جراحیهای سودجویانه!
پارسینه: یکی از نقاط قوت طب رایج پیشرفتهایی است که در جراحی به دست آمده است, اما متاسفانه باید اعتراف کرد که این نقطه قوت از دست آفتها در امان نبوده و حضور عدهای سودجو و منفعت طلب موجب شده است که جراحیهایی غیر ضروری بر سلامت افراد تاثیر منفی بگذارد.
یکی از نقاط قوت طب رایج پیشرفتهایی است که در جراحی به دست آمده است امروزه اعمال جراحی بسیار دقیق و پیچیدهای مانند قطع عضو, جراحیهای میکروسکوپی روی چشم و ... بسیار تحسین برانگیز است.
اما متاسفانه باید اعتراف کرد که این نقطه قوت از دست آفتها در امان نبوده و حضور عدهای سودجو و منفعت طلب موجب شده است که جراحیهایی انجام شود که بر سلامت افراد بسیار تاثیر بدی میگذارد.
یکی از انواع جراحیها برداشتن رحم یا هیسترکتومی است که یک پزشک آمریکایی درباره برداشتن رحم اینچنین میگوید که در عرض یک سال در 35 بیمارستان خصوصی لوس انجلس 6 هزار 284 عمل جراحی برداشتن رحم صورت گرفته است و رحم خود را از دست دادهاند. در بین این زنان نزدیک به 42 درصد یعنی 2 هزار و 994 نفر آن اصلاً ضرورتی برای عمل وجود نداشته است.
متاسفانه امروزه در ایران عمل برداشتن رحم به وفور صورت میپذیرد. بسیاری از متخصصان بیمار خود را میترسانند و به آنها میگویند که اگر رحم خود را درنیاوری به سرطان دهانه رحم مبتلا میشوید و زنان نیز از ترس بروز سرطان به چنین عملی رضایت میدهند.
از دیگر عملهای غیر ضروری در طب نوین سزارین است که در بسیاری از مواقع به علت خواسته بیمار است و نمیخواهد درد زایمان را تحمل کند و یا به تصمیم پزشک صورت میپذیرد.
کدیور متخصص قلب و عروق درباره چنین جراحیهایی میگوید: تا چند سال پیش زنان این مملکت زیر دست ماماهای تجربی زایمان میکردند, حالا علم برای مادر و کودک محیط تمیز و بهداشتی درست کرده است و جای ماماها را به دکتر متخصص داده است. اما آنچه ما به دست آوردهایم سزارین کردن است چون پزشک زراندوز اجازه زایمان طبیعی را نمیدهد و به بهانههای مختلف چاقوی جراحی را به کار میاندازد بدون توجه به اینکه سزارین چه عواقبی دارد.
بیشترین عمل سزارین در جهان مربوط به ایران است که میزان آن سه برابر میانگین جهانی است و به همین دلیل وزارت بهداشت 10 سال قبل بخشنامهای را صادر کرد که سزارین جز در مواقع خاص ممنوع اعلام کرد اما این بخشنامه نیز نتوانست جلوی رشد بیش از حد سزارین را بگیرد و پزشکان بیمارستانها میگویند تشخیص نوع زایمان بر عهده پزشک است و این بخشنامه دخالت در امور پزشکی است.
دخالت در امور پزشکی واژهای است که به کرات علیه سایر روشهای درمانی و مکاتب دیگر درمانی و در کل هر جایی که پای منافع و سودجویان به خطر بیفتد, به کار برده میشود.
البته روشن است که آنها نمیخواهند تن به زایمان طبیعی دهند زیرا ساعتها به طول میانجامد.
اگر از مسئله سود جویانه بگذریم جراحیهای زیادی امروزه صورت میپذیرد, اگر چه از نظر طب نوین کاملاً ضروری محسوب شده و جنبه علمی دارد ولی از لحاط طب سنتی, طب اسلامی, و سایر مکاتب دیگر غیر ضروری است.
طب سنتی قائل بر آن است که بسیاری از بیماریهایی که طب سنتی با جراحی درمان میکند نیازی به آن نیست و با روشهای درمانی دیگر کاملاً بهبود پیدا میکند.
به عنوان متخصص طب نوین برای مبتلایان کیستهای تخمدانی یا فیبروم، ابتدا با دارو کیست را شروع به درمان میکند, و به محض نتیجه نگرفتن از دارو درمانی به جراحی متوسل میشود و کیست را خارج میکند.
ولی تجربه ثابت کرده است که کیست پس از عمل مجدداً بروز پیدا میکند که این مسئله را متخصصان زنان هم به آن عقیده دارند ولی باز هم بیمار خود را زیر تیغ جراحی میبرند.
پیدایش مجدد کیست پس از عمل به مراتب خطرناک تر از قبل است چرا که بروز کیست مجدد به دلیل تاثیر داروهای بیهوشی, عمل جراحی یا داروهای شیمیایی است.
به عقیده غلامرضا کردافشاری متخصص طب سنتی یکی از کارهای اشتباه طب نوین جراحی و درآوردن رحم است. درمانهایی هم که انجام میدهند جزو طولانی کردن درمان و سرگردانی نتیجهای نمیدهد. برداشتن رحم و......باعث ایجاد بیماریهایی از جمله فشار خون، افسردگی،کلافگی و سوزش پوست سر و بیماریهای پوستی, سکتهها, تنگی عروق و اختلال در سایر اعضا میشود.
از دیدگاه طب سنتی کیستهای تخمدانی بیشتر به دلیل عدم رعایت اصول سلامتی در دوران قاعدگی در زنان رخ میدهد. زنان باید بدانند که در طول دوران قاعدگی کمتر بدنشان با آب به خصوص آب سرد تماس داشته باشد.
برای پیشگیری از کیستهای تخمدانی از مصرف آب یخ, غذاهای با طبع سرد مانند ماست, دوغ, سالاد کاهو و ... در دوران قاعدگی باید پرهیز داشت.
غیر ضروری بودن بسیاری از جراحیها در طب رایج واقعیتی است که برخی از متخصصان طب رایج هم به آن تاکید دارند, کدیور متخصص قلب و عروق معتقد است که یکی دیگر از عملهایی که امروزه مد شده است, عمل جراحی باز قلب است.
گرفتگی عروق کرونر حتی اگر در بهترین موسسات آمریکا با بهترین تشخیصهای قبلی و مراقبتهای کامل بعد از جراحی صورت پذیرد, باز گرفتگی عروق کرونر پیشروی میکند و مجدداً علائم بیماری برمیگردد.
منبع:
تسنیم
ارسال نظر