چند توصیه تغذیهای برای سلامت زنان
پارسینه: با افزایش سن، تراکم استخوانها کاهش یافته و این امر باعث بروز مشکلاتی مانند سختی در راه رفتن، شکنندگی، ورم، درد مفاصل و دیگر مشکلات مفصلی و استخوانی میشود.
در زنان به ویژه پس از ۴۰ سالگی، شرایط بدن تغییرات زیادی میکند و مشکلات متابولیسمی و هورمونی در این زمان افزایش مییابد و از همین رو توجه به سلامت در این دوره اهمیت خاصی دارد.
در ادامه برخی توصیههای تغذیهای برای حفظ سلامت زنان آورده شده است.
نوشیدن آب کافی: کاهش سطح هورمون استروژن یکی از علل اصلی یائسگی است که علائم بسیاری از جمله خشکی پوست را به همراه دارد. به همین علت باید حدود روزانه هشت لیوان آب بنوشید تا رطوبت و زیبایی پوست خود را حفظ کنید.
دریافت میزان کافی کلسیم: کلسیم یک ماده معدنی بسیار ضروری برای سلامت استخوانها است. بعد از ۴۰ سالگی، تراکم استخوانها به دلیل تغییرات هورمونی کاهش مییابد. پزشکان توصیه میکنند برای اجتناب از این مشکلات محصولات لبنی را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. برای این منظور خوردن تخم مرغ، کشک، پنیر، شیر و دیگر محصولات لبنی به شدت توصیه میشود.
ضرورت دریافت ویتامین D: ویتامین D برای بدن ضروری است و به آن کمک میکند تا کلسیم لازم را جذب کند. اگر چه همه میدانیم میتوان ویتامین D را از طریق نور خورشید جذب کرد، اما خوردن ماهی تن، تخم مرغ و گوشت نیز برای دریافت ویتامین D لازم بدن توصیه میشود.
مصرف مقادیر کافی میوهها و سبزیجات: میوهها و سبزیجات همیشه برای سلامت شما مفید هستند. از آنجایی که متابولیسم بدن با افزایش سن کاهش مییابد برای جلوگیری از افزایش وزن باید سعی کنید غذاهایی با کالری کمتر و فیبر بیشتر مصرف کنید.
گنجاندن آهن کافی در رژیم غذایی: اکثر زنان از مشکل کمبود آهن رنج میبرند و زنان بالای ۴۰ سال نیز به احتمال بیشتری با این مشکل دست و پنجه نرم میکنند. بهتر است غذاهای سرشار از آهن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید تا از هر گونه مشکل ناشی از فقر آهن در امان بمانید.
ارسال نظر