گوناگون

از بیماری صرع نترسیم

از بیماری صرع نترسیم

پارسینه: متخصص مغز و اعصاب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه نباید از بیماری صرع ترسید، گفت: بیش از ۷۰ درصد بیماری صرع قابل درمان دارویی است و درصدی از بیماران صرع مقاوم به درمان دارویی هم با استفاده از روش‌های جراحی مداوا می‌شوند.

از بیماری صرع نترسیم

دکتر بهنام صفرپور روز جمعه افزود: بیشتر بیماران صرعی می‌توانند فعالیت‌های روزانه خود را انجام دهند و زندگی کاملا طبیعی داشته باشند در حالی‌که مردم فکر می‌کنند که با اتفاقی ترسناک و وحشتناک مواجه شده‌اند که این باور، غلط است.

واحد‌های مانیتورینگ نوار مغزی در کشور گسترش یافت

فلوشیپ صرع با اشاره به اینکه واحد‌های مانیتورینگ نوار مغزی در کشور گسترش پیدا کرد، گفت: در حال حاضر در غرب، شمال کشور و تهران، مراکزی مجهز به واحد‌های مانیتورینگ نوار مغزی دایر شده است.

وی افزود: در گذشته افراد برای انجام نوار مغزی باید مدت‌ها در انتظار می‌ماندند که با گسترش این‌گونه مراکز در کشور این کار راحت‌تر برای بیماران انجام می‌شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: این کار برای تشخیص درست حمله تشنجی از تشنج سایکوژنیک انجام می‌شود تا این دو مورد اشتباه گرفته نشود.

وی با اشاره به اینکه برای تشخیص دقیق کانون تشنج در افراد مقاوم به درمان هم از مانیتورینگ نوار مغزی طولانی مدت استفاده می‌شود، افزود: در درصدی از بیماران که کانون تشنج پیدا می‌شود قابل جراحی هستند و اگر پاتولوژی اسکلروز قسمت میانی تمپورال باشد با جراحی می‌شود ۸۰ درصد تشنج را کاهش داد.

تقریبا ۳۰ درصد صرعی‌ها مبتلا به صرع مقاوم به دارو هستند

وی با اشاره به اینکه تقریبا ۳۰ درصد بیماران صرعی به صرع مقاوم به درمان مبتلا هستند، گفت: حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار بیمار مبتلا به صرع در کشور داریم که از این تعداد حدود ۳۰ درصد صرع مقاوم به درمان دارند.

فلوشیپ صرع، با اشاره به اینکه افراد مبتلا به صرع در ایران نسبت به کشور‌های پیشرفته مقداری بیشتر هستند، گفت: با راه اندازی رشته فلوشیپ صرع از سه سال پیش در کشور ما پیشرفت‌های خوبی در زمینه صرع پیدا کردیم.

وی گفت: این کار کمک خوبی به بیماران مخصوصا بیماران صرع مقاوم به درمان دارویی کرده است. این افراد علیرغم استفاده از ۲ داروی مناسب همچنان دچار تشنج می‌شوند و آنان را می‌توان برای جراحی در نظر گرفت تا حملات تشنجی بیمار کاهش پیدا کند.

شانزدهمین کنگره بین‌المللی صرع از ۲ تا ۴ بهمن ماه در سالن همایش کتابخانه ملی برگزار شد و در این رویداد علمی سعی شده رخداد‌های جدید این حوزه در یکسال اخیر و دستاورد‌های مهم ارایه شود.


منبع: خبرگزاری مهر

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت پارسینه هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد