عارف: راهبرد ائتلافی در انتخابات مجلس دهم به گفتمان اصلاحات ضربه زد
پارسینه: رئیس شورای عالی سیاست گذاری جبهه اصلاحطلبان در دیدار فعالان سیاسی استان خوزستان گفت: در انتخابات مجلس دهم راهبرد جریان اصلاحات راهبردی ائتلافی بود و این راهبرد به گفتمان اصلاحات هم ضربه هایی زد به همین دلیل در انتخابات مجلس یازدهم باید با لیست اصلاحطلبانه به میدان بیاییم.
به گزارش روز چهارشنبه امیدنامه، محمدرضا عارف در دیدار با جمعی از فعالان سیاسی استان خوزستان با بیان اینکه به استان خوزستان نگاه ویژه ای قائل هستیم، به نقش این استان در تحولات مهم در کشور از جمله دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: خوزستان پرظرفیت ترین استان کشور است. اما رنگ فقر بر این استان پخش شده است، وضعیت شهرهای مختلف این استان در شان مردم این استان نیست.
وی با بیان اینکه انتظار است دولت مطالبات به حق مردم خوزستان را با اولویت بندی پاسخ دهد، گفت: وضعیت استان خوزستان شایسته مردم نجیب و خوب این استان نیست. با یک عزم ملی و نیت خیرخواهانه باید مشکلات مردم استان خوزستان را با اولویت حل کرد.
رئیس فراکسیون امید با یادآوری نامه سال ۹۵ خود به رئیس جمهوردرباره رسیدگی جدی به وضعیت استان خوزستان، به حضور اقوام مختلف در این استان اشاره کرد و و با تقدیر از همزیستی مسالمتآمیز اقوام در کشور و مشارکت فعالانه در بخشهای مختلف، گفت: در طول سالیان گذشته سفرهای زیادی به استانهای مختلف داشتم و مورد لطف و محبت مردم عزیز کشورمان قرار میگرفتم ولی آن زمان که به منطقه ای از کشور که حضور اقوام در آن خطه متجلی بود سفر میکردم همیشه با خاطره خوش و به یادماندنی آن منطقه را ترک میکردم و وجود اقوام مختلف در کشور به عنوان یک مزیت مجدداً برایم تداعی می شد.
نماینده مردم تهران در مجلس استان خوزستان را مهد گفتمان اصلاح طلبی دانست و با اشاره به حضور نخبگان برجسته در این استان، تصریح کرد: باید از ظرفیت نیروی انسانی نخبه در استان خوزستان استفاده کرد و نباید بخاطر محدودیت ها و کمبودها زمینه مهاجرت نخبگان از این استان فراهم شود.
عارف با بیان اینکه منابع کشور باید به گونه ای تخصیص یابد که زمینه رشد کشور فراهم شود، بر لزوم پرهیز از دامن زدن به اختلافات در جبهه اصلاحات تاکید کرد و گفت: وقتی در یک جبهه سیاسی اختلافات بروز کند همه بازنده خواهند بود و آن کسی که از مواضع خود در چارچوب سیاست ها و راهبردهای کلی جبهه کوتاه می آید برنده خواهد شد.
رئیس شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان در ادامه با اشاره به فراز و فرودهایی که جریان اصلاحات در یک دهه اخیر طی کرد، یادآور شد: حضور جریان اصلاح طلب در انتخابات ۹۲ با زحمت و تلاش فراوان صورت گرفت. اصلاح طلبان ازمسیر عدم شرکت در انتخابات مجلس نهم در سال ۹۰ به حضور فعال در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ رسیدند وفضای رخوت و بی تحرکی این جریان در سال ۹۲ شکسته شد.
وی با بیان اینکه دستاوردهای جریان اصلاحات در دهه ۹۰ به دلیل تغییر رویکرد این جریان از انتخابات سال ۹۲ شروع شد، خاطرنشان کرد: توفیقاتی که طی سالیان اخیر جریان اصلاحات کسب کرد به دلیل ایجاد ساز و کار جدید اجماعی در جبهه اصلاحات بود البته این توفیقات با هزینه هایی هم همراه بود. در دهه ۹۰ به جوانان و زنان توجه ویژه ای شد که البته با مخالفت هایی هم در آغاز رو به رو بودیم.
رئیس فراکسیون امید با بیان اینکه با مکانیزم شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان ضمن تلاش برای بالا بردن مشارکت مردم، در انتخابات های گذشته توفیقات خوبی نصیب جریان اصلاحات شد، گفت: در کنار دستاوردهای ارزشمندی که نصیب جریان اصلاحات شد اما برخی رویکردهایی که در انتخابات های گذشته داشتیم هزینه هایی را هم برای گفتمان اصلاحات ایجاد کرد. در انتخابات مجلس دهم راهبرد جریان اصلاحات راهبردی ائتلافی بود و این راهبرد به گفتمان اصلاحات هم ضربه هایی زد به همین دلیل در انتخابات مجلس یازدهم باید با لیست اصلاحطلبانه به میدان بیاییم.
وی بر لزوم پایبندی همه احزاب و افراد فعال در جبهه های سیاسی به ساز و کارهای جبهه ای تاکید کرد و گفت: وقتی احزاب و شخصیت های اصلاح طلب مرجعیت شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان را پذیرفته اند باید نسبت به تصمیماتی که در این شورا گرفته می شود احترام گذاشت و از درگیر شدن با حاشیههایی که می تواند وحدت و انسجام جبهه اصلاحات را مخدوش کند پرهیز کرد.
عارف با تاکید برضرورت اقناع افکار عمومی نسبت به تصمیمات شورای عالی اصلاح طلبان، تصریح کرد: مطمئناً نظر مردم و حامیان گفتمان اصلاحات برای شورای عالی اصلاح طلبان مهم است به همین دلیل تمامی تصمیماتی که در شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان گرفته می شود باید دربرگیرنده نظرات حامیان گفتمان اصلاح طلبی باشد.
وی با اشاره به نقش رابطین استانها در شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان تاکید که رابطین صرفاً نقش حلقه واسط بین استانها و شورای عالی اصلاح طلبان دارند و محوریت شورای اصلاح طلبان در استانها یک اصل است و تمامی تصمیمات باید حتی الامکان بصورت اجماعی گرفته شود.
رئیس فراکسیون امید با اشاره به انتخابات مجلس یازدهم از همه دست اندرکاران امر انتخابات خواست به گونه ای رفتار نکنند که یک جریان سیاسی از حضور در انتخابات محروم شود چرا که تجربه نشان داده تک صدایی در انتخابات باعث کاهش مشارکت در انتخابات می شود که برای نظام مطلوب نیست و انتظار از همه دست اندرکاران انتخابات رعایت مر قانون است.
عارف تاکید کرد: نهادهای مسئول در کشور اعم از نهادهای امنیتی، اجرایی، قضایی و نظارتی باید تمام تلاششان مبتنی بر مشارکت حداکثری مردم در انتخابات باشد و رفتارهایی که تلقی تسویه حساب های جریانی شود به هیچ وجه به صلاح نظام نیست و باید از آن به شدت پرهیز کرد.
وی با بیان اینکه اصلاح طلبان خواهان مشارکت جدی در انتخابات هستند گفت: تلاش می کنیم تا آخر آبان ضوابط تهیه لیست انتخاباتی را اعلام کنیم.
ارسال نظر