گوناگون

گزینه حزب موتلفه در انتخابات معرفی شد

پارسینه: نائب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: رئیس جمهور آینده نباید فردی عمل کند بلکه باید با استفاده از مجموعه ای از شخصیت های شایسته نظام که هر کدام در قامت یک رئیس جمهور هستند به صورت گروهی کشور را به سمت تعالی و پیشرفت هدایت کند.

اسدالله بادمچیان ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان اظهارداشت: معتقدیم از بین نامزدهای موجود برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری آل اسحاق بهترین گزینه هاست و در عین حال در خط جبهه پیروان امام و رهبری نیز تائید شده است.

وی افزود: در انتخابات به صورت سراسری و بر اساس تشکیلات حزب عمل می کنیم که در این راستا از سال گذشته برنامه های مقدماتی برای رسیدگی به امور انتخابات شوراها را آغاز کردیم و با ارزیابی افراد منهای اینکه موتلفه ای باشند یا نباشند مسائل مورد بررسی قرار گرفت.

بادامچیان یادآورشد: سیاست ما در انتخابات شوراها هماهنگی و همراهی با روحانیت و گروه های ارزش گرا و اصولگرای هر شهر و استان است امیدواریم نتیجه انتخابات در خرداد امسال نتیجه ای باشد که رضایت مقام معظم رهبری را جلب کند که در این بخش در تهران جدی تر از استانهای دیگر در تهیه تنظیم فهرست وارد کار شده ایم و فهرست موتلفه در 15 تشکل حزب جبهه پیروان رهبری نهایی شده است.

نائب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی بیان کرد: بیش از 300 چهره که تشکل ها معرفی کرده بودند طبق نظرخواهی توسط فهرست ها اولویت بندی شده و در نهایت به 31 نفر رسیدیم و در حال مذاکره با سایر گروه های اصوالگرا هستیم تا همه با هم در یک وحدت نظر به فهرست واحد برسیم که در کنار فهرست گروه های موثر اصوالگرا چند نفر نیز مستقل وارد صحنه شوند و در پایان کسانی که موثرند انتخاب شوند و تا پایان زمان ثبت نام که در بین افراد، شایسته ترین را انتخاب کنیم و در استانها نیز دبیران حزب اختیار دارند تا با اصوالگرایان به فهرست واحدی برسند.

بادامچیان گفت: پس از بررسی انتظارات مردم در یک جمع‌بندی به این نتیجه رسیدیم که در دهه چهارم انقلاب به رئیس جمهوری نیازمندیم که فردی عمل نکند،بلکه مجموعه‌ای از شخصیت‌های نظام که در قامت ریاست جمهوری شایستگی خدمت به مردم و نظام اسلامی را داشته و متعهدانه عمل می‌کنند انتخاب شوند، تا به صورت دسته جمعی کشور را در مسیر رشد و پیشرفت قرار داده و در راستای حل مشکلات موجود کشور بکوشند.

وی افزود: حزب موتلفه به دلیل سبقه اسلامی و حرکت در مسیر دینی سابقه خوبی دارد و رئیس جمهور شهید رجایی، نخست وزیر باهنر، آیت الله بهشتی و لاجوردی همگی از این حزب بودند که افتخار بزرگی برای ما محسوب می شوند.

بادامچیان با اشاره به ضرورت فعالیت احزاب در کشور گفت: تحزب در اسلام اصل قابل توجهی است که کمتر توجه شده اما در غرب نوعی دیکتاتوری حزبی حاکم است که ما در اسلام این گونه حزب را نمی توانیم داشته باشیم مبنای حزب در غرب بر اساس قدرت است و در اسلام مبنای تشکیل حزب به معنای انجام تکلیف دسته جمعی و هماهنگی است.

وی افزود: در غرب اگر حزب سالم باشد مردمی است لذا تک حزبی ها متعدد هستند اما در ایران نگاه مسئولان ارشد نظام با تک حزبی مخالف هستند در حالی که حزب اسلامی ما در ایران جا افتاده اما شیوه ها و شبکه ها با هم فرق می کند و در طول زمان آنهایی که اسلامی بودند توانستند ادامه فعالیت دهند و همچنان حضور داشته باشند.

بادامچیان یادآورشد: برای این که حزب موتلفه نمونه باشد در زمینه تهذیب فرهنگی فعالیتهای خوبی را آغاز کرده ایم که در این راستا 230 هسته و دفتر در مناطق مختلف کشور راه اندازی و فعال شده و با مطرح کردن انسان های برجسته خوشبختانه به گونه ای حرکت کرده ایم که تاکنون حتی یک مورد خلاف مالی و اخلاقی از فعالان حزب موتلفه مشاهده نشده است.

این فعال سیاسی بیان کرد: این حزب در انقلاب نقش اساسی ایفا کرده و در سایر مواقع هم هرگز فصلی و مقطعی و انتخاباتی عمل نکرده ایم که در این بخش نیز در مرکز سیاسی یک معاونت انتخاباتی راه اندازی شده که فعالانه کار می کند.

ضرورت اصلاح قوانین برای تداوم کار احزاب

بادامچیان اظهارداشت: برای تداوم کار احزاب اصلاح قوانین نیز لازم است، زیرا قوانین فعلی مقطعی بوده و لازم است نسبت به شرایط موجود تغییر کند هر چند در این میان نباید فراموش کنیم که اصول قانونی باید مورد توجه دقیق باشد.

وی افزود: در حال حاضر در کشور 200 تشکل سیاسی داریم و حزب موتلفه نیز در مناطق مختلف کشور 230 هسته و دفتر دایر کرده و در بسیاری از شهرها نیز هسته های غیر دفتری داریم و با کمک مردم و بدون استفاده از هرگونه اعتبار دولتی کار کرده ایم و به همین دلیل هیچگاه افرادی چون شهرام جزایری ها سراغ ما نمی آیند.

برگزاری میتینگ دولتی اشتباه بزرگی است

وی در خصوص برگزاری مراسم از سوی دولت به عنوان تجلیل از دست اندرکاران ستاد تسهیلات نوروزی گفت: برگزاری مراسم در استادیوم آزادی از سوی دولت را یک اشتباه بزرگ می دانم و معتقدم برای تقدیر و تشکر راه های فراوانی است و جمع کردن افراد با امکانات بیت المال برای تقدیر از تسهیل کنندگان سفرهای نوروزی در مردم این شائبه را بوجود آورده که این قضیه یک کار تبلیغاتی به نفع کسانی است که دولت مورد نظر دارد.

بادامچیان یادآورشد: اگر این موضوع واقعیت پیدا کند و دستگاه های قضایی پیگیری کنند جرم اتفاق افتاده زیرا دولت مجری بیطرف انتخابات است و اگر طرف کسی یا گروهی را بگیرد و از امکانات دولتی استفاده کند تخلف و جرم مرتکب شده است.

رئیس ستاد انتخابات شوراهای اسلامی جبهه خط امام و رهبری گفت: دولتی که سوگند خورده قانون را رعایت کند حتی اگر این مسائل واقعیت نداشته باشد دولت نباید در این چند ماه پایانی به این مسائل دامن بزند و آرامش جامعه به هم بخورد و این که خود را در معرض تهمت قرار می دهد اشتباه بزرگی است.

منبع: خبرگزاری مهر

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار