تجديد نظر کانادا در قوانين مربوط به پناهندگي
پارسینه: جیسون کنی وزیر شهروندی و مهاجرت کانادا گفت: بسیار کنجکاوی بر انگیز است که اتحادیه اروپا در صدر فهرست مناطقی قرار دارد که مردم از آنجا درخواست پناهندگی می کنند.
کانادا روز جمعه از تغییرات اساسی در قوانین مربوط به اعطای حق پناهندگی به افراد خارجی خبر داد و اعلام کرد این اقدام با هدف محدود کردن شمار متقاضیان پناهندگی از کشورهای امن نظیر کشورهای عضو اتحادیه اروپا، آمریکا و کرواسی انجام گرفته است.
جیسون کنی وزیر شهروندی و مهاجرت کانادا گفت: بسیار کنجکاوی بر انگیز است که اتحادیه اروپا در صدر فهرست مناطقی قرار دارد که مردم از آنجا درخواست پناهندگی می کنند.
وی تاکید کرد: در سال دو هزار و یازده میلادی بیش از هشتاد درصد اروپایی های خواهان پناهندگی، از کانادا درخواست پناهندگی کرده بودند در حالی که این افراد توان جابجایی و نقل مکان بی درد سر در بیست و هفت کشور عضو اتحادیه اروپا را دارند.
کمیسیون مهاجرت و اعطای حق پناهندگی که به شکل دادگاهی مستقل عمل می کند سال گذشته نود و یک درصد تقاضای این گروه از متقاضیان پناهندگی را رد کرده است.
بر اساس قوانین جدید، متقاضیان پناهندگی اهل کشورهای امن در صورتی که تقاضای خود را در مرز کانادا اعلام کنند ظرف سی روز تقاضای آنها در دادگاه بررسی می شود و اگر این درخواست را در یکی از دفاتر مهاجرت مطرح کنند این کار ظرف چهل و پنج روز انجام خواهد گرفت.
بر همین اساس اتباع سایر کشورها حق طرح تقاضای خود را در دادگاه در ظرف شصت روز خواهند داشت در حالی که پیش از این باید ششصد روز صبر می کردند.
در این حال افرادی که از کشورهای امن درخواست پناهندگی از کانادا داده باشند اجازه درخواست بررسی مجدد پرونده خود را ندارند .
به گزارش خبرگزاری فرانسه از اوتاوا، عفو بین الملل، شورای پناهندگان کانادا و انجمن وکلای پناهندگان در کانادا بلافاصله به این تغییرات واکنش منفی نشان دادند و برای مثال به مورد مجارستان اشاره کردند که در فهرست کشورهای امن قید شده است اما در آن اقلیت های اجتماعی با تبعیض و خشونت روبرو هستند.
ارسال نظر