آملی لاریجانی: برخی تصور میکردند اگر بست بنشینند، قوه قضاییه عقب نشینی میکند/ دشمن در پی ایجاد تفرقه میان مردم ایران و عراق است
پارسینه: رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه برخی تصور میکردند اگر بست بنشینند، قوه قضاییه عقب نشینی میکند، گفت: قوه قضاییه در این عرصه برخورد متناسب دارد و مردم عزیزمان ان شاءالله شاهد نتایج این برخوردها خواهند بود.
به گزارش «پارسینه»، آیت الله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی پیشاپیش فرا رسیدن ایام شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را تسلیت گفت و تصریح کرد: حقیقت این است که حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و اصحاب و یاران باوفای ایشان، یک حقیقت جاری در تاریخ و بلکه فوق تاریخ هستند؛ چنانکه حادثه عاشورا نیز صرفا یک حادثه تاریخی محض نبوده بلکه یک حقیقت جاری در طول زمان و فوق زمان بوده است.
رئیس دستگاه قضایی، فهم این حقیقت را برای کسانی که برداشتشان از انسان، یک موجود محدود در زمان و مکان و قریب به ماده است، دشوار دانست و افزود: اگر حقیقت انسان را یک حقیقت علوی بدانیم که براساس آن، بدن، پایینترین مرحله وجودی آن است و عملی که از انسان صادر میشود، در عوالم دیگر باقی میماند، آن وقت تصویر اینکه حقیقت نورانی حضرت اباعبدالله الحسین (ع) فوق تاریخ باشد، استبعادی نخواهد داشت.
آملی لاریجانی با بیان اینکه گریستن آسمان و زمین بر مصائب روز عاشورا، توهم نیست بلکه یک واقعیت در عالم باطن است، ادامه داد: آن حقیقتی که در مقابل اشقیا ایستاده بود، شخصی نبود که صرفا بدن وجسمش در صحنه کربلا باشد بلکه حقیقتی عظیم درباطن هستی بود.
رئیس قوه قضاییه افزود: باید بدانیم آنچه از عاشورا برای ما ترسیم میشود، به اندازهای است که در گستره فهم ما قرار دارد و ما مکلفیم حقیقت جاری در عاشورا را بیشتر و بهتر درک کنیم. محرم، هم بستر ترقی و تعالی شخصی انسان با توجه به این حقایق و اقتراب به ساحت انوار ائمه هدی (ع) خصوصا حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است و هم ظرفی برای انذار مومنین و ترقی و تعالی اجتماع.
آملی لاریجانی در توضیح این سخن اظهار کرد: گریستن بر مصائب حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، موجب زدودن گناهان و تطهیر انسان میشود. از سوی دیگر، انسان باید امر به معروف و نهی از منکر کند. بر این اساس، فرهنگ عاشورا و معارف حادثه کربلا، بستری برای تعالی انسان در بعد شخصی و اجتماعی است.
رئیس قوه قضاییه، غایت حقیقی حرکت اباعبدالله الحسین (ع) را توحید محض دانست و با بیان اینکه توحید در کلمات ائمه معصومین (ع) موج میزند، خاطرنشان کرد: کلمات حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یارانش، تجلی توحید بود. سخنان آن حضرت که فرمودند: «صبرا یا بنی الکرام» یا رضایت ایشان به رضای الهی یا این فرمایش ایشان به اصحاب که «انما تنتقلون من دار الی دار»، همگی ناظر به این حقیقت است که جان مایه حرکت امام حسین (ع) و یاران ایشان، توحید و تجلّیات آن بوده است.
آملی لاریجانی با اشاره به دعای معروفی که معمولا در میلاد حضرت اباعبدالله الحسین (ع) خوانده میشود و از آخرین مناجاتهای آن حضرت است، همه این کلمات نورانی را ظهور حق و رضایت به تقدیر الهی دانست، اللَّهُمَّ أَنْتَ مُتَعَالِی الْمَکَانِ عَظِیمُ الْجَبَرُوتِ شَدِیدُ الْمِحَالِ غَنِیٌّ عَنِ الْخَلاَئِقِ عَرِیضُ الْکِبْرِیَاءِ ... و با بیان اینکه این کلمات، راهنمای ما برای نحوه زندگی است، تصریح کرد: البته باید در کنار سخن گفتن از این حقیقت توحیدی، به آن عمل کرد. کلمه طیب یا همان اعتقادات صحیح، با عمل صالح به عالم بالا راه مییابد وگرنه حرف بی عمل در بازار حقایق، سودی ندارد، إِلَیْهِ یَصْعَدُ الْکَلِمُ الطَّیِّبُ وَ الْعَمَلُ الصَّالِحُ یَرْفَعُهُ
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه هر کس استواری بیشتری داشته باشد و امتحانات بیشتری را پس دهد، میتواند مدعی عمل به این سخنان باشد، اصحاب اباعبدالله الحسین (ع) را نمونه بارز این معنا دانست و گفت: کسانی که در مقابل آنان ایستادند، اصحاب جاه و حبّ دنیا بودند. اشقیایی بودند که بصیرت خود را از دست داده بودند و اصحاب امام حسین (ع) موحدان پاکباخته تسلیم حق بودندکه هر چه داشتند در مسیر حق به میدان آوردند. البته در این میان، هیچکس همانند شخص امام حسین (ع) از نظر روحی و جسمی مجروح نشد. آن حضرت هر چه داشت در راه حق داد و بنا به روایات، در روز عاشورا هر چه ضربه بر روح و جسم ایشان بیشتر میشد، صورتشان برافروختهتر و نورانیتر به انوار حق متعال میشد.
آملی لاریجانی در ادامه با تاکید بر ضرورت تلاش برای فهم هر چه بیشتر معارف عاشورا، اصل و غایت این معارف را «توحید» دانست و خاطرنشان کرد: ظهور عملی این معارف در اجتماع، ترویج معروف و انذار نسبت به منکرات است.
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه امروز خط مواجهه موحّدان پاکباخته با ظالمان و اشقیا نیز همان خط و مسیر عاشوراست، افزود: باطن جرمهایی که امروز سلطه جهانی مرتکب میشود، همان خودخواهیها و حب سلطه بر عالم است که در دشمنان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) وجود داشت. اینکه کشوری مثل آمریکا هر کس را باب میلش نباشد تهدید و تحریم کند و از قدرتی که به واسطه ثروت کشورهای جهان سوم به دست آورده علیه همان کشورها استفاده کند، همان تفکر و عملکردی است که در مقابل فرهنگ عاشورا قرار دارد.
آملی لاریجانی ادامه داد: اگر خط جهاد و شهادت اباعبدالله الحسین (ع) را دنبال کنیم، سلطه گری از بین میرود. امروز میبینیم مسیر آن عده قلیلی که با اخلاص در راه حق تعالی تسلیم شدند چگونه هر روز بیش از گذشته قلوب بیشتری را جذب میکند؛ چنانکه در کل عالم، حرکتی مثل راهپیمایی اربعین نمیبینیم که بدون دخالت دولتها، چنین جمعیت عظیمی به عشق زیارت مضجع نورانی اباعبدالله و دیگر اهل بیت علیهم السلام حرکت کنند، اما نصیب دشمنان ابا عبدالله الحسین (ع) چیزی جز لعن نیست و هیچکس از یزید خبیث به نیکی یاد نمیکند.
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه عبرتهای عاشورا همچنان برای همه حق طلبان، جاری و قابل بهره مندی است، خط جهاد و شهادت را که ستونهای فرهنگ عاشورا هستند، برای مقابله با سلطه جهانی عصر حاضر بهترین مسیر توصیف کرد و یادآور شد: از بستر ماه محرم باید برای تزکیه روح خود و همچنین پالایش جامعه از منکر و ترویج معروف استفاده کنیم.
خطبا، اهل منبر و مداحان نیز باید تلاش کنند که در این ایام، به معارف دینی مردم عمق ببخشند و احساس انس و محبت نسبت به اهل بیت علیهم السلام را تقویت کنند و به ویژه از بیان برخی سخنان بی اساس و آنچه که موجب ایجاد تفرقه در جامعه میشود، به طور جدی پرهیز کنند.
آملی لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرمایشهای مقام معظم رهبری در دیدار اعضای مجلس خبرگان، جنگ رسانهای دشمن را امری بسیار قابل توجه دانست و گفت: دشمن در حال پیشبرد یک جنگ اقتصادی تمام عیار به پشتوانه جنگ رسانهای است. امروز در کشور ما هیچگونه کسری از حیث توانایی واردات کالا وجود ندارد، اما جنگ رسانهای دشمن که برخی در داخل متاسفانه دانسته یا ندانسته با آن همراهی میکنند، موجب میشود برخی کاستیها برجسته شود و وضع بازار ارز یا کالا به گونهای شود که در ماههای اخیر شاهد آن بودیم. البته لزوم به کارگیری تدبیرهای لازم برای جلوگیری از چنین شرایطی را انکار نمیکنیم، اما به هر حال نباید از جنگ تمام عیار رسانهای دشمن غفلت کنیم.
رئیس قوه قضاییه گفت: مردم، مسئولان و نخبگان نباید به کشورهای سلطه مجال چنین تحرکاتی را بدهند. این کشورها، مساله رسانه و قدرت ناشی از آن را به خوبی شناخته اند و در هر کشوری که خواسته اند وضعیت را نابسامان کنند، از همین ابزار رسانه استفاده کرده اند؛ چنانکه در برخی کشورهای آمریکای لاتین با همین ابزارها، ملتهایی را که برای خود، دولت مستقل داشته اند به سلطه درآورده و دیکتاتورهایی را بر سر کار آورده اند.
دشمن در پی ایجاد تفرقه میان مردم ایران و عراق است
آملی لاریجانی با تاکید بر ضرورت خنثی سازی توطئههای رسانهای دشمن در حد مقدورات، به ذکر مثالی در این زمینه پرداخت و تصریح کرد: در ایام اخیر، با هدف تحریک مردم عزیزمان شایعه کردند که زائران عراقی در مشهد مقدس اقدام به برخی اعمال خلاف و دون شأن میکنند. از سوی دیگر شاهد راه افتادن فتنههایی در بصره بودیم. آنها به وضوح در پی ایجاد تقابل میان مردم ایران و عراق و به ویژه در میان شیعیان هستند. مسئول حشد الشعبی عراق میگوید اسنادی معتبر وجود دارد مبنی بر اینکه کنسولگری آمریکا در بصره، در موضوع حمله به کنسولگری ایران در این شهر دخیل بوده است.
رئیس قوه قضاییه تاکید کرد: ما باید در مقابل دشمنی که به آبروی زوار امام رضا (ع) هم رحم نمیکند، به هوش باشیم. همین چند هفته پیش که چنین مسائلی مطرح شد، بنده به دادستان محترم تهران گفتم که این شروع یک فتنه است و باید با رسانههایی که این موضوع را برجسته میکنند و از این طریق به ایجاد تقابل میان مردم ایران و عراق میپردازند، برخورد شود. البته ممکن است چند نفری هم در گوشهای تخلف کرده باشند که باید در جای خود رسیدگی شود، اما برجسته کردن موضوع و تعمیم آن به زوار عراقی حضرت امام رضا (ع) توسط برخی رسانهها مستلزم اعلام جرم دادستانی است. انسان متاسف میشود گویی اینان متوجه نمیشوند که خط فتنه دشمن چیست.
رئیس قوه قضاییه همچنین با اشاره به برخی مسائل سیاسی و اجتماعی دیگر از جمله بیانیههای مختلفی که به نام برخی افراد منتشر میشود، تصریح کرد: متاسفانه افرادی نیز در این میان آب به آسیاب دشمن میریزند. خواصی که باطن امور را میفهمند باید توجه کنند که انسجام همه مردم و مسئولان، امروز یک فریضه است و ما در مقابل دشمنی قرار داریم که تمام ابزار خود را برای تحقق اهدافش به میدان آورده است. البته مردم و مسئولان ما تاکنون با سربلندی ایستاده اند و به حول و قوّه الهی تا به آخر خواهند ایستاد و دشمن غدّار را مجبور به عقب نشینی خواهند کرد، اما باید بصیر بود. ممکن است سلائق افراد و گروهها در داخل کشور مختلف باشد، اما در مقابل دشمن باید ید واحده باشیم.
آملی لاریجانی با اشاره به برخی جنجالها در پی رسیدگیهای قضایی نیز اظهار کرد: از همه قضات و مسئولانی که با استقامت ایستاده اند و به تعقیب مجرمان ادامه میدهند قدردانی میکنم، زیرا تلاش این عزیزان باعث شده است همانطور که قول داده بودیم، با سرعت هر چه بیشتر در چارچوب شرع و قانون به پروندهها رسیدگی شود.
رئیس قوه قضاییه افزود: آنچه در این میان باید یادآوری کنم این است که ما با امواج رسانهای حرکت نمیکنیم و براساس قانون، شرع و عدالت به پروندهها رسیدگی میکنیم؛ لذا از همه قضات و مسئولان قضایی خواسته ام که خدای ناکرده، توهینها، افتراها و فتنه گریها باعث نشود که از خط "اعتدال و عدالت" خارج شوند.
برخی تصور میکردند اگر بست بنشینند، قوه قضاییه عقب نشینی میکند
آملی لاریجانی ادامه داد: مطمئنیم ادامه این خط، عنایات حق تعالی را مشمول حال ما خواهد کرد و قوه قضاییه نیز با عزم راسخ، در مقابل جریانهایی که از هیچ افترا، توهین و تخریبی فروگذار نکرده اند، محکم ایستاده است. برخی تصور میکردند اگر بست بنشینند، قوه قضاییه عقب نشینی میکند. بر همین اساس تلاش کردند امواجی درست کنند و کینههای شخصی خود را نسبت به مسئولان قضایی مطرح کنند. غافل از اینکه آنچه مسیر ما را روشن میکند، نه جنجالها و هیاهوهای رسانهای بلکه موازین شرعی و قانونی است و در این راه، استوار ایستادهایم.
رئیس قوه قضاییه افزود: متاسفانه این جریان، اقدامات خود را از مرحله تعقیب اولیه شروع کرد، در دادگاه به قاضی و دستگاه قضایی توهین کردند و هنوز هم با سخنرانی در این شهر و آن شهر به قوه قضاییه توهین میکنند. با این وجود به همه مسئولان قضایی و قضات توصیه اکید میکنم که مسیر خود را صرفا بر اساس شرع و قانون طی کنند، زیرا ارتباطات ناسالم و کارهای خلاف و جرایم افراد، خود به خود برای مردم آشکارتر خواهد شد. در برخورد با مفاسد اقتصادی نیز با افرادی مواجهیم که از پوشش افراد متعدد استفاده میکردند تا نیات ناصحیح خود را پیش ببرند. قوه قضاییه در این عرصه نیز برخورد متناسب دارد و مردم عزیزمان ان شاءالله شاهد نتایج این برخوردها خواهند بود.
براساس این گزارش، ادامه بررسی «دستورالعمل اطلاع رسانی و ارتباطات رسانهای قوه قضاییه» در راستای اجرایی کردن منویات مقام معظم رهبری در هفته قوه قضاییه، در دستور کار امروز مسئولان عالی قضایی قرار داشت که مواردی از آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت و ادامه بررسی به جلسه آینده موکول شد.
رئیس دستگاه قضایی، فهم این حقیقت را برای کسانی که برداشتشان از انسان، یک موجود محدود در زمان و مکان و قریب به ماده است، دشوار دانست و افزود: اگر حقیقت انسان را یک حقیقت علوی بدانیم که براساس آن، بدن، پایینترین مرحله وجودی آن است و عملی که از انسان صادر میشود، در عوالم دیگر باقی میماند، آن وقت تصویر اینکه حقیقت نورانی حضرت اباعبدالله الحسین (ع) فوق تاریخ باشد، استبعادی نخواهد داشت.
آملی لاریجانی با بیان اینکه گریستن آسمان و زمین بر مصائب روز عاشورا، توهم نیست بلکه یک واقعیت در عالم باطن است، ادامه داد: آن حقیقتی که در مقابل اشقیا ایستاده بود، شخصی نبود که صرفا بدن وجسمش در صحنه کربلا باشد بلکه حقیقتی عظیم درباطن هستی بود.
رئیس قوه قضاییه افزود: باید بدانیم آنچه از عاشورا برای ما ترسیم میشود، به اندازهای است که در گستره فهم ما قرار دارد و ما مکلفیم حقیقت جاری در عاشورا را بیشتر و بهتر درک کنیم. محرم، هم بستر ترقی و تعالی شخصی انسان با توجه به این حقایق و اقتراب به ساحت انوار ائمه هدی (ع) خصوصا حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است و هم ظرفی برای انذار مومنین و ترقی و تعالی اجتماع.
آملی لاریجانی در توضیح این سخن اظهار کرد: گریستن بر مصائب حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، موجب زدودن گناهان و تطهیر انسان میشود. از سوی دیگر، انسان باید امر به معروف و نهی از منکر کند. بر این اساس، فرهنگ عاشورا و معارف حادثه کربلا، بستری برای تعالی انسان در بعد شخصی و اجتماعی است.
رئیس قوه قضاییه، غایت حقیقی حرکت اباعبدالله الحسین (ع) را توحید محض دانست و با بیان اینکه توحید در کلمات ائمه معصومین (ع) موج میزند، خاطرنشان کرد: کلمات حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یارانش، تجلی توحید بود. سخنان آن حضرت که فرمودند: «صبرا یا بنی الکرام» یا رضایت ایشان به رضای الهی یا این فرمایش ایشان به اصحاب که «انما تنتقلون من دار الی دار»، همگی ناظر به این حقیقت است که جان مایه حرکت امام حسین (ع) و یاران ایشان، توحید و تجلّیات آن بوده است.
آملی لاریجانی با اشاره به دعای معروفی که معمولا در میلاد حضرت اباعبدالله الحسین (ع) خوانده میشود و از آخرین مناجاتهای آن حضرت است، همه این کلمات نورانی را ظهور حق و رضایت به تقدیر الهی دانست، اللَّهُمَّ أَنْتَ مُتَعَالِی الْمَکَانِ عَظِیمُ الْجَبَرُوتِ شَدِیدُ الْمِحَالِ غَنِیٌّ عَنِ الْخَلاَئِقِ عَرِیضُ الْکِبْرِیَاءِ ... و با بیان اینکه این کلمات، راهنمای ما برای نحوه زندگی است، تصریح کرد: البته باید در کنار سخن گفتن از این حقیقت توحیدی، به آن عمل کرد. کلمه طیب یا همان اعتقادات صحیح، با عمل صالح به عالم بالا راه مییابد وگرنه حرف بی عمل در بازار حقایق، سودی ندارد، إِلَیْهِ یَصْعَدُ الْکَلِمُ الطَّیِّبُ وَ الْعَمَلُ الصَّالِحُ یَرْفَعُهُ
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه هر کس استواری بیشتری داشته باشد و امتحانات بیشتری را پس دهد، میتواند مدعی عمل به این سخنان باشد، اصحاب اباعبدالله الحسین (ع) را نمونه بارز این معنا دانست و گفت: کسانی که در مقابل آنان ایستادند، اصحاب جاه و حبّ دنیا بودند. اشقیایی بودند که بصیرت خود را از دست داده بودند و اصحاب امام حسین (ع) موحدان پاکباخته تسلیم حق بودندکه هر چه داشتند در مسیر حق به میدان آوردند. البته در این میان، هیچکس همانند شخص امام حسین (ع) از نظر روحی و جسمی مجروح نشد. آن حضرت هر چه داشت در راه حق داد و بنا به روایات، در روز عاشورا هر چه ضربه بر روح و جسم ایشان بیشتر میشد، صورتشان برافروختهتر و نورانیتر به انوار حق متعال میشد.
آملی لاریجانی در ادامه با تاکید بر ضرورت تلاش برای فهم هر چه بیشتر معارف عاشورا، اصل و غایت این معارف را «توحید» دانست و خاطرنشان کرد: ظهور عملی این معارف در اجتماع، ترویج معروف و انذار نسبت به منکرات است.
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه امروز خط مواجهه موحّدان پاکباخته با ظالمان و اشقیا نیز همان خط و مسیر عاشوراست، افزود: باطن جرمهایی که امروز سلطه جهانی مرتکب میشود، همان خودخواهیها و حب سلطه بر عالم است که در دشمنان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) وجود داشت. اینکه کشوری مثل آمریکا هر کس را باب میلش نباشد تهدید و تحریم کند و از قدرتی که به واسطه ثروت کشورهای جهان سوم به دست آورده علیه همان کشورها استفاده کند، همان تفکر و عملکردی است که در مقابل فرهنگ عاشورا قرار دارد.
آملی لاریجانی ادامه داد: اگر خط جهاد و شهادت اباعبدالله الحسین (ع) را دنبال کنیم، سلطه گری از بین میرود. امروز میبینیم مسیر آن عده قلیلی که با اخلاص در راه حق تعالی تسلیم شدند چگونه هر روز بیش از گذشته قلوب بیشتری را جذب میکند؛ چنانکه در کل عالم، حرکتی مثل راهپیمایی اربعین نمیبینیم که بدون دخالت دولتها، چنین جمعیت عظیمی به عشق زیارت مضجع نورانی اباعبدالله و دیگر اهل بیت علیهم السلام حرکت کنند، اما نصیب دشمنان ابا عبدالله الحسین (ع) چیزی جز لعن نیست و هیچکس از یزید خبیث به نیکی یاد نمیکند.
