گوناگون

چه کنیم از آنفولانزا نمیریم؟

چه کنیم از آنفولانزا نمیریم؟

پارسینه: این روز‌ها آنفولانزا به شکل یک بیماری جدی و خطرناک در آمده که قربانیان زیادی هم گرفته است، در این مطلب نکات مهمی در رابطه با پیشگیری از آنفولانزا بیان می‌شود

چه کنیم از آنفولانزا نمیریم؟

آنفلوآنزا را جدی‌تر از همیشه بگیرید. هر چند مسؤولان، خبر‌های زیادی در این باره نمی‌دهند، اما شنیده‌های خبرنگاران عصر ایران از برخی نقاط کشور حاکی از آن است که شیوع این بیماری و میزان تلفات آن، احتمالاً بیشتر از آن چیزی است که به طور رسمی اعلام می‌شود.

در این مطلب فعلاً نمی‌خواهیم آنچه رسماً اعلام می‌شود را به چالش بکشیم؛ همین اندازه می‌گوییم - یا می‌توانیم بگوییم - که امسال خطر آنفلوآنزا بسیار جدی‌تر از سال‌های قبل است و اگر مواظب نباشیم، ممکن است به این بیماری دچار شویم و ظرف تنها سه روز نیز بمیریم.

بنابراین بدون زیاده گویی، توجه تان را به این موارد جلب می‌کنیم تا دچار این بیماری نشوید با اگر شدید، سریع درمان شوید:

در اولین فرصت خود و همه اعضای خانواده تان - از کوچک تا بزرگ - واکسن آنفلوآنزا بزنید. نگویید دیر شده است. هنور ممکن است دچار شوید. واکسن آنفلوآنزا را از داروخانه‌ها بخرید؛ ارزان هم هست.

به داروخانه بروید و به تعداد اعضای خانواده مایع ضدعفونی کننده دست بگیرید و در طول روز مدام دست هایتان را ضد عفونی کنید. شست و شوی مکرر دست و صورت با آب و صابون در طول روز فراموش نشود.

ویروس آنفلوآنزا معمولا از راه مخاط و غشاء چشم، بینی و دهان وارد بدن می‌شود. از مالیدن دست به صورت و چشم هایتان بپزهیزید.

از کسانی که مبتلا به سرماخوردگی یا آنفلوآنزا هستند، حداقل یک متر فاصله بگیرید؛ چه در محل کار و حین عیادت و ....

تا چند هفته آینده، تا جایی که می‌توانید در خانه بمانید و مخصوصاً به جا‌های پرجمعیت مانند بازار، سینما، مترو و ... نروید. اگر هم رفتید، حتماً ماسک بزنید.

بهتر است تا مهار کامل آنفلوآنزا، کودک تان را به مهد کودک نبرید.

از مسوولان مدرسه فرزندتان بخواهید از ورود دانش آموزان سرما خورده به مدرسه جلوگیری کنند. اگر فرزندتان کوچکترین اثری از سرماخوردگی دارد، فوراً او را نزد پزشک ببرید و به مدرسه نفرستید.

مایعات فراوان بنوشید.

از ویتامین‌های A. و C. و زینک غافل نشوید. سبزیجات و مرکبات به ویژه گریپ فروت و بادام سرشار از این‌ها هستند. اگر گریپ فوت فشارتان را پایین می‌آورد، می‌توانید کمی عسل کنارش بخورید.

از داروخانه، قرص‌ها و شربت‌هایی که مخصوص افزایش سطح ایمنی بدن هستند، بخرید و مرتب بخورید و خوب استراحت کنید.

نشانه‌های آنفلوآنزا


تقریباً همان نشانه‌های سرماخوردگی است که با شدت بیشتری ظاهر می‌شوند به علاوه تب طولانی، مشکلات معده و گوارش و بعضاً تنفس.

اگر کوچکترین نشانه‌ای از سرماخوردگی در خود دیدید فوراً به پزشک مراجعه کنید و فکر نکنید که مثل همه سرما خوردگی‌های دیگر با چند تا قرص و جوشانده قضیه تمام می‌شود، چون ممکن است در مراحل اولیه آنفلوآنزا باشید و خیلی زود دیر شود.

بار دیگر تأکید می‌کنیم که وضعیت آنفلوآنزا بدتر از آن چیزی است که نشان داده می‌شود. پس این موارد را خیلی خیلی جدی بگیرید و این مطلب را به همه بفرستید تا فارغ از این که مسؤولان چه می‌کنند و چه نمی‌کنند، خودمان مانع از شیوع از بیماری مرگبار شویم.
منبع:سیمرغ

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار