ظریف، شمخانی و کرباسیان در جلسه غیر علنی مجلس چه گفتند؟
پارسینه: سخنگوی هیأت رئیسه مجلس گزارشی از جلسه غیرعلنی با حضور وزرای خارجه و اقتصاد و دبیر شورای عالی امنیت ملی ارائه کرد.
به گزارش پارسینه ، بهروز نعمتی در حاشیه نشست علنی امروز (یکشنبه، ۳۰ اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی با حضور در جمع خبرنگاران در تشریح نشست غیرعلنی گفت: این نشست با حضور آقایان ظریف، کرباسیان، شمخانی و عراقچی برگزار شد، در این نشست مباحثی در خصوص مذاکرات با پنج کشور در زمینه ادامه برجام مطرح شد.
وی ادامه داد: در این جلسه آقایان ظریف و عراقچی از چند و، چون مذاکره با اروپاییها صحبت کردند و تضامینی را که باید بعد از خروج امریکا از برجام گرفته شود بیان کردند البته این موارد هم اکنون در حال مذاکره است و هیچ چیز قطعی و نهایی نشده است.
سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: آن چیزی که خواست نمایندگان مجلس است حفظ منافع ملی و ایستادگی برای مواضع مردم و توصیههای مقام معظم رهبری است که در این زمینه ۱۱ نفر از نمایندگان اظهار نظر کردند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی لوایح چهارگانه مرتبط با FATF توضیح داد: بحث بعدی که در نشست غیرعلنی مطرح شد لایحه مبارزه با پولشویی و مبارزه با تأمین مالی تروریسم بود.
وی افزود: موضوعی که در این زمینه مطرح شد این بود که آیا این لوایح ما را به FATF میرساند یا خیر که آقای شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی تأکید داشت این لوایح ارتباطی با FATF ندارد و بیان داشت که این لوایح چهارگانه جدا از FATF است.
نعمتی ادامه داد: مجلس محل تضارب افکار است؛ نمایندگان موافق و مخالف در این زمینه صحبت کردند، همه از روی دلسوزی اظهار نظرهایی داشتند، اما آن چیزی که مسلم است این بود که نمایندگان بر تأمین منافع ملی تأکید داشتند که خارج از مأموریت مقام معظم رهبری گامی برداشته نشود.
وی تأکید کرد: این لوایح جزو دستور مجلس است، اما با توجه به اینکه نگرانیهایی وجود داشت، امیدواریم با ارائه توضیحات مسئولان، نگرانی نمایندگان برطرف شده باشد.
سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه لوایح به صورت مستقل در دستور صحن علنی قرار میگیرد، اظهار داشت: هر کدام از این لوایح به صورت مستقل بررسی میشود، دبیر شورای عالی امنیت ملی چندین بار به صراحت در صحن علنی اعلام کرد که لوایح چهارگانه ارتباطی به FATF ندارد، اما بنده اعتقاد دارم ممکن است به نوعی این موارد مرتبط با FATF باشد.
ارسال نظر