پشت مهدی هاشمی گرم است یا بابک زنجانی؟
پارسینه: دکتر فواد صادقی در مناظره با دکتر عبدالرضا داوری در دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه کاشان گفت: این هنر نیست که به اکثر شخصیتها و علما برچسب ضد ولایت فقیه بچسبانیم و آنها را از صحنه سیاسی جامعه خارج کنیم تا یک گروه اقلیت ده درصدی پیروز شود، این بزرگترین ضربه به انقلاب، رهبری و نقض روح انتخابات است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در این جلسه که سه شنبه شب توسط جامعه اسلامی دانشجویان با حضور حدود یکصد نفر از دانشجویان ، اساتید و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد، قبل از مناظره کلیپی پخش گردید که در آن تصاویری از انیمیشن ساخته شده علیه مهدی هاشمی وجود داشت، فواد صادقی، فعال رسانهای در ابتدای سخنان خود با اشاره به کلیپ مذکور گفت: چگونه است که در کشور ما فردی متهم می شود و طی شش سال گذشته بالغ بر ۳۷۰ هزار صفحه علیه وی اتهام واهانت در رسانه های حکومتی منتشر می شود اما به وی اجازه داده نمی شود دفاعیات ۱۰۰ صفحه ای خود در دادگاه را که توسط قاضی پرونده استماع شده است، در برابر آن ۳۷۰ هزار صفحه منتشر کند تا افکار عمومی بتواند قضاوت کند؟
وی افزود: در مقابل، انیمشنی با بودجه سنگین یک نهاد نظامی ساخته می شود و در سایت وابسته به یک نهاد پخش می شود که می گوید پشت مهدی هاشمی گرم است، اگر پشت مهدی هاشمی گرم بود الان در زمستان سرد اوین نبود و اجازه دفاع از خود را داشت. پشت کسانی گرم است که اتهاماتشان دهها وصدها برابر مهدی هاشمی است اما حتی احضار هم نمی شوند یا پشت بابک زنجانی وشرکایش گرم است که دهها ساعت در دادگاه تریبون اختصاصی دارد و توهین ها و تهمتهایش به مسئولان کشور از صداوسیما پخش می شود.
عبدالرضا داوری، مدیر مسئول ماهنامه بررسی های اقتصادی و از حامیان احمدی نژاد نیز در سخنان خود در رابطه با کلیپ مذکور گفت: از نظر من هم پخش این انمیشن از نظر اخلاقی درست نبود. چرا در مورد کسی که در زندان است وامکان دفاع از خود را ندارد، ما باید اینطور عمل کنیم؟ داوری در رابطه با بخشی از سخنان آیتالله هاشمی رفسنجانی که رشد نقدینگی در دولت قبل را به بیماری هاری تشبیه کرده بود، گفت: اگر بخواهیم رشد نقدینگی را در دولت آقای احمدی نژاد ودولت آقای روحانی مقایسه کنیم می بینیم در هشت سال دولت آقای احمدی نژاد نقدینگی ۴۰۰ هزار میلیارد تومان رشد کرده و در دوسال ونیم دولت آقای روحانی به همین اندازه رشد دارد ، پس این بیماری هاری در شرایط فعلی شدیدتر است.
صادقی در پاسخ داوری گفت:اولا نقدینگی در دولت آقای احمدی نژاد هشت برابر شده است و در دولت آقای روحانی به قول شما کمتر از دو برابر. پس عملکرد این دولت بهتر بوده است و ثانیا همین رشد نقدینگی در دولت فعلی معلول نوزاد ناقص الخلقه هدفمندی یارانه هاست که دولت را مجبور می کند برای ادامه این طرح غلط، از بانک مرکزی استقراض کند و مبلغ استقراض، چهار برابر شده و به نقدینگی افزوده می شود.
صادقی در پاسخ به سوالی درباره انتخابات گفت: اولین مقدمه وجوهر انتخابات تعدد و تکثر گزینه ها، آن هم نه کمی، بلکه کیفی است. یعنی سلیقه های مختلف امکان حضور داشته باشند ومردم آزادی انتخاب بین این سلیقه ها. گروهی در جامعه هستند که به دلواپسان مشهورند، برخی به آنها اقتدارگرا می گویند، وبرخی راست مدرن، خودشان مدعی هستند اصولگرا هستند اما خیلی از اصولگرایان آنها را قبول ندارند، این گروه دلواپس می گویند ما فقط در عرصه انتخابات باشیم وهیچ گروه دیگری حضور نداشته باشد، به یک گروه می گویند فتنه گر، به یک گروه جریان انحرافی، رقیب سوم را می گویند لیبرال است و رقیب چهارم مافیای قدرت وثروت وهمین طور به همه گروههای دیگر برچسب می زنند و با ضدولایت فقیه خواندن آنها می خواهند آنها را از صحنه حذف کنند، این که هنر نیست ما کارخانه تولید انبوه ضدولایت فقیه راه بیاندازیم. این ضربه به نظام ورهبری است. معنی ندارد به مردم بگوییم بیایید در انتخابات شرکت کنید اما بین گزینه الف والف ، انتخاب کنید چرا که در این صورت در واقع ما قدرت انتخاب را از مردم گرفتهایم.