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه عبرتهای عاشورا همچنان برای همه حق طلبان، جاری و قابل بهره مندی است، خط جهاد و شهادت را که ستونهای فرهنگ عاشورا هستند، برای مقابله با سلطه جهانی عصر حاضر بهترین مسیر توصیف کرد و یادآور شد: از بستر ماه محرم باید برای تزکیه روح خود و همچنین پالایش جامعه از منکر و ترویج معروف استفاده کنیم.
خطبا، اهل منبر و مداحان نیز باید تلاش کنند که در این ایام، به معارف دینی مردم عمق ببخشند و احساس انس و محبت نسبت به اهل بیت علیهم السلام را تقویت کنند و به ویژه از بیان برخی سخنان بی اساس و آنچه که موجب ایجاد تفرقه در جامعه میشود، به طور جدی پرهیز کنند.
آملی لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرمایشهای مقام معظم رهبری در دیدار اعضای مجلس خبرگان، جنگ رسانهای دشمن را امری بسیار قابل توجه دانست و گفت: دشمن در حال پیشبرد یک جنگ اقتصادی تمام عیار به پشتوانه جنگ رسانهای است. امروز در کشور ما هیچگونه کسری از حیث توانایی واردات کالا وجود ندارد، اما جنگ رسانهای دشمن که برخی در داخل متاسفانه دانسته یا ندانسته با آن همراهی میکنند، موجب میشود برخی کاستیها برجسته شود و وضع بازار ارز یا کالا به گونهای شود که در ماههای اخیر شاهد آن بودیم. البته لزوم به کارگیری تدبیرهای لازم برای جلوگیری از چنین شرایطی را انکار نمیکنیم، اما به هر حال نباید از جنگ تمام عیار رسانهای دشمن غفلت کنیم.
رئیس قوه قضاییه گفت: مردم، مسئولان و نخبگان نباید به کشورهای سلطه مجال چنین تحرکاتی را بدهند. این کشورها، مساله رسانه و قدرت ناشی از آن را به خوبی شناخته اند و در هر کشوری که خواسته اند وضعیت را نابسامان کنند، از همین ابزار رسانه استفاده کرده اند؛ چنانکه در برخی کشورهای آمریکای لاتین با همین ابزارها، ملتهایی را که برای خود، دولت مستقل داشته اند به سلطه درآورده و دیکتاتورهایی را بر سر کار آورده اند.
دشمن در پی ایجاد تفرقه میان مردم ایران و عراق است
آملی لاریجانی با تاکید بر ضرورت خنثی سازی توطئههای رسانهای دشمن در حد مقدورات، به ذکر مثالی در این زمینه پرداخت و تصریح کرد: در ایام اخیر، با هدف تحریک مردم عزیزمان شایعه کردند که زائران عراقی در مشهد مقدس اقدام به برخی اعمال خلاف و دون شأن میکنند. از سوی دیگر شاهد راه افتادن فتنههایی در بصره بودیم. آنها به وضوح در پی ایجاد تقابل میان مردم ایران و عراق و به ویژه در میان شیعیان هستند. مسئول حشد الشعبی عراق میگوید اسنادی معتبر وجود دارد مبنی بر اینکه کنسولگری آمریکا در بصره، در موضوع حمله به کنسولگری ایران در این شهر دخیل بوده است.
رئیس قوه قضاییه تاکید کرد: ما باید در مقابل دشمنی که به آبروی زوار امام رضا (ع) هم رحم نمیکند، به هوش باشیم. همین چند هفته پیش که چنین مسائلی مطرح شد، بنده به دادستان محترم تهران گفتم که این شروع یک فتنه است و باید با رسانههایی که این موضوع را برجسته میکنند و از این طریق به ایجاد تقابل میان مردم ایران و عراق میپردازند، برخورد شود. البته ممکن است چند نفری هم در گوشهای تخلف کرده باشند که باید در جای خود رسیدگی شود، اما برجسته کردن موضوع و تعمیم آن به زوار عراقی حضرت امام رضا (ع) توسط برخی رسانهها مستلزم اعلام جرم دادستانی است. انسان متاسف میشود گویی اینان متوجه نمیشوند که خط فتنه دشمن چیست.
