رجا نیوز: عوارض محاکمه فتنه در جلسه رای اعتماد، عبدالله نوری را دست به کار کرد
رجانیوز : در حالی که برخی از عناصر اصلی فتنه 88 نیز در روزهای اخیر موضوع تقلب در انتخابات را رد کردند با این حال برخی رسانه های خبری و شخصیت های سیاسی وابسته به جریان افراطی اصلاح طلب سعی دارند با بیان و تکرار این تهمت، از عوارض تبلیغاتی محکومیت فتنه در ماجرای انتخابات و رای اعتماد وزار بکاهند. این در حالی است که این خط خبری نه در رسانه های ضد انقلاب بلکه در روزنامه های رسمی کشور در حال پیگیری است.
به گزارش رجانیوز، روزنامه اعتماد در شماره امروز خود گفتگویی با عبدالله نوری منتشر کرده که در این گفتگو نظام جمهوری اسلامی متهم به تقلب در انتخابات سال 88 شده و برای آنکه بتواند اعتماد مردم را بار دیگر جلب کند در انتخابات اخیر شفاف سازی کرده است.
عبدالله نوری در این گفتگو در پاسخ به سئوالی درباره فضای سیاسی کشور پس از انتخابات سال 88 گفت: "تحليل من بعد از انتخابات سال 88 اين بود كه جريان حاكم براي اينكه شائبه مهندسي انتخابات يا هر گونه تخلف و تقلب را از ذهن جامعه پاك كند براي انتخابات پيش رو تمهيدات جديدي ميانديشد.
معتقد بودم انتخابات سال 88 اگر براي جريان اصلاحات و بدنه اجتماعي آن هزينه فراواني داشته، براي نظام هم هزينه سنگيني داشته است. برداشت من اين بود كه حاكميت در حد امكان و در چارچوب تحليل صاحبنظرانش و با آسيبشناسي حوادث سال 88، حتيالامكان به سمت شفافسازي انتخابات ميرود و به همين دليل معتقد بودم كه در انتخابات مجلس سال 90، اصلاحطلبان در سطح كشور بايد شركت كنند و طبعا با رويكرد گروهي از دوستان اصلاحطلب درباره عدم شركت در انتخابات مخالف بودم."
این در حالی است که همزمان برخی رسانه های خارج از کشور نیز در گفتگو با چهره های افراطی سعی در دامن زدن به موضوع تقلب در انتخابات سال 88 دارند.
علی شکوری راد، که به دلیل نقش آفرینی در فتنه 88 مدتی در زندان نیز به سر برده است در گفتگو با یکی از سایت های ضد انقلاب در واکنش به اظهارات سعید حجاریان که منکر تقلب در انتخابات شده بود گفت:
آقای حجاریان شخصیت ممتازی هستند که نظراتشان مورد توجه قرار میگیرد، اما ایشان بدلیل وضعیت جسمی که دارند کمتر در مجامع و محافل اصلاح طلبان حضور فعال دارند و به همین جهت نمیشود نظرات ایشان را بعنوان نظرات مجموعه اصلاح طلبان در نظر گرفت نظرات آقای حجاریان تنها نظرات ایشان هست و یکی از ویژگیهای ایشان هم متفاوت صحبت کردن اوست که گاهی اوقات موجب سوء تفاهماتی میشود. ادبیات آقای حجاریان مخصوص خودشان است و علاقه ایشان به استفاده از واژگان جدید بر کسی پوشیده نیست.
وی میافزاید: بدین ترتیب این اولینبار نیست که آقای حجاریان اظهارنظری میکنند که برخلاف نظرات عمومی مجموعهای است که ایشان به آن تعلق دارند. در هر حال صحبتهای ایشان موجب سوءتفاهماتی شده است.
تلاش دوباره رسانه های حامی فتنه برای مطرح کردن موضوع تقلب در انتخابات در حالی است که نه تنها اعضای اصلی ستاد موسوی در انتخابات 88 بلکه آقای روحانی نیز در جریان رای اعتماد مجلس، هرگونه تقلب و یا حتی امکان تقلب در انتخابات را رد کرده بودند.
اما به نظر می رسد عوارض تبلیغاتی این اعترافات موجب شده است تا با مطرح شدن دوباره ضرورت لزوم محاکمه سران فتنه، برخی از رسانههای افراطی سعی در ایراد اتهام به نظام جمهوری اسلامی و پاک کردن صورت مساله کنند.
در این بین سکوت قوه قضاییه در مواجهه با این افراد و رسانه ها شرایط را برای ادامه هتاکی علیه نظام جمهوری اسلامی مهیا می کند. این در حالی است که ریس قوه قضاییه و دیگر مسئولان قضایی در برخورد با فتنه گران به صورت انقلابی و قطعانه برخورد کردند و نشان داده اند در مواجه با عناصر ضدانقلاب مماشات نمی کنند.
مردادماه سال جاری نیز پس ازآنکه از سوی برخی از رسانه ها بازگشت برخی فتنه گران به فضای سیاسی کشور مطرح شده بود، آیت الله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی گفت: در این مدت اخیر کسانی که اهل فتنه سال 88 و در جریان اصلاحات قائل به سکولاریزه شدن کشور و سیاست بودند و راه امام (ره) را بر نمیتافتند دوباره سر برآوردهاند و گویی افعی جانشان گرما خورده است و به جنبش افتادهاند اما اشتباه میکنند چرا که امت تفکرات این گروه را برنمیتابد و تعرّب بعد از هجرت در ایران اسلامی ما جایی ندارد.
ارسال نظر