گوناگون

اسلامی: قدرت خلق محصول با ظرفیت طراحی و مهندسی، رمز موفقیت کارآفرینی است

اسلامی: قدرت خلق محصول با ظرفیت طراحی و مهندسی، رمز موفقیت کارآفرینی است

پارسینه: اسلامی گفت: وقتی جایگاه کارآفرینان و شرکت‌های دانش‌بنیان ارتقاء پیدا کند، در کنار این مهم، اقتصاد دانش‌بنیان با حداقل آسیب‌پذیری، اشتغال پایدار را خلق خواهد کرد و جذب نخبگان کشور را به همراه می‌آورد.

چهاردهمین جشنواره تجلیل از کارآفرینان و مدیران اشتغال‌زای کشور عصر روز شنبه 24 اردیبهشت با حضور محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و جمعی از مدیران و مسئولان کشوری در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد.

محمد اسلامی معاون رئیس‌جمهور که به‌عنوان سخنران در این مراسم حضور داشت، ضمن قدردانی از برگزارکنندگان این جشنواره، خطاب به کارآفرینان و مدیران اشتغال‌زای کشور گفت: یک سری از واژه‌های پرتکرار هستند که قدر و ارزش آن‌ها به‌درستی بیان نمی‌شود. از جمله این واژه‌ها کارآفرینی است. کارآفرین در معنای واقعی کلمه فدا شونده و عاشق است، یعنی توقعی ندارد و عاشقانه خودش را در مسیر مهم کارآفرینی قرار می‌دهد.

اسلامی در خصوص ویژگی‌ها و اهداف کارآفرینان خاطرنشان کرد: یک کارآفرین و مدیر اشتغالزا به دنبال منفعت شخصی نیست؛ اگر منفعت را در نظر بگیرد در این مسیر نمی‌تواند گام بردارد. کارآفرینان عزیز در مقابل همه سختی‌ها و ناملایمات مقاوم هستند؛ این یک اصل بنیادی است.
معاون رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به چند دهه فعالیت در مسئولیت‌های دولتی اظهار داشت: در حوزه‌های مختلف به‌عنوان مدیر دولتی در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فعالیت داشته‌ام. برای پیشبرد اهداف و برنامه‌ها همواره تلاش بسیار زیادی داشتیم‌ و فراز و نشیب‌های فراوانی را در مسیر دیدیم. مخصوصاً زمانی که می‌خواستیم در زمینه فناوری‌های سطح بالا(High-tech) کاری انجام بدهیم.
وی گفت: در مقطعی تصمیمی در نظام جمهوری اسلامی ایران گرفته شد و در حکمی به بنده ابلاغ شد تا صنعت هواپیماسازی کشور را ایجاد کنم. کاری که با توجه به امکانات محدود بسیار طاقت‌فرسا بود و باید تقریباً از صفر شروع می‌کردیم. باید طوری طراحی و سازمان‌دهی می‌کردیم که بتوانیم سه جبهه را همراه داشته باشیم. یکی از آن‌ها باور جامعه و مردم بود، بحث دیگر جلب باور و اعتماد مسئولان و دیگر موضوع مهم، تعریف سازوکار یارگیری برای انجام کار تیمی بود که از شایستگی‌های لازم برخوردار باشند. اگر بخواهیم این سه جبهه را در مسیر همراه خود ببینیم، لازمه آن ایجاد یک جریان است که در یک مسیر مولد و بادوام با رعایت استانداردهای بین‌المللی سازوکار مورد نیاز فعالیت را ایجاد کند.
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: ایجاد یک جریان صحیح و هدفمند، در مسیر رسیدن به هدف، با تمرکز اصلی بر مدار نیروی انسانی متعهد و برخوردار از دانش و ظرفیت لازم، انرژی زیادی را می‌طلبد.
وی افزود: با همان سازوکار، صنعت هواپیماسازی در مسیر پیشرفت و ترازی قرار گرفت که هواپیماهای مافوق صوت، تولید، عرضه و بهره‌برداری می‌شود. در صنعت هواپیماهای بدون سرنشین نیز باوجود تحریم‌های سخت و طاقت‌فرسا امروز در جمع برترین‌های دنیا هستیم.
معاون رئیس‌جمهور رمز موفقیت در کارآفرینی به‌ویژه گستره محصولات دانش‌بنیان را ایجاد ظرفیت برای قدرت خلق محصول دانست و تاکیدکرد: شما لازم است بتوانید قدرت خلق محصول با ظرفیت طراحی و مهندسی داشته باشید. این چیزی است که از فقدان آن در صنایع رنج می‌بریم. اگر بتوانیم قدرت خلق محصول را با روش فوق محقق کنیم، همان فرصتی است که برای نیروی نخبه و دانشی ایجاد خواهیم کرد .ظرفیت طراحی و مهندسی که بتواند فناوری روز را به کار بگیرد و ارتقاء محصول بادوام را توسعه بدهد. این فرایند روز به روز مشتری وفادار را برای محصولات جذب می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار