رودخانههای خوزستان در سه ماه امسال ۳۰ قربانی گرفتند

پارسینه: مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان با اشاره به غرق شدن ۳۰ نفر در رودخانههای خوزستان در سه ماه اول سال، گفت: با توجه به شرایط استان خوزستان و آورد رودخانهها، در سه ماهه امسال وضعیت خوبی از نظر آمار غرقشدگی نداریم.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان گفت: متأسفانه برنامهریزی در حوزه اجتماعی و فرهنگی در زمینه درختکاری نداشتیم. زمانی که کشت گیاه کنوکارپوس انجام میشد کسی نمیتوانست عواقب آن را پیشبینی کند در حالی که باید در زمینه درختکاری در حوزه اجتماعی و فرهنگی کار شود.
کریمیکیا با اشاره به اقدامات انجام شده در زمان سیلاب گفت: پس از سیلاب از ظرفیت دانشگاهها، گروههای اجتماعی و مردمی، دهیاران و بخشداران استفاده کردیم و خوشبختانه شاهد بیماری التور یا بیماریهای رودهای به صورت اپیدمی نبودهایم. تنها یک مورد بیماری در حمیدیه داشتیم که با اقدام به موقع کنترل شد.
وی تصریح کرد: به تدریج در حال خروج از فصل گرما هستیم و باید جهت لایروبی و آهکپاشی جویهای روباز برنامهریزی شود و تا قبل از فصل پاییز بتوانیم این مساله را مدیریت کنیم. خوزستان یک استان جلگهای است و میزان آب جاری شده پس از سیلاب در این استان زیاد است و باید در این راستا برنامهریزی شود.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان در خصوص آمار غرقشدگی در آبهای خوزستان گفت: در سال ۹۶، ۱۴۸ نفر را در سطح خوزستان به علت غرقشدگی از دست دادیم، اما با اقدامات پیشگیرانه انجام شده، این آمار در سال ۹۷ به ۱۰۱ مورد رسید و شاهد کاهش ۲۶ درصدی آمار غرقشدگی خوزستان بودیم.
کریمیکیا ادامه داد: با توجه به شرایط استان خوزستان و آورد رودخانهها، در سه ماهه امسال وضعیت خوبی از نظر آمار غرقشدگی نداریم. در این سه ماه شاهد غرق شدن ۳۰ نفر بودیم. عمده این افراد در دزفول و شوشتر غرق شدند البته پیک تلفات غرقشدگی در دزفول است.
وی بیان کرد: در این زمینه علاوه بر اطلاعرسانی باید در حوزه شهرداری، اعتبار عمرانی برای شهرهای شمالی در نظر گرفته شود.
ارسال نظر