رئیس قوه قضاییه همچنین با اشاره به برخی مسائل سیاسی و اجتماعی دیگر از جمله بیانیههای مختلفی که به نام برخی افراد منتشر میشود، تصریح کرد: متاسفانه افرادی نیز در این میان آب به آسیاب دشمن میریزند. خواصی که باطن امور را میفهمند باید توجه کنند که انسجام همه مردم و مسئولان، امروز یک فریضه است و ما در مقابل دشمنی قرار داریم که تمام ابزار خود را برای تحقق اهدافش به میدان آورده است. البته مردم و مسئولان ما تاکنون با سربلندی ایستاده اند و به حول و قوّه الهی تا به آخر خواهند ایستاد و دشمن غدّار را مجبور به عقب نشینی خواهند کرد، اما باید بصیر بود. ممکن است سلائق افراد و گروهها در داخل کشور مختلف باشد، اما در مقابل دشمن باید ید واحده باشیم.
آملی لاریجانی با اشاره به برخی جنجالها در پی رسیدگیهای قضایی نیز اظهار کرد: از همه قضات و مسئولانی که با استقامت ایستاده اند و به تعقیب مجرمان ادامه میدهند قدردانی میکنم، زیرا تلاش این عزیزان باعث شده است همانطور که قول داده بودیم، با سرعت هر چه بیشتر در چارچوب شرع و قانون به پروندهها رسیدگی شود.
رئیس قوه قضاییه افزود: آنچه در این میان باید یادآوری کنم این است که ما با امواج رسانهای حرکت نمیکنیم و براساس قانون، شرع و عدالت به پروندهها رسیدگی میکنیم؛ لذا از همه قضات و مسئولان قضایی خواسته ام که خدای ناکرده، توهینها، افتراها و فتنه گریها باعث نشود که از خط "اعتدال و عدالت" خارج شوند.
برخی تصور میکردند اگر بست بنشینند، قوه قضاییه عقب نشینی میکند
آملی لاریجانی ادامه داد: مطمئنیم ادامه این خط، عنایات حق تعالی را مشمول حال ما خواهد کرد و قوه قضاییه نیز با عزم راسخ، در مقابل جریانهایی که از هیچ افترا، توهین و تخریبی فروگذار نکرده اند، محکم ایستاده است. برخی تصور میکردند اگر بست بنشینند، قوه قضاییه عقب نشینی میکند. بر همین اساس تلاش کردند امواجی درست کنند و کینههای شخصی خود را نسبت به مسئولان قضایی مطرح کنند. غافل از اینکه آنچه مسیر ما را روشن میکند، نه جنجالها و هیاهوهای رسانهای بلکه موازین شرعی و قانونی است و در این راه، استوار ایستادهایم.
رئیس قوه قضاییه افزود: متاسفانه این جریان، اقدامات خود را از مرحله تعقیب اولیه شروع کرد، در دادگاه به قاضی و دستگاه قضایی توهین کردند و هنوز هم با سخنرانی در این شهر و آن شهر به قوه قضاییه توهین میکنند. با این وجود به همه مسئولان قضایی و قضات توصیه اکید میکنم که مسیر خود را صرفا بر اساس شرع و قانون طی کنند، زیرا ارتباطات ناسالم و کارهای خلاف و جرایم افراد، خود به خود برای مردم آشکارتر خواهد شد. در برخورد با مفاسد اقتصادی نیز با افرادی مواجهیم که از پوشش افراد متعدد استفاده میکردند تا نیات ناصحیح خود را پیش ببرند. قوه قضاییه در این عرصه نیز برخورد متناسب دارد و مردم عزیزمان ان شاءالله شاهد نتایج این برخوردها خواهند بود.
براساس این گزارش، ادامه بررسی «دستورالعمل اطلاع رسانی و ارتباطات رسانهای قوه قضاییه» در راستای اجرایی کردن منویات مقام معظم رهبری در هفته قوه قضاییه، در دستور کار امروز مسئولان عالی قضایی قرار داشت که مواردی از آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت و ادامه بررسی به جلسه آینده موکول شد.
از دخترتون چه خبر؟؟
قوه قضائیه تو سیاست و جناح بندی ها وارد نشه و عدالت را رعایت کنه خوبه
قوه قضاييه بايد جلوي رانت خوارها اختلاس را ميگرفت حالا كه دكتر احمدي نژاد گفته رانت خوار هست اختلاس هست قوه قضاييه محاكمه ميكنه