سیدصادق طباطبایی تشییع شد
پارسینه: وی در دوران پس از انقلاب، سخنگویی دولت و معاونت وزارت کشور در دولت مهدی بازرگان را برعهده داشت.
به گزارش پارسینه؛ مراسم تشییع پیکر دکتر سیدصادق طباطبایی با حضور خانوادههای آن مرحوم، قشرهای مختلف مردم و مسوولان از جمله معاون اول رییسجمهور برگزار شد.
به گزارش ایسنا، اقامه نماز بر پیکر مرحوم سیدصادق طباطبایی توسط رییسجمهور اسبق کشورمان انجام شد و در این مراسم علاوه بر اعضای بیت حجتالاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی، شخصیتهای از جمله سید محمدرضا خاتمی، قدرتالله علیخانی، هادی خامنهای، محمدعلی ابطحی، محمدعلی انصاری، غلامعلی رجایی، مصطفی کواکبیان، علیاکبر محشتمیپور، سیدمحمود دعایی، موسوی بجنوردی، راه چمنی، جهانبخش خانجانی، اشرفی اصفهانی، حمید میرزاده، مرتضی الویری، محمد مقدم، حمید انصاری، محمدکاظم موسوی بجنوردی، محمد صدر و ... حضور داشتند.
پس از برگزاری مراسم تشییع پیکر سیدصادق طباطبایی در مرقد بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران به خاک سپرده شد.
دکتر سیدصادق طباطبایی برادر دکتر فاطمه طباطبایی همسر مرحوم سیّد احمد خمینی و خواهرزاده امام موسی صدر پس از یک دوره بیماری صبح روز شنبه دوم اسفند بر اثر سرطان ریه در بیمارستانی در آلمان درگذشت و پیکر آن مرحوم پس از انتقال از آلمان به ایران، صبح امروز از حسینیه جماران تشییع شد.
وی در دوران پس از انقلاب، سخنگویی دولت و معاونت وزارت کشور در دولت مهدی بازرگان را برعهده داشت.
دکتر سید صادق طباطبایی فرزند آیتالله محمد باقر سلطانی بروجردی در سال ۱۳۲۲ در شهر قم متولد شد. وی پس از گذراندن دوران دبیرستان در شهر قم و اقامت کوتاهی نزد امام موسی صدر برای ادامه تحصیل راهی آلمان شد. وی در رشته شیمی با درجه تخصص در شیمی آلی در دانشگاه آخن و سپس در دانشگاه بوخوم به تحصیل در رشته بیوشیمی پرداخت و سرانجام موفق به اخذ درجه دکتری در رشته بیوشیمی، در شاخه آنزیمولوژی و ژنتیک گردید و در سن 32 سالگی استاد دانشگاه بوخوم شد.
وی همچنین در سال ۱۹۷۱ (۱۳۵۰) به عضویت جامعه پژوهشگران آلمان DFG در آمده و نتایج پژوهشهای او در مجله علمی FEBC، ارگان فدراسیون اروپایی بیوشیمیست ها منتشر میشده است.
صادق طباطبائی در کنار تحصیل و رشد و تکامل علمی، به کارهای اجتماعی و سیاسی نیز پرداختهاست. از مبارزه در سازمان کنفدراسیون دانشجویان و محصلین ایرانی گرفته تا بنیان گذاری و عضویت وی در اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان در اروپا، آمریکا و کانادا و چند دوره دبیر روابط بینالملل آن سازمان و نیز عضویت در کادر سر دبیری فصل نامه عقیدتی سیاسی: اسلام مکتب مبارز؛ ارگان انتشاراتی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا، آمریکا و کانادا و بالاخره مبارزه علیه استبداد داخلی و استیلای خارجی همگام با سیاسیون مذهبی پیروان حضرت آیتالله خمینی بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی، بخشهایی پر کار و پر تلاش در زندگی سیاسی وی به شمار میآید.
وی در سال ۱۳۴۴ با دختر خاله خود "فاطمه صدرعاملی" (فارغ التحصیل روانشناسی و نیز جامعه شناسی تعلیم و تربیت) ازدواج کرد که ثمره این ازدواج یک دختر و پسر بنامهای غزاله (پزشک و متخصص مغز و اعصاب، متولد ۱۳۵۲) و عدنان (دانشجوی حقوق و اقتصاد سیاسی، متولد ۱۳۵۷) است.
دکتر طباطبایی همچنین کتابهایی را نگاشته و ترجمه کرده که از میان آنها میتوان به "طلوع ماهواره و افول فرهنگ "و " تکنوپولی " و " زندگی در عیش مردن در خوشی" و "زوال دوران کودکی " اشاره کرد. دکتر صادق طباطبایی مجموعه خاطرات سیاسی اجتماعی خود را در پنج جلد تدوین کردهاست که سه جلد آن تا کنون توسط نشر عروج منتشر شدهاست.
همچنین مراسم ترحیم آن مرحوم، جمعه، ساعت 16 الی 18 در حسینیه شماره 2 جماران برگزار میشود.
اسم کسی که بر ایشان نماز خوند رو ننوشتید، چرا؟!!