گوناگون

دولت حساب های شرکت هواپیمایی آسمان را مسدود کرد

پارسینه: دولت با حکم مراجع قضایی حساب‌های مربوط به شرکت هواپیمایی آسمان را به دلیل بدهی بست. این خبر را عضو کمیسیون عمران مجلس اعلام و از این برخورد دولت با یک شرکت هواپیمایی انتقاد کرد.

به گزارش پارسینه و به نقل از میراث فرهنگی با حکم مراجع قضایی حساب های مربوط به شرکت هواپیمایی آسمان را به دلیل بدهی بست. این خبر را عضو کمیسیون عمران مجلس اعلام و از این برخورد دولت با یک شرکت هواپیمایی انتقاد کرد.
مهرداد لاهوتی، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی CHN با اشاره به بدهکاری‌های برخی شرکت‌های هواپیمایی به دولت گفت: «شرکت‌های هواپیمایی بدهی‌هایی به دولت دارند که این بدهی‌ها بیشتر بابت سوخت هواپیماهاست. در مقابل دولت نیز به شرکت های هواپیمایی بدهکار است و البته دولت این موضوع را قبول دارد.»
این عوض کمیسیون عمران در ادامه توضیح داد: «این بدهی‌های شرکت‌های هواپیمایی به دولت و بدهی دولت به شرکت‌های هواپیمایی باید تهاتر شود. بر اساس آخرین اخباری که من دارم شرکت های هواپیمایی به خصوص شرکت هواپیمایی آسمان از دکتر نوبخت رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی تقاضای تهاتر داشته‌اند. دکتر نوبخت هم دستور به تهاتر داده است. اما خزانه تا کنون زیر بار این موضوع نرفته است. به همین دلیل گویا دولت دستور بستن حساب های شرکت هواپیمایی آسمان را از مراجع قضایی گرفته است که به نظر من این کار بسیار بدی است.
لاهوتی با انتقاد از این حرکت دولت، گفت که چون موضوع بدهی ها مربوط به سوخت هواپیماها بوده است، احتمالاً وزارت و شرکت ملی نفت این موضوع را پیگیری و حساب های شرکت هواپیمایی آسمان را مسدود کرده است.
عضو کمیسیون عمران با تاکید بر این که «دولت در چنین موقعیتی باید موضوعات را مدیریت کند»، گفت: در حال حاضر 60 درصد هواپیماهای شرکت آسمان زمین گیر شده اند. حالا هم اگر دولت در کار این شرکت اختلال به وجود بیاورد، آسیب جدی به این شرکت وارد می شود که قابل جمع کردن نیست. من این موضوع را به حساب بی سر و سامانی می گذارم.
لاهوتی با تاکید بر این که این تصمیم دولت در آسیب جدی به این شرکت هواپیمایی وارد می کند، گفت: از آنجایی که گردش مالی و حساب ها متوقف خواهند شد، تا چند روز آینده شاهد خلل جدی در کارهای این شرکت هواپیمایی خواهیم بود.
انتقاد این عوض کمیسیون عمران مجلس نسبت به تصمیم دولت درحالی مطرح می شود که هفته گذشته داود عربعلی سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در گفت و گو با رسانه ها از بدهی ٧٥٥ میلیارد تومان ایرلاین‌ها خبر داد. او در این باره توضیح داده بود که «بر اساس صورتجلسه تنظیمی با حضور نمایندگان، کلیه شرکت‌های هواپیمایی داخلی و سازمان هواپیمایی کشوری، مقرر شد، بدهی ایرلاین‌ها تا پایان سال ٩٢ به صورت تقسیطی پرداخت و در سال ٩٣ نیز پس از انعقاد قرارداد و ارایه ضمانت نامه در پایان هر ماه تسویه شود اما این در حالی است که بدهی آنها از این میزان فراتر رفته است».
به گفته عربعلی شرکت هواپیمایی آسمان دو هزار و ١٩٨ میلیارد ریال، شرکت هواپیمایی ماهان یک هزار و ٨٨٠ میلیارد ریال، شرکت هواپیمایی ایران ایر یک هزار و ٨٥٢ میلیارد ریال، شرکت هواپیمایی ایران ایر تور ٤٤٢ میلیارد ریال و شرکت هواپیمایی تابان ٣٢٤ میلیارد ریال به شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران بدهکار هستند که بیش از ٧٨ درصد بدهی‌ها مربوط به شرکت‌های هواپیمایی آسمان، ماهان و ایران ایر است.

ارسال نظر

  • ناشناس

    به شرطی مبلغ دو طرف با هم برابر باشد تهاتر می شود.

  • امیر

    آیا دولت با این کار فکر 6000 پرسنل این شرکت هواپیمایی را کرده است شب عید این افراد بعلاوه خانواده هایشان بدون حقوق و با جیب خالی بماننداین فاجعه است

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار