گوناگون

خبر فوری – کره شمالی آخرین حلقه‌های اتصال با کره جنوبی را بست!

خبر فوری – کره شمالی آخرین حلقه‌های اتصال با کره جنوبی را بست!

پارسینه: مقامات کره شمالی، امروز سه‌شنبه مانع ورود کارمندان، کارگران و صنعتگران به منطقه اقتصادی کایسونگ شدند!...

پارسینه - گروه بین‌الملل: مقامات کره شمالی ، امروز سه‌شنبه مانع ورود کارمندان، کارگران و صنعتگران به منطقه اقتصادی کایسونگ شدند!

به گزارش سرویس بین‌الملل پارسینه به نقل از خبرگزاری رسمی فرانسه، ای.اف.پی، امروز مقامات کره شمالی مانع ورود 53هزار شهروند خود به این منطقه شدند! سخنگوی وزارت اتحاد دو کره در کره جنوبی ، در گفت و گو با خبرنگار ای اف پی اعلام کرد: «تا این لحظه، حتی یک نفر از 53هزار کارمند تبعه کره شمالی بر سر کار خود در این منطقه نیامده‌اند! مقامات پیونگ یانگ نیز هر گونه راه ارتباطی را مسدود کرده‌اند و ما نمی‌توانیم در این مورد تحقیق کنیم که تصمیم امروز، صرفاً تصمیمی مقطعی است یا پیونگ یانگ می‌خواهد تا اطلاع ثانوی مانع ورود شهروندان خود به این منطقه شود؟»



گفتنی است منطقه صنعتی کایسونگ ، آخرین حلقه اتصال دو کره بود که امروز با تصمیم مقامات پیونگ یانگ مسدود شد.

منطقه اقتصادی کایسونگ در عمق 10 کیلومتری داخل کره شمالی قرار دارد که در آن 123 شرکت و کارگاه خصوصی کره جنوبی در آن فعالیت دارند. این منطقه، تنها دریچه غیردولتی تجارت خارجی در کره شمالی است و به همین علت، اهمیت استراتژیک بسیاری دارد. حدوداً 53هزار شهروند کره شمالی در این منطقه مشغول به کار هستند. راه‌اندازی این پایگاه در دو کشور، موافقان و مخالفان جدی دارد. در هر دو کشور، این پایگاه را دریچه و بستر مناسبی برای اتحاد دو کشور ارزیابی می‌کنند. در همسایه شمالی، عده‌ای به منافع و سود اقتصادی سرشار این منطقه اشاره کرده و آن را معیار مناسبی برای حمایت از این کار دانستند. اما مخالفان این پایگاه در کره شمالی، با اشاره به حضور 500 فعال اقتصادی خصوصی کره جنوبی در مقام کارفرما، آن را مصداق استثمار دانسته و «کاملاً متضاد با آرمان‌های مارکس» می‌خوانند. در کره جنوبی نیز عده‌ای معتقدند این منطقه، صرفاً «باج‌دهی» به پیونگ یانگ بوده و توجیه اقتصادی و حتی سیاسی ندارد.

رهبر کره شمالی، کیم یونگ اون روز دوشنبه در سخنانی اظهار داشت: «نیروهای کار ما (شهروندان کره شمالی) باید منطقه صنعتی کایسونگ را ترک کنند.» به گزارش پارسینه به نقل از خبرگزاری رسمی کره شمالی، پیونگ یانگ این تصمیم را موقتی می‌داند تا در کمیته تخصصی حزب کمونیست، تصمیم نهایی برای بازگشایی یا پلمب کامل این منطقه گرفته شود. به نوشته خبرگزاری کره شمالی، کیم جونگ اون می‌گوید: «این اقدامات باید با فوریت اجرا شود؛ زیرا ما باید در مدت زمان کوتاهی همه پایگاه‌های کره جنوبی در کشورمان را از کار بیندازیم.»



مجتمع صنعتی کایسونگ در سال 2004 با شراکت کره شمالی و کره جنوبی در عمق 10 کیلومتری خاک کره شمالی راه‌اندازی شد و به رغم همه التهابات، همواره فعال بود. تنها یک بار در سال 2009 برای یک روز در اعتراض به مانور نظامی مشترک کره جنوبی و آمریکا تعطیل شد. این مجتمع برای پیونگ یانگ درآمد بالایی دارد و علاوه بر آن، محل درآمد ده‌ها هزار خانواده در همسایه شمالی است.

هفته گذشته، کره شمالی برای اولین بار از ابتدای تأسیس کایسونگ، مانع ورود حدود 500 کارفرما و مهندس کره جنوبی به این منطقه شد.

در همین حال، ولادیمیرپوتین، هشدار داد که درگیری نظامی با کره شمالی حادثه‌ای بدتر از فاجعه چرنوبیل به وجود خواهد آورد. وی تأکید کرد که فاجعه چرنوبیل در برابر این موضوع، قصه‌ای کودکانه خواهد بود. رئیس جمهور روسیه همچنین با استقبال از تعویق آزمایش موشکی آمریکا، آن را اقدامی مهم برای آرام کردن اوضاع در برابر اقدامات کره شمالی توصیف کرد.

ارسال نظر

  • میناگلرو

    با سلام این حرکت غیر مسولانه کره شمالی که بدون در نظر گرفتن وضعیت معیشت شهروندان خودش یک نماد و نشانه دیگر حکومت دیکتاتوری در کره شمالی هستش و متاسفانه در حکومتهای دیکتاتوریدمعیشت و منافع ملت فدای نظرات و ارمانهای خیالی شبه جنون امیز رهبران دیکتاتور میشه الان مسولین کره ازجناب مارکس خواهش کنن بیاد مردم رو سیر کنه البته برای کره شمالی که بر اثر قحطی در یک منجلاب غرق شده ۵۳هزار انسان بیکارو گرسنه بیشتر خیلی فرق نمیکنه و اونا رو با وعده نزدیک بودن زمان عقب نشینی غربیها و گرفتن یک باج درست وحسابی در ازای تحمل کمی فشار بیشتر رام میکنن البته چاره ای هم ندارن اگر اعتراض هم کنن به جرم همکاری با غرب واقدام علیه منافع ملی اعدام میکنن

  • یعقوب

    سلام دوست عزیز این امریکاست تو همه جای جهان فضول تشریف داره ایجوری هم که شما یکطرفه قضاوت میکنیدنیست باید در مقابل ادمهای زور گو ایستاد

  • علی دادزادی

    امریکاوکره شمالی باهم دست دارند همش دروغه دیگه هیچ جنگی صورت نمیگیره.فقد یکی یکی دیگه روتحدید میکنه.

  • علی

    یه جنگ رسانه در فضای نظامی برای فروش تسلیحات نظامی از سوی امریکا به متحدان اوست تا از این طریق ترامپ که یک رئیس جمهور تاجر منش است بتواند کسری بودجه امریکا از محل فروش جنگ افزارهای نظامی تامین نماید کاری که پیش از این در منطقه خاورمیانه و خلیج فارس با کشور های عربی از طریق ایران هراسی انجام داد.
    در بعد دیگر امریکا توجیهی برای بروز رسانی و بازسازی جنگ افزارهای اتمی خود میباشد که تاحدودی نیز موفق بوده است

  • علی

    سلام مومن نمیخواهید اخباررا به روز کنید؟

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار