قالیباف:مسوولان ناكارآمد، مثل آشوبگران
شهردار تهران گفت:در حركت و در مشی سیاسی افراط و تفریط نكنیم و بدانیم تندرویها ما را به جایی نمیرساند.
به گزارش خبرنگار ایلنا در قم، محمد باقر قالیباف شب گذشته در آیین گرامیداشت سی و یكمین سال پیروزی انقلاب اسلامی در مسجد حضرت زینالعابدین(ع) قم افزود: این ایام مانند 12بهمن و 22بهمن ایامالله است و ذكر آنها برای ما لازم و مورد تاكید است .
وی با بیان اینكه روزهایی كه ایام الله روزهایی است كه اراده الهی بر اراده شیطانی غلبه پیدا میكند،گفت:در 22بهمن اراده خدا بر این تعلق گرفت كه امت حزبالله بر طاغوت پیروز شود.
شهردار تهران با بیان اینكه ما انسانها هرچه نعمتها بزرگتر است ،غافل میشویم و كمتر درك میكنیم اظهار داشت: باوجود چنین انقلاب بزرگی در كشور اتفاق افتاده و چنین گوهر گرانبهایی كه در دست ماست میباید بدرستی آن را شناخته و قدر انقلاب را بدانیم.
وی با بیان اینكه انقلاب ما باعث تجدید حیات اسلام شد و نه تنها به ملت ما بلكه مسلمانان در دنیا عزت داد گفت:درست است كه انقلاب ما یك حركت سیاسی است ، اما اگر احساس كنیم این انقلاب تنها یك حركت سیاسی بوده اشتباه كردهایم چرا كه انقلاب یك باور دینی و اعتقاد عمیق در جوهره ملت ما دیگر ملتها تبدیل شده است.
قالیباف تصریح كرد: آنهایی كه با اقداماتی وحدت جامعه را خدشهدار میكنند ، با آرمانهای امام(ره) انقلاب ، شهدا و مقام معظم رهبری فاصله دارند و افراد اگر قدر انقلاب را بدانند بیش از این سعه صدر نشان میدهند و اگر جایی اشكالاتی ببینند برایشان قابل گذشت است و راه حلهای منطقیتری را انتخاب میكنند.
وی ادامه داد: وقتی افراط و تفریط مبنای كارمان قرار گیرد معلوم میشود كه درك درستی از انقلاب نداریم و اگر درك درستی هم داریم ،هوای نفس و قدرتطلبی جلوی چشممان را گرفته است.
قالیباف تصریح كرد : در این دهه باید نگاهی به آرمانهای انقلاب بیندازیم و اگر واقعا قدر شناس باشیم ،به جای اینكه كینهورزی كنیم ،برادری را انتخاب میكنیم.
وی عدل اجتماعی ، استقلال سیاسی ، استغنای اقتصادی و رشد علمی و رشد اخلاقی را از اهداف انقلاب و نظام اسلامی دانست و تصریح كرد: اگرامروز این پنج هدف انقلاب را قبول داشته باشیم و شرایط امروز را با آنها مقایسه كنیم می توانیم تشخیص دهیم كه مسیر انقلاب و نظام كجاست.
شهردار تهران در تشریح استقلال سیاسی گفت:انقلاب كردیم كه دیگر بیگانگان برایمان تصمیم نگیرند و نباید امروز هم كاری كنیم كه خدای ناكرده استقلال سیاسی در خطر قرار گیرد و كسانی كه موجب به خسرافتادن استقلال سیاسی میشوند درمسیر انقلاب نیستند.
وی استغنای اقتصادی را با اهمیت دانست و اظهار داشت:درست است كه ما برای مال و انگیزه های مادی انقلاب نكردیم اما مگر میتوان در سایه فقر ،دین را توسعه دهیم و باورهای دینی را در جامعه گسترش دهیم؟ ببینید چه قد در فرهنگ اسلامی فقرر نكوهیده است ؟ و این را هم بدانیم كه اسلام هرگز تولید ثروت را نفی نكرده است.
قالیباف تاكید كرد : قبول دارم استغنای اقتصادی اهمیتش به اندازه استقلال سیاسی نیست اما نباید یكی را فدای دیگری كنیم. این مثل امروز ماست كه كسانی میگویند یا آزادی یا عدالت! یا ندارد.ما هم عدالت را میخواهیم هم آزادی را و نباید یكی را فدای دیگری كنیم.
شهر دار ضمن انتقاد از كسانی كه شعار جمهوری ایرانی را سر میدهند گفت: درست است آنهایی كه در كشور التهابآفرینی میكنند برای مردم سودی ندارند ،اما بنده هم كه خود را حزب اللهی میدانم و مسئول هم هستم با ناكارآمدی خودم مردم را از نظام اسلامی دلسرد كردم نه تنها برای مردم سودی ندارم كه به دین و انقلاب هم ستم كردم.
وی گفت:شاید بعضیها به من ایراد بگیرند كه این قدر با صراحت حرف میزنم كه چرا یك سال تمام است كه كار در كشور تعطیل شده است؟
وی ادامه داد:از همین ایام در سال گذشته همه آماده انتخابات شدند و بعد از آن هم اعتراضات و تا به امروز یك سال است كه كار كشور تعطیل شده است.چه كسی میخواهد این یك سال را جواب دهد؟
شهردار تهران خطاب به آنهایی كه معترض به انتخابات هستند گفت:اگر اشكالی است ،آیا راهش این است كه آن را در كف خیابان حل كنیم؟نباید كاری كنیم كه دشمن خوشحال شود و من هم كه مسئول هستم وظیفه دارم كارم را درست انجام دهم تا مردم را به آینده انقلاب امیدوار كنم نه انكه یك سال كار كشور را تعطیل كنم.
وی ادامه داد: چه آنهایی كه در جامعه آشوب میكنند و چه آنهایی كه مسئولند و بد تصمیم میگیرند و بد مدیریت میكنند هر دو چوب لای چرخ این انقلاب میگذارند.
شهردار تهران در تشریح یكی دیگر از اهداف مهم انقلاب ما مبنی بر پایداری اخلاق در جامعه گفت:هر كسی به هر بهانهای و به هر دلیلی بد اخلاقی كند و آبروی كسی را ببرد او هم در مسیر نظام نیست و اگر كسی میخواهد به كسی اشكال كند ، نباید اساس انقلاب را زیر سوال ببرد و بدانیم این سزاوار نیست.
قالیباف ادامه داد: تمام اشكالات ما در جامعه این است كه همه چیز را سفید و سیاه مطلق میبینیم و میگوییم هركه با ما نیست برماست. و از كجا معلوم كه ما بر حق هستیم؟
وی تاكید كرد:كار آمدی دین در جامعه را پیش ببریم و اهداف انقلاب را مبنا قرار دهیم و فصل الخطاب همه چیز را رهبر معظم انقلاب قرار داده و بدانیم دشمنان در حال حاضر محور رهبری را نشانه گرفتهاند و سعی در تخریب آرمانهای انقلاب را دارند.
شهر دار تهران با اشاره به سخنی از امام علی (ع) در نهج البلاغه مبنی بر اینكه "از اعتدال خارج نشویم" گفت:در حركت و در مشی سیاسی افراط و تفریط نكنیم و بدانیم تندروی ها ما را به جایی نمیرساند.
ارسال نظر