روحانی: بیش از ۹۸ درصد دوباره به جمهوری اسلامی رأی میدهند
پارسینه: رئیس جمهور تاکید کرد: انقلاب ما برای استقلال، حاکمیت ملی، آزادی، فرهنگ اسلام، فرهنگ ملی، جمهوریت، اسلامیت بود و من معتقدم این مسیر و این راه قابل بازگشت نیست.
به گزارش پارسینه ، حجت الاسلام حسن روحانی روز سه شنبه در نشست مشترک استانداران سراسر کشور گفت: مردم ما مصمم هستند راه و مسیری که حدود چهل سال پیش شروع کردند را ادامه بدهند و این به معنای آن نیست که مردم ما نقصی، مشکلی یا کاستی نمی بینند.
وی افزود: مشکلات را باید حل و رفع کرد در هر بخشی که هست، اما مسیر و راه، مسیری است که مردم ما درست تشخیص دادند، یعنی مسیر استقلال، یعنی اینکه دیگران نیایند در سرنوشت ما مداخله کنند.
رئیس جمهوری ادامه داد: به نظر ما اگر از ملت ما سئوال کنید که آیا استقلال می خواهید که خودتان تصمیم گیر باشید یا بیگانگان در امور کشور مداخله کنند باز هم ۹۸.۲ درصد خواهد گفت ما استقلال می خواهیم.
وی تاکید کرد: این آمار تغییر نمی کند، مردم به دنبال آزادی بودند، امروز هم اگر از مردم سوال کنیم که شما آزادی می خواهید یا اختناق، آزادی می خواهید یا استبداد، حاکمیت ملی می خواهید یا حاکمیت فرد، باز هم مردم جوابشان همان است، همان بیش از ۹۸ درصدی که آن روز رای دادند به جمهوری اسلامی، امروز هم رای می دهند.
روحانی خاطرنشان کرد: مردم ممکن است در شیوه ها، نحوه اجرا و برنامه ها نظر، انتقاد یا ایراداتی داشته باشند؛ آن بحثهای دیگری است، مردم می خواهند به فرهنگ دینی و ملی شان توهین نشود، همین امروز از مردم بپرسیم همین را می گویند.
وی اضافه کرد: هیچ کس نمی خواهد به دینش و فرهنگ ملی اش توهین شود، هیچ کس نمی خواهد فساد در این جامعه باشد، همه می خواهند با فساد مبارزه کنیم، انقلاب ما برای همین ها بود، برای چیز دیگری نبود، انقلاب ما برای استقلال، حاکمیت ملی، آزادی، فرهنگ اسلام، فرهنگ ملی، جمهوریت و اسلامیت بود و من معتقدم این مسیر و این راه قابل بازگشت نیست، یعنی امکان بازگشت ندارد.
رئیس جمهوری با بیان اینکه ملت ما همان آرمان ها را دارد، ادامه داد: مردم همان مسیری که انتخاب کردند را ادامه خواهند داد، البته این کار بزرگ را همه با هم انجام دادیم، یعنی همه ملت ایران.
روحانی خاطرنشان کرد: امام (ره) که بود، قبل از ۵۷ هم امام حضور داشتند، امام سال ۴۱، ۴۲ و ۴۳ هم بود، یا در ایران یا در زندان و یا در حصر یا تبعید بود، به هر حال امام بود، مردم ایران هم که بودند، رژیم شاه هم که فاسد و غیر قانونی بود، پس چه شد سال ۴۱، ۴۲، ۴۳ یا ۴۸ انقلاب به پیروزی نرسید، چه چیزی فرق کرد، امام فرق کرد، ملت فرق کردند یا رژیم بدتر شد، رژیم فاسد بود، امام با همان قدرت از روز اول به دنبال نجات این کشور بود، مردم هم می خواستند.
من گمان میکنم ۹۹٫۹۹٪ به حکومت اسلامی رای میدن.
من گرسنه ام....
قصدم بی احترامی نیست ولی یاد این ضرب المثل افتادم: شتر در خواب بیند پنبه دانه گه لپ لپ خورد گه دانه دانه
جای تاسف فراوان از افتادن حضرات به اصطلاح انقلابی در دام جنگ روانی روحانی و بمب های دودزای او.
اولا هدف روحانی صرفا دور کردن نگاهها از مسائل اقتصادی و مخصوصا بازار ارز است که به خوبی در آن موفق شد. متاسفانه برخی شخصیتها و رسانه های حزب اللهی نشان دادند که بصیرت کافی در برخورد با جنگ روانی ندارند.
ثانیاروحانی یک کلمه رفرندام را استفاده کرد که خود به خود اذهان را به یاد رفراندم تغییر حکومت انداخت. حال آنکه آن رفراندامی که در مورد اصل 59 به آن اشاره کرده بود در مورد تصویب قوانین جاری کشور است که در قانون اساسی این پیش بینی صورت گرفته است که به جای تصویب لایجه در مجلس آن را با مراجعه مستقیم به رای مردم تصویب نمود(1). اما به دلیل استفاده نشدن از این ظرفیت در تاریخ چهل ساله اخیر است که استفاده روحانی از کلمه رفراندم تنها رفرندام قانون اساسی و یا انتخاب رژیم را در اذهان تداعی می کند و روحانی به عنوان استاد مسلم جنگ روانی به خوبی این نکته را می داند که چگونه هم حرف قانونی زده باشد و هم پالس به رسانه ها برای یک سر و صدا داده باشد.
ثالثا: باید بدون افتادن در دام اظهارات شیک و روشنفکرانه با قاطعیت به ضد انقلاب گفت هیچ حکومتی خودش در وجود خودش تردید نمی کند. اگر آنها تغییر رژیم را می خواهند باید بهایش را با خون خود بپردازند. هرگاه رژیم را برانداختند اگر خواستند می توانند برای تعیین نوع حکومت بعدی رفراندم بگذارند. دقیقا کاری که مردم انقلابی در سالهای 57 و 58 کردند. این است معنای حق نسلهای مختلف برای تعیین حاکمیت.
رابعا: بعد از آنکه نظامی مستقر شد، تا زمانی که مردم سازوکار قانونی آن را تایید می کنند قانون اساسی و اصل رژیم دارای تایید مردمی است. لهذا حضراتی که به قصد سرنگونی از درون در انتخاباتها شرکت می کنند باید بفهمند که رای دادن آنها در هر انتخابات از نظر حقوقی فقط یک معنا دارد و آن رای مثبت دادن به سازوکار نظام است. به این ترتیب تاکنون نزدیک به چهل بار نظام رای آری از مردم دریافت کرده است. اگر خیلی خواهان رفراندم هستند از شرکت در انتخاباتها خودداری کنند!
1- دلیل گذاشتن این ظرفیت آن بود که می خواستند ماجرای رفراندمی که دکتر مصدق با منحل کردن مجلس برگزار کرد تکرار نشود و دولت بتواند در صورت موافقت مجلس لوایح خود را با مراجعه به آرای عمومی تصویب کند نه با تصویب مجلس.
نهایت 8 درصد رای بدن