آمار مبتلایان آمریکایی از یکصدهزار نفر عبور کرد/ رکورد تلفات ایتالیایی ها در یک روز شکست
پارسینه: هم اکنون آمریکا با بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا، ایتالیا ۸۶ هزار و چین ۸۱ هزار نفر، بیشترین شمار ابتلا به کرونا در جهان را دارند، البته در چین بیش از ۷۴ هزار بیمار سلامتی خود را به دست آوردهاند و تنها سه هزار و ۴۶۰ نفر بیمار کرونایی هم اکنون در این کشور وجود دارد.
به گزارش پارسینه به نقل از رسانه های بین المللی، آخرین گزارشها حاکی است که در ایتالیا طی ۲۴ ساعت گذشته ۹۱۹ نفر از ویروس کرونا جان باختهاند. بدین ترتیب، روز جمعه ایتالیا رکورد فوتیهای روزانه از این ویروس را در جهان ثبت کرد. شمار کل فوتیهای کرونا در ایتالیا به ۹ هزار و ۱۳۴ نفر رسیده است که بالاترین میزان در جهان است.
کل مبتلایان به کرونا در این کشور همچنین روز جمعه برای اولین بار از چین پیشی گرفت. هم اکنون آمریکا با بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا، ایتالیا ۸۶ هزار و چین ۸۱ هزار نفر، بیشترین شمار ابتلا به کرونا در جهان را دارند، البته در چین بیش از ۷۴ هزار بیمار سلامتی خود را به دست آوردهاند و تنها سه هزار و ۴۶۰ نفر بیمار کرونایی هم اکنون در این کشور وجود دارد.
در روزهای اخیر میزان آزمایش ابتلا به کرونا در آمریکا افزایش چشمگیری یافته و تا کنون بیش از نیم میلیون نفر آزمایش دادهاند. منتقدان میگویند تاخیر در آمادهکردن بستههای آزمایش کرونا و سرعت کُند در روزهای نخست، باعث شد این آزمایشها خیلی دیر در آمریکا آغاز شود.
در روزهای گذشته در نقاط مختلفی از آمریکا امکان آزمایش کرونا به طور سرپایی و از داخل خودرو فراهم شده است. کسانی که میخواهند اینطور آزمایش بدهند باید یا بالای ۶۵ سال داشته باشند، یا دمای بدنشان در محل بیش از ۳۷.۵ درجه سانتیگراد باشد و نشانههای مشکل تنفسی داشته باشند، و یا از نیروهای درمانی و امدادی باشند.
با فراهمشدن امکان آزمایش برای عدهای خیلی بیشتر و با دسترسی آسانتر، انتظار میرود شمار مبتلایان ثبتشده در آمریکا در روزهای آینده بیشتر هم بشود.برخی مقامهای محلی در آمریکا گفتهاند آمار مبتلایان در نقاط پر شیوع مثل نیویورک و کالیفرنیا، چند برابر آمار ثبتشده است.
این کمک شامل چه مواردی میشود:
این بزرگترین لایحه کمک اقتصادی است که در کنگره آمریکا به تصویب میرسد و بر مبنای این لایحه، بیشتر خانوادههای چهار نفره چکی به مبلغ۳۰۰۰ دلار دریافت خواهند کرد.در این طرح، به خانوادههایی که به ازای هر فرد بزرگسال درآمد کمتر از ۷۵ هزار دلار در سال دارند، ۱۲۰۰ دلار برای هر بزرگسال و ۵۰۰ دلار برای افراد زیر ۱۸ سال پرداخت میشود. خانوادههایی که درآمد بیش از صد هزار دلار به افزای هر فرد در سال دارند، کمک نقدی پرداخت نمیشود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه کریستالینا جئورجیوا در یک کنفرانس خبری آنلاین اظهار داشت: واضح است که وارد یک رکود شدهایم که از بحران مالی سال ۲۰۰۹ بدتر است.رئیس صندوق بین المللی پول با اشاره به توقف ناگهانی جهانی اضافه کرده است: بازارهای نوظهور برای مقابله با پیامدهای وضعیت به وجود آمده نیازمند ۲.۵ تریلیون دلار هستند.
وی با این حال هشدار داده است که چنین برآوردی حداقلی است.کریستالینا جیورجیوا در ادامه گفته است، دولتها در بازارهای نوظهور به وضوح از منابع داخلی کافی برخوردار نیستند و بسیاری از آنها دارای بدهیهای بالا هستند.
رییس صندوق بینالمللی پول گفت که بیش از ۸۰ کشور، که عمدتا از کشورهای کم درآمد هستند، از صندوق بین المللی پول درخواست کمک اضطراری کرده اند.
او میگوید نتیجه این که مبتلایان را با دادن چند قرص از بیمارستانها ترخیص میکنند، این میشود که روحانی عنوان میکند تخت بیمارستانی کم نداریم؛ در حالی که آمار مبتلایان بالاست و پیک بعدی شیوع بیماری در راه است.
آمریکا سالها اموال کشورهای دیگه رو بلوکه کرده بارها به بهانه ایران و ونزویلا و کره شمالی و ...حتی شرکتهای اروپایی همکار با این کشورها رو تحریم کرده و ازشون غرامت گرفته معلومه منابع مالی زیاد داره ولی ان شاءالله این منابع مالی نجاتش نده و به تعداد مردمی که تو جنگهای ویتنام و کره و عراق و افغانستان و لیبی و پاناما و ...کشت از مردم خودش کشته بشن نمیگم بیشتر به همون تعداد مردمی که کشت تلفات کرونا بده تا انتقام مردم اون کشورها و اموال بلوکه شده کشورهای دیگه رو پس بده
به نسبت جمعیت بگید !! ذوق زده هم نشوند بعضی ها !!!