داوری در پاسخ گفت: من به اینکه باید به مردم آزادی و قدرت انتخاب بدهیم اعتقاد دارم ، اما حق تعیین سرنوشت فقط در انتخابات نیست و مجلس باید به وظایف خود عمل کند، در حالیکه می بینیم همین مجلس در خیلی از موضوعات مانند قراردادهای جدید نفتی و برجام در نقض حق حاکمیت مردم برسرنوشت خود سکوت کرده است.
وی افزود: آقای هاشمی در دوران گذشته از محدود شدن آزادی انتخاب دفاع کرده است و در مصاحبه با آقای زیباکلام گفته است لازم نیست کاندیداها زیاد ومشارکت زیاد باشد مثل بقیه دنیا ما با دموکراسی کنترل شده ومشارکت ۲۵ درصدی هم می توانیم کشور را اداره کنیم.
وی گفت: الان می بینیم که انقلاب را متوقف کرده اند،زمانی ما در در قلب دشمن یعنی آمریکای لاتین نفوذ کرده بودیم واوباما مجبور شد در زمان دولت آقای احمدی نژاد قانون مقابله با نفوذ ایران در آمریکای لاتین را امضا کند. اما الان با تهدید نفوذ آنها در کشور مواجه هستیم. یا در همین مذکرات هسته ای چه امتیازاتی داده شده است وچیزی بدست نیاوردیم.
صادقی در پاسخ گفت: نفوذ وقتی اتفاق می افتد که ما ضعیف شده باشیم باید ببینم چرا کشوری که ده سال قبل رشد اقتصادی ۶ درصدی داشته، مازاد ارزی داشته، اشتغال و توسعه و رونق داشته و تنها تورم ۱۲ درصدی داشته با وجود درآمد نفتی ۷۰۰ میلیاردی تبدیل به کشوری با تورم ۴۰ درصدی، رشد منفی ، بیکاری ، فقر وتحریم می شود. خوب طبیعی است در این شرایط در برابر نفوذ آسیب پذیر می شویم.
وی ادامه داد:کسانی که به آقای ظریف بابت مذاکره و برجام حمله می کنند، همان کسانی هستند که وقتی آقای جلیلی در سال ۱۳۸۸ در وین با نیکلاس برنز، مقام آمریکایی که دو درجه از وی پایین تر بود، نیم ساعت قدم زد و توافق یک صفحهای انجام داد، آن را فتوح الفتوح خواندند ودر صداوسیما پخش کردند در حالی که آن توافق صنعت هسته ای را نابود می کرد و به همین خاطر رهبری با آن موافقت نکردند، حالا که آقای ظریف نه با دو رده پایین تر که با هم شان خود۳۰۰ ساعت مذاکره کرده و به برجام رسیده و رهبری هم آن را تایید وابلاغ کرده اند، می گویند ترکمانچای است. این اهانت ومتهم کردن نظام و رهبری است.
یکی از دانشجویان در سوالی از فواد صادقی پرسید: ماهیت ضدآمریکایی جنبش دانشجویی چه می شود؟ مگر رهبری نگفتند کسانی آمریکا را بزک می کنند، مصداق این حرف کیست؟
صادقی گفت: این حرف رهبری معیار است نه مصداق، یعنی شما زشتی ها وسوابق آمریکا را نپوشانید وبه آنها اعتماد بیجا نکنید که دولت ومسئولان هم در همین راستا عمل می کنند.
داوری در این باره گفت: سایت رهبری نشریهای را در صفحه خود قرار داده که برخی سخنان آقای هاشمی و آقای روحانی مصداق بزک دانسته است.
صادقی گفت: این چه حرفی است که براساس سلیقه یک کارمند ما بیاییم سه نفراز چهار نفر سران نظام را خائن وبزک کننده آمریکا بدانیم؟ این بردن آبروی نظام است. مگر رهبری با کسی تعارف دارد و یا می ترسد که به مسئولان تذکر ندهد؟
دانشجویی از داوری سئوال کرد:چرا آقای احمدی نژاد این قدر روی نزدیکانش تعصب دارد و حتی جلوی رهبری هم به خاطر آنها ایستاد؟
داوری در پاسخ گفت: آقای احمدی نژاد ولایی ترین رییس جمهور بوده است وایشان هیچ گاه با رهبری مخالفت نکرد در ماجرای وزیر اطلاعات و مهندس مشایی هم پس از آنکه رهبری برنظر خود مصر بودند ایشان پذیرفت، اینکه ما به خاطر یک تفاوت نظر بگوییم آقای احمدی نژاد ضدولایت فقیه است اشتباه است، در زمان ریاست جمهوری آیت الله خامنه ای در موضوع نخست وزیری مهندس موسوی یک ماه در کشور بحران بود، و درنهایت آیت الله خامنه ای حکم امام را پذیرفتند.
صادقی در پاسخ داوری گفت: این چه ظلمی است که به رهبری می کنیم؟ آیا ایشان مثل آقای احمدی نژاد عمل کردند، آیت الله خامنه ای در اتاق دربسته در جلسه خصوصی به امام گفتند اگر حکم شفاهی هم بدهید، من مهندس موسوی را نخست وزیر اعلام می کنم، اما امام فرمود من حکم نمی کنم ، من نظر سیاسیم را گفتم، باز آیت الله خامنه ای با وجود اینکه شرط کرده بودند از حق خود گذشتند و نظر سیاسی امام را بر نظر خود مقدم کردند، اما در موضوع معاونت اولی آقای مشایی، یا عزل آقای مصلحی یا سازمان حج ، نه تنها رهبری نظر دادند، بلکه حکم دادند و بالاتر کتبی نوشتند وآقای احمدی نژاد تمکین نکرد، خانه نشینی کرد، مقاومت کرد تا طبق خاطرات آقای ری شهری، رهبری دستور دادند حسابهای سازمان حج را مسدود کنند، وآقای احمدی نژاد طبق گفته آقای آقاتهرانی استاد اخلاقش، رهبری را تهدید به استعفا کرد. رهبری گفتند استعفا کن، و وقتی آقای احمدی نژاد دید موضوع جدی است عقب نشینی کرد.
ما نمی گوییم آقای احمدی نژاد ضدولایت فقیه است. اما می گوییم اگر آقای احمدی نژاد بخاطر مخالفتهای مکررش ضدولایت فقیه نیست، پس به طریق اولی آقای موسوی، آقای خاتمی و آقای کروبی بخاطر یک مخالفت با رهبری نمی شوند ضدولایت فقیه.
عبدالرضا داوری مدیر مسئول ماهنامه بررسی های اقتصادی همچنین گفت: اگر می خواهیم به تحولی مثل انتخابات یا فراتر از تحولات پیش روی کشور، منطقه و جهان نگاه درست و دقیقی داشته باشیم باید به صحنه، واقعی نگاه کنیم نه براساس شانتاژ و غوغاسالاری های فضاهای رسانه ای، کانون های فکری در حلقه های سیاسی می نشینند خوراک های سیاسی ایجاد و در فضای سیاسی پمپاژ می کنند.
وی ادامه داد: باید در صحنه تحولات تضاد اصلی را تشخیص داد و اسیر تضادهای فرعی نشد، برای تشخیص تضاد اصلی و رسیدن به کانون تحولات واقعی در کشور و اینکه کجا شکل می گیرد باید صحنه را دقیق نگاه کرد، محاسبات نیروها و معادلات شکل گرفته در عرصه داخلی و خارجی را تحت نظر داشت.
وی گفت: ترکیب ایمان و عمل صالح است که انسان را از زیان کاری دور می کند و تشخیص عمل صالح وابسته به شرایط عمومی است که در هر دوران به لحاظ تاریخی، اجتماعی و سیاسی حاکم است.
وی تاکید کرد: عمل صالح در سال ۱۳۹۴ حتما با عمل صالح در سال ۶۴ متفاوت است و تشخیص این نیز به درک درست محاسبات و تحولات کشور بستگی دارد.
داوری در بخش دیگری از سخنانش گفت: شعار نه شرقی نه غربی بحث استقلال ایران را مطرح می کند و نماد شرق دیگر اتحاد جماهیر شوروی نیست پوتین هم دیگر نماد ساختار در هم پیچیده سیاسی بین المللی نیست.
ارسال نظر