دستگیری ۱۳۰۰ معتاد خردهفروش و قاچاقچی/ پاکسازی پایتخت از ۲۳۰ پاتوق مواد مخدر
پارسینه: سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی پایتخت در حاشیه طرح ظفر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با ۲۳۰ حکم قضایی و ورود به مخفیگاه و پاتوق قاچاقچیان از اوایل هفته جاری ۳۱۰ نفر از عواملی که به صورت باندی مواد مخدر را در سطح شهر تهران توزیع میکردند شناسایی و دستگیر شدند.
به گزارش پارسینه ، سردار حسین رحیمی در حاشیه اجرای نخستین مرحله از طرح برخورد با خرده فروشان مواد مخدر به نام "طرح ظفر" که پیش از ظهر امروز برگزار شد، اظهار کرد: پس از عملیاتهایی که پلیس در مناطقی همچون شوش، مولوی، فرحزاد و ... اجرا کرده و منجر به پاکسازی بیش از ۹۰ درصدی پاتوقها و مراکز عرضه و مصرف مواد مخدر شد، پیش بینی میکردیم که ممکن است با توجه به ناامن شدن این فضاها برخی از قاچاقچیان و خرده فروشان کلونیهای جدیدی را برای مصرف مواد ایجاد کرده و به همین دلیل رصد و اقدامات اطلاعاتی خود را در این زمینه آغاز کردیم.
وی با بیان اینکه با انجام مدتها کار اطلاعاتی و با دستور مقام قضایی عملیات خود را برای برخورد با خرده فروشان مواد مخدر آغاز کردیم گفت: در نهایت هفته گذشته بیش از ۲۳۰ حکم قضایی برای ورود به ۲۳۰ مخفیگاه و پاتوق که به محلی برای عرضه و مصرف مواد مخدر تبدیل شده بود دریافت کرده و تمامی این محلها پاکسازی شد.
رحیمی با بیان اینکه ۳۱۰ خرده فروش در اجرای نخستین مرحله از طرح ظفر دستگیر شدند خاطرنشان کرد: از این افراد مجموعا ۸۰۹ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف و ضبط شد.به گفته رئیس پلیس پایتخت در اجرای این طرح ۲۵ باند نیز منهدم شد. همچنین ۲۲ قاچاقچی و سرشبکه اصلی توزیع مواد مخدر نیز شناسایی و دستگیر شدند.
وی ادامه داد: از قاچاقچیان ۱۹ دستگاه خودرو و تعدادی موتور سیکلت و ۲۵۲ دستگاه پایپ و وسایل مرتبط با مواد مخدر کشف و ضبط شد.سردار رحیمی تصریح کرد: در این طرح ۹۶۸ خردهفروش نیز شناسایی و دستگیر شدند و میتوان گفت: در طرح ظفر یک، تعداد ۱۳۰۰ خردهفروش و قاچاقچیان مواد مخدر شناسایی و دستگیر شدند که یا به زندان تحویل داده یا تحویل مراکز بازپروری شدند.
فرمانده انتظامی پایتخت به طرحهای مختلف اجرایی پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب اشاره و اظهار داشت: سه منطقه مهم شوش، مولوی و دروازهغار و همچنین فرحزاد تا ۹۰ درصد و جاجرود نیز تا صددرصد از وجود قاچاقچیان مواد مخدر پاکسازی شد، اما بیم آن داشتیم که قاچاقچیان با توجه به از هم پاشیده شدن محل تجمعشان، کلونیهای دیگری در سطح پایتخت ایجاد کنند که بر همین اساس با هماهنگی معاون دادستان در این خصوص وارد عمل شده و با کار اطلاعاتی، منازل و مراکز فروش مواد مخدر را رصد کردیم که این کار بیش از دو ماه به طول انجامید.
سردار رحیمی ادامه داد: پس از اتمام کار اطلاعاتی و تنظیم پرونده با هماهنگی معاون دادستان تهران ۲۳۰ حکم قضایی و ورود به مخفیگاه قاچاقچیان خرد از اوایل هفته جاری اخذ و کار عملیاتی برای دستگیری کلید خورد. وی با اشاره به شعار سال ۹۸ پلیس مبنی بر پاکسازی تهران از لوث وجود معتادان متجاهر گفت: وقتی خریداری نباشد عرضه نیز پایین میآید و به لطف خدا توانستیم مراکز عمده معتادان متجاهر و پاتوق آنها را شناسایی و منهدم کنیم.
رئیس پلیس تهران بزرگ با اعلام این مطلب که قبلا تمرکز و توجه بر روی باندهای بزرگ بود و هم اینک تمرکز ویژهای بر روی معتادان متجاهر و خرده فروشان صورت گرفته به شهروندان این اطمینان را داد که اگر پاتوق یا محلی را میشناسند که خرده فروشان مواد مخدر در آن حضور دارند مراتب را به پلیس ۱۱۰ یا دستگاه قضایی اطلاع دهند؛ مطمئن باشند که پلیس در برخورد با جرائم مواد مخدر به هیچ عنوان کوتاه نخواهد آمد.
این مقام ارشد پلیس تهران به عملکرد ماموران این فرماندهی در مدت ۵ ماه و ۱۵ روز که از آغاز سال میگذرد پرداخت و اظهار داشت: ۹ تن و ۳۴۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر در این مدت کشف و ضبط شد که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۱۵ درصد افزایش داشته است؛ همچنین ۳۳ باند شناسایی و متلاشی و ۲۷۳ قاچاقچی عمده که از شرق، جنوب شرق و جنوب ایران مواد را وارد پایتخت میکردند نیز دستگیر شدند که نسبت به مدت مشابه ۸ درصد افزایش کشفیات را داشتیم.
وی گفت: در این مدت ۱۸۰۱ دستگاه خودرو نیز از قاچاقچیان کشف و توقیف شد.
هروقت مشکل بیکاری و فقر را حل کردید ، به این دستگیری ها افتخار کنید !
فردا میگن جا نداریم همشونو آزاد کردیم
دستگیر شدن ، خوب بعد ؟؟؟؟
گر حکم شود که مست گیرند/ در شهر هر آنکه هست گیرند؛ خب اول از مسولین وآقازاده ها شروع کنید که با چهره های زرد و تابلو در انظار عمومی ظاهر می شن.
نتیجه فیلم سینمایی متری 6.5
با بگیر و ببند ، محاکمه ، زندانی ، جمع آوری ، اعدام و ... معتادان و قاچاقچیان مواد مخدر این مشکل حل نخواهد شد.