد خاطی و هم مخاطبی که از شدت تماس یا پیامکهای اشتباه به ستوه آمده بسیار باید مراقب باشند.
آیا میدانید اگر در متن پیامکی خود به دیگران توهین کنید، مخاطبان حق شکایت از شما را دارند؟
برای پاسخ به این سوال باید گفت توهین به افراد از شایعترین جرایم و لذا طبق قانون دارای مجازات است که با توجه به کیفیت و نوع توهین، مجازات آن نیز متفاوت خواهد بود.
ناگفته نماند برخی مصادیق توهین مجازاتهایی همچون اعدام را نیز در پی دارد.
با این حال باید گفت توهین علاوه بر اینکه به لفظ واقع میشود، با عمل و رفتار زننده نیز محقق خواهد شد.بنابراین شخصی که مورد توهین قرار میگیرد، میبایست این امر را ثابت کند.
پس چنانچه توهین در فضای مجازی یا به صورت پیامک واقع شده، شخص میتواند به آنها برای اثبات وقوع توهین و مجازات نمودن توهین کننده استناد کند.
هر فرد شاکی میتواند با مراجعه به دادسرای مربوطه، شکایت کیفری خود با عنوان توهین را ثبت کند.
به گزارش تسنیم، حال با توجه به اینکه امروزه برنامههای مختلفی توسعه یافته که قابلیت نصب روی تلفن همراه و ضبط تماسها را دارد شاید بتوان این بند قانونی را به مکالمات ضبط شده نیز تسری بخشید زیرا آن هم به منزله سند است.
لذا ضروری است تمام مشترکان ارتباطات ثابت و سیار نسبت به این مقوله آگاه بوده تا در دام افراد سودجو که دنبال دستیابی به سود یا افراد شیاد که دنبال ضربه زدن به هویت دیگران هستند، گرفتار نشوند.
ارسال نظر