گوناگون

سرلشکر فیروزآبادی:رزمایش اخیر سپاه موفق بود

پارسینه: رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اظهار کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز جامعه پزشکی کار خود را به خوبی انجام داد. شهید دکتر قاضی یکی از افرادی بود که به صورت داوطلب در جبهه کردستان حاضر شد و در همان جا به شهادت رسید. در زمان جنگ تحمیلی نیز جامعه پزشکی تجربیات خود را برای رسیدگی به مجروحان در اختیار جامعه قرار داد و تیم‌های اضطراری تشکیل شد و پس از آن نیز، گروه‌های بهداشتی و درمانی به مناطق جبهه اعزام کرد.

سردار سرلشکر بسیجی دکتر سیدحسن فیروزآبادی که در آیین اهدای جایزه ملی شهید رهنمون در بیمارستان صحرایی خاتم‌الانبیا(ص) واقع در طلائیه خوزستان و در محل شهادت این شهید سخن می‌گفت،، با اشاره به حضور استادان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در این منطقه، اظهار کرد: در حال حاضر در کربلای خوزستان و در سرزمین نبرد نور علیه ظلمت هستیم. این شهدا بودند که با شهادت خود این خاک را ارزشمند کردند و پیوند استادان با این نقطه از خاک، نورانی و مقدس است.

وی افزود: در این جلسه برای بزرگداشت پزشکی که همپای روحانیت بود، یعنی شهید دکتر محمدعلی رهنمون دور هم جمع شده‌ایم. همه ما در قبال شهدا وظیفه و تکلیف داریم و هر کسی به میزانی که از دستش برمی‌آید در این راه نورانی کاری انجام دهد، قلب امام زمان(عج) را خوشحال کرده است.

سرلشکر فیروزآبادی ادامه داد: در حال حاضر باید نقش جامعه پزشکی را در دفاع مقدس برای مردم تبیین کنم. همه کسانی که در این مکان جمع شده‌اند به نوعی اطلاعاتی در این زمینه دارند. استادان و پزشکان در دروان مبارزات برای دور کردن استعمار در گوشه‌گوشه کشور فعال بودند و وظیفه خود را انجام دادند، شهید دکتر لباف و شهیده دکتر کاووسی نمونه‌ای از این پزشکان بودند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ‌پزشکان برجسته‌ترین نقش را پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در زلزله طبس ایفا کردند. این افراد با نام امام خمینی(ره) و به فرمان ایشان و با محوریت دکتر رهنمون اردوگاهی در آن منطقه ایجاد کردند و به زلزله زدگان خدمت کردند و تجربیات زیادی در آن مکان به دست آمد. در بخش زایشگاه آن اردوگاه، 190 نوزاد پسر به دنیا آمد که نام همه آنها را روح‌الله گذاشتند بنابراین جامعه پزشکی ایران امروز باید به گذشته خود افتخار کند زیرا در درون این جامعه، جوشش‌های انقلابی و ایثارگرانه مشهود بوده است.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اظهار کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز جامعه پزشکی کار خود را به خوبی انجام داد. شهید دکتر قاضی یکی از افرادی بود که به صورت داوطلب در جبهه کردستان حاضر شد و در همان جا به شهادت رسید. در زمان جنگ تحمیلی نیز جامعه پزشکی تجربیات خود را برای رسیدگی به مجروحان در اختیار جامعه قرار داد و تیم‌های اضطراری تشکیل شد و پس از آن نیز، گروه‌های بهداشتی و درمانی به مناطق جبهه اعزام کرد.

وی افزود: بخش عاطفی دفاع مقدس سرشار از نقش پزشکان و پرستاران و پیراپزشکان و متخصصان در اورژانس‌ها و بیمارستان‌های خط مقدم و در مناطق جنگی و استان‌های سراسر کشور است. خدمات جامعه پزشکی در دفاع مقدس کاری بسیار بزرگ بود و به گفته آیت‌الله مشکینی اگر تمام عمر برای این توفیقات سجده کنیم، کم است. این فداکاری ایثارگرانه تا امروز ادامه دارد و درمان جانبازان و پیدا کردن راه‌هایی برای کمک به مجروحین کار بزرگی بوده که جامعه پزشکی به آن پرداخته است. مجاهدان جامعه پزشکی در مراسم حج نیز هر ساله حضور دارند و نقش خود را در این حوزه نیز ایفا می‌کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به کمک‌رسانی جامعه پزشکی ایران به محرومان سراسر جهان، گفت: جامعه پزشکی کشور از دستان بلند انقلاب در دفاع از مستضعفان جهان غافل نمانده و شربت شفابخش خود را نصیب محرومان در کشورهایی مانند لبنان، بوسنی، افغانستان، پاکستان و دیگر کشورهای مسلمان دیگر کرده است.

وی در بخشی دیگر از سخنانش تاکید کرد: باید فرهنگ جهاد و ایثار در جامعه پزشکی همچنان پرنشاط و زنده پیش رود و ابعاد شخصیتی شهدای جامعه پزشکی به مردم کشور معرفی شود. تجربه‌های دوران دفاع مقدس در ارتقای وضعیت جامعه پزشکی موثر بود و هنوز جای کار دارد و دانشمندان ما باید در حوزه پزشکی پیش‌برنده تدبیر مقام معظم رهبری در حوزه تولید علم و جنبش نرم‌افزاری باشند.

وی به طراحی جایزه ملی شهید رهنمون توسط سپاه و بسیج اشاره کرد و افزود: زمانی که گزارش این جایزه به عرض مقام معظم رهبری رسید، ایشان فرمودند "کار خوبی است، انجام دهند". این یعنی سفارش عملی نایب امام زمان (عج) که برکات معنوی به همراه خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری ایسنا

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار