"ایرانیها از جنبش وال استریت سوء برداشت دارند"
پارسینه: هیثر گاوتنی میگوید: "آنها تلاش داشتند تا تایید برداشتهای خود از جنبش اشغال وال استریت را از زبان ما بگیرند."
عصر ایران نوشت:
یک استاد دانشگاه در آمریکا که هفته گذشته برای شرکت در همایشی درباره جنبش اشغال وال استریت به تهران سفر کرده است، پس از بازگشت به آمریکا نتایج مشاهدات خود از این همایش را بیان کرد.
خانم «هیثر گاوتنی» استاد جامعهشناسی در دانشگاه فوردهام نیویورک که هفته گذشته به همراه ۳ استاد دیگر آمریکایی برای شرکت در همایش دو روزه «واکاوی جنبش فتح وال استریت» به تهران سفر کرده بود پس از بازگشت به آمریکا اظهار داشت که در این همایش سخنانی شنیده است که برایش عجیب بود و مغایر با واقعیتهای جامعه آمریکا و جنبش وال استریت بوده است.
این استاد دانشگاه که خود نیز از فعالان جنبش اشغال است، به فاکس نیوز گفت: «وقتی در ابتدا دعوت نامه دریافت کردیم درباره انگیزهها و اهداف برگزار کنندگان این همایش شک و تردید داشتیم اما وقتی ۳۰ سوال اصلی این همایش را دیدیم به این نتیجه رسیدیم که برگزار کنندگان یک پروژه مشروع و معقول برای بررسی این پدیده دارند ودعوت به شرکت در این همایش را پذیرفتیم.»
با این حال این استاد دانشگاه آمریکایی میافزاید که در جریان همایش سخنرانیهایی شنیده است که از نظر او کاملا با آنچه که در جامعه آمریکا میگذرد مغایر است و حاکی از عدم شناخت و سوء برداشت عمیق برخی اساتید و صاحب نظران ایرانی از وضعیت و اهداف جنبش اشغال وال استریت در آمریکاست.
وی در ادامه با اشاره به برخی برداشتها از ایران درباره اینکه این جنبش» پایانی برای آمریکا «و یا» پایانی برای نظام سرمایه داری «است افزود: این جنبش بر ضد آمریکا نیست بلکه بر ضد نابرابریهای اقتصادی و سیاسی است و در پی براندازی نظام لیبرال سرمایه داری نیست بلکه در پی اصلاح نابرابری هاست.
وی گفت:» من فکر نمیکنم هیچ کدام از ما فعالان این جنبش بر این باور باشیم که این جنبش برای نابودی نظام سرمایه داری است اما قطعا این جنبش میتواند نشانگر وجود برخی مشکلات درون این سیستم باشد... ما یک نابرابری عمیق سیاسی و اجتماعی داریم.
خانم گاوتنی افزود: برگزار کنندگان همایش تلاش داشتند تا تایید برداشتهای خود از جنبش اشغال وال استریت را از زبان ما بگیرند.
این استاد دانشگاه آمریکایی در پاسخ به سوال فاکس نیوز درباره اینکه وقتی چنین شرایطی برای این همایش برقرار بوده چرا این دعوت را پذیرفته؟ گفت: کمترین فایده حضور ما در این همایش این بود که تلاش کردیم با ارایه اطلاعات صحیح سوء برداشت آنها را برطرف کنیم.
وی افزود: یکی از سوء برداشتهای ایرانیان از این جنبش این است که رسانههای آمریکایی به این جنبش بسیار دید منفی دارند و حتی رسانههای آمریکایی قادر به پوشش واقعی آنچه که درون این جنبش میگذرد، نیستند.
این استاد دانشگاه در ادامه افزود که ایرانیان و دانشجویان ایرانی بسیار کنجکاو بودند تا درباره نحوه زندگی در جامعه آمریکا اطلاع کسب کنند.
اصولا ما ایرانی ها دائما دچار سوء برداشت از دنیای اطراف خود هستیم و همیشه آن را به شکلی که می خواهیم یا می پسندیم تفسیر یا تعبیر می کنیم.
خود شيفتگي مرض تاريخي ماست
شماشک نکن این استادآمریکایی قبل وبعدازسفربه ایران توسط سازمانهای امنیتی وضدجاسوسی شدیداتوجیه شده واین حرفها راهم برای ناآگاه جلوه دادن ماایرانی هادردهانش گذاشته اند
پسر همون هنر پیشه آمریکاایی رو خبرنگاری ایران گفت مسلمان شد ،در حالیکه در آمریکا گفت نه مسلمان نشدم فقط اسلام دین خوبی است
این شهرام عزیز موضعش را کاملن مشخص کند. چون اگر جدی بگوید دیگه خیلی باید با حال باشه! نظر من را چزا نگذاشتی؟ خیلی از خط قرمز گذشته بود؟