کلاهبرداری از طریق تماس تلفنی
پارسینه: رئیس پلیس فتا زنجان گفت :یکی از جرائمی که امروزه در فضای مجازی باب شده و مبالغ بسیاری از هموطنان کلاهبرداری می شود از طریق ارسال پیامک و تماس های تلفنی است.
سرهنگ آدینه لو رئیس پلیس فتا زنجان گفت : برخی کلاهبرداران با برقراری تماس ویا ارسال پیامک با موضوع برنده شدن در قرعه کشی برنامه های رادیو و تلویزیونی از قربانیان درخواست می کند جهت دریافت جایزه نقدی خود به دستگاه عابر بانک مراجعه نمایند.
وی افزود : اولین شگرد این افراد تغییر زبان دستگاههای خود پرداز می باشد و در پی این تغییر زبان با اغفال افراد رمز بانکی، شماره کارت، تاریخ انقضاء و cvv۲ را از افراد دریافت کرده و از حساب قربانیان برداشت می کنند. از دیگر شگردهای این مجرمان اعلام شماره کارت خود به عنوان کد هایی برای انتقال وجه می باشد که که با این کار فرد ندانسته کل موجودی حساب خود را به حساب فرد کلاهبردار واریز می کند.
رئیس پلیس فتا زنجان گفت : به شهروندان و هموطنان عزیز توصیه میشود به چنین تماس های تلفنی توجه نکنند و موضوع را سریعاً به پلیس فتا گزارش نمایند و برای دریافت وجه جایزه نیازی به مراجعه پای دستگاه های خود پرداز بانکی نمیباشد.
سرهنگ آدینه لو خاطر نشان کرد : پلیس فتا از هموطنان درخواست میکند در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طریق تلفن مرکز فوریتهای پلیسی ( ۱۱۰ ) یا سایر راه های ارتباطی پلیس فتا به ما گزارش نمایند و هشدارهای پلیس را جدی بگیرند.
به گفته این مقام مسئول، پلیس فتا در طول ایام نوروز بصورت ۲۴ ساعته آماده خدمات رسانی به عموم شهروندان و پاسخگویی به سوالات و مشکلات آنها در خصوص موضوعات و جرایم فضای مجازی می می باشد.
رئیس پلیس فتا در پایان به شهروندان توصیه کرد که به این گونه تماس ها و پیامک ها اعتنایی نکنند و برای واریز وجه به حساب عابربانک ، نیازی به حضور صاحب کارت در کنار دستگاه خودپرداز نیست.
سرهنگ آدینه لو تاکید کرد : به هیچ عنوان اطلاعات مهم حساب بانکی خود را در اختیار دیگران قرار نداده و از ارسال اطلاعات حساب بانکی از جمله رمز اول یا دوم، کد CCV۲، تاریخ انقضای کارت از طریق پیامک خودداری کنند.
منبع:
باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر