ماجرای دزدی های دختری که دنبال هیجان بود
پارسینه: در هفتههای گذشته شکایتهای زیادی به معاونت عملیات کلانتری ۱۲۴ قلهک رسید مبنی بر اینکه به خودروهای پارک شده در خیابانهای محدوده قلهک دستبرد زده شده است.
در بررسی یکی از این پروندهها مأموران متوجه شدند سرقتها از سوی یک زن انجام شده که با خودروی ریو در خیابانها میگردد و با مشاهده خودروهای رها شده کنار خیابان پس از بازکردن در خودرو وسایل آن را به سرقت میبرد و بلافاصله نیز با خودرویش متواری میشود.
پس از انجام اقدامات پلیسی و شناسایی متهم در خانهاش، واقع در خیابان دیباجی جنوبی دستگیرشد. از خانه متهم ۷۰ عینک آفتابی اورجینال، ۴۰ برگ مدارک خودرو شامل بیمه نامه و کارت خودرو، ۲۵ عدد عابر بانک و مقادیری طلا به ارزش تقریبی ۱۰ میلیون تومان و بدلیجات و دسته کلیدهای بسیاری کشف شد.
در تحقیقات تکمیلی از متهم در کلانتری، وی خود را مجرد و دارای مدرک کارشناسی ارشد معرفی کرد و گفت که قبلاً در بیمارستانی در شمال تهران پرستار بودم و خانه نیز متعلق به پدرم است.
وی مدعی شد: به خاطر هیجان و تنوع در زندگی از ۵ ماه قبل سرقت ها را شروع کردم و با خودروی ریو خود در ساعات ظهر هنگام پرسه زنی در خیابان از خودروهای پارک شده سرقت میکرده است.
وی اظهار داشت: در یکی از سرقتها در خودروی سمندی را باز میکند و وقتی بیمه نامه خودرو را میبیند متوجه میشود مالک، خودروی خود را جلوی آپارتمان محل سکونتش پارک کرده و کلید خانهاش را نیز در خودرو جا گذاشته است. به همین خاطر تصمیم به سرقت از داخل خانه میگیرد. وی برای اطمینان از نبود مالک درخانهاش، زنگ آپارتمان را میزند و پس از آنکه کسی جوابگو نبود با بازکردن در ساختمان به طبقه سوم میرود و با انداختن کلید وارد خانه میشود. وی یک کیف مردانه که داخل آن مدارک شخصی، مقادیری دلار و یورو بود را از جلوی آیینه ورودی خانه برمیدارد و فرار میکند.
وی در بازجوییها همچنین اعتراف کرد: در بعضی از سرقتها پس از دزدیدن مدارک ساعاتی بعد با مالکان تماس میگرفته و میگفته مدارک تان را در خیابان پیدا کردهام و میخواهم به شما تحویل بدهم. مالباختگان نیز با توجه به وضعیت ظاهری متهم و نحوه صحبت کردنش به او شک نمیکردند و بنا به درخواستش برای پیدا شدن مدارک به او مبلغی نیز بهعنوان شیرینی میدادند.
سرهنگ ظهیری رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ بیان داشت: متهم یک بار نیز به جرم سرقت وسایل داخل خودرو به زندان افتاده و سابقه دار است. وی در تحقیقات اولیه به ۳۵ فقره سرقت اعتراف کرده و تحقیقات تکمیلی از وی ادامه دارد. ضمن آنکه با توجه به اظهارات سارق مبنی بر اینکه بیشتر سرقتها را از خودروهایی انجام داده که در آن باز بوده و رانندگان به هنگام خروج فراموش کردند آن را قفل کنند از اینرو لازم است شهروندان توجه لازم را داشته باشند تا خودرویشان طعمه سارقان قرار نگیرد.
در نظرگرفتن یکی دوبار مجازات چوب فلک برای خانم دزد وسارق آنهم با مدرک کارشناسی ارشد دانشگاه کافی هست تا مثل یک داروی تلخ اما موثر درست حسابی،شور و هیجان دزدی کردن را از سرش بپرونه و بیرون بیاره وبعدخدمت اجباری در رشته دانشگاه که داره بجای بطالت و گذرعمر درزندان، با درنظر گرفتن مقداری حقوق در ازای خدمت اجباری به عنوان مشوق بعد ازفلک و تنبیه تاکاملا راهشو عوض کنه ازطرفی بیکاری و بیپولی سرمنشاء خطا و بزه در جامعه ماهست وازطرف دیگر هم این گفته درسته که شعوربعضی آدمها هیچ ربطی به سطح سواد آن افراد ندارد!
ایشون دارای کارشناسی ارشددانشگاه،مجرده قبلا هم پرستاربیمارستان بود که حتمارشته درس علوم تجربی داشته خودش تو بازجوییهاگفته برای تنوع وایجادحس هیجان دزدی وسرقت می کرده،میگن مردم ازسربی پول بودن، نداری توایران سرقت ویا دزدی میکنندکاملابرداشت اشتباهیه،بفرماییداین یک نمونه اش!
زمانی که شدت مجازات وتنبیه بازدارنده نباشه هر روزبه تعدادمجرمین دزدیا سابقه داراضافه میشه آن هم بامدرک کارشناسی و ایجادحس هیجان سرقت اونهم خانمی مثل ایشون که سابقه دارهستندبایدکه تنبیه درست وحسابی کنن تاتکرارنشه وترس داشته باشندازشدت مجازات
کارشناس ارشد دانشگاه شریف نبوده؟چون جدیدا،دانشگاه شریف نخبه های علمی زیاد فارق التحصیل شدندکه به دزدی وسرقت دست میزنند،جای خالی همون جمله معروف که تخصص بایدهمراه باتعهدواخلاق باشه،غیرازاین باشه میشه تیغ تیز،دردستان رومی مست!