انتقاد خواننده تبلیغاتی ازوضع موسیقی
پارسینه: عزیزخانی هنرمند موسیقی گفت: بلیط کنسرتها به حدی بالاست که مردم عادی توان دیدن آن را ندارند، علت این گرانی هم بالا بودن اجاره سالن است، به همین دلیل دیدن کنسرت موسیقی ایرانی مختص کراواتیها و افراد متمول شده و مردم عادی از آن محرومند.
جمشید عزیزخانی از هنرمندان موسیقی سنتی و محلی ایران که سالهاست در این وادی فعالیت مستمر دارد گفت: من نه تنها به آقای روحانی رای دادم بلکه برای ستادهای انتخاباتی ایشان آهنگهای سنتی و محلی هم خواندم و آنها هم آن آثار را به صورت سیدی بین مردم توزیع کردند و انتظار من به عنوان عضو کوچکی از خانواده هنر و موسیقی این است که رفع مشکلات معیشتی هنرمندان پیشکسوت موسیقی ایرانی را در اولویت کاری خود قرار دهند.
عزیزخانی تصریح کرد: امروز میدان موسیقی یا در دست موسیقیهای زیرزمینی است و یا در اختیار افراد بیهنر و هنرناشناسی است که متاسفانه در راس تصمیمگیریها قرار گرفتهاند و نتیجه آن شده که اغلب ارکسترهای مهم یا تعطیل شدهاند و یا ادامه فعالیت برای آنها غیر ممکن شده است.
این خواننده موسیقی سنتی گفت: رییس جمهوری که میخواهد پیامآور شادی و نشاط در جامعه باشد باید در مدیریت هنری افرادی را انتخاب کند که ضمن رعایت معیارهای ارزشی این هنر، به درد دل هنرمندان هم به خوبی گوش کند و برای رفع مشکلاتشان بکوشد. در حال حاضر مدیریت موسیقی در وزارت ارشاد با مشکلات فراوانی روبروست و این وزارتخانه در جذب هنرمندان موسیقی نتوانسته کاری موثر انجام دهد و حتی هیچگونه نظارتی بر سالنهای کنسرت موسیقی اعمال نمیشود.
عزیزخانی به گرانی بلیط کنسرتهای موسیقی اشاره کرد و گفت:در حال حاضر بلیط کنسرتها به حدی بالاست که مردم عادی توان دیدن یک کنسرت موسیقی را ندارند و علت این موضوع هم بالا بودن اجاره سالن کنسرت است و همین امر سبب شده تا دیدن کنسرت موسیقی ایرانی مختص کراواتیها و افراد متمول باشد و مردم عادی از این امر محروم باشند.
وی گفت: انتظار می رود دولت تدبیر و امید با تدابیر کارشناسی شده علت گران شدن سالنهای کنسرت را جویا شود و با مسببان این مسئله و دلالان برخورد قانونی نماید. امروزه بلیط یک کنسرت موسیقی در برج میلاد بالای 100 هزار تومان است که از حد و توان مالی مردم خارج است و لازم است دولت جدید و مدیران فرهنگی آن، حتما تدابیری در این زمینه اتخاذ نمایند و یار و یاور هنرمندان موسیقی باشند.
چندین مجوز برای یک اجرا
وی به مشکلات دیگری که دامن کنسرت های موسیقی را گرفته اشاره کرد و گفت: هنرمندان برای اخذ مجوز یک کنسرت موسیقی سوای مجوزهای لازم از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، باید به ادارههای اماکن، شهردار، استانداری و فرمانداریها مراجعه کنند تا بتوانند موافقت این مراکز را جهت اجرای کنسرت موسیقی بگیرند. حال سؤال این است که آیا زشت نیست یک هنرمند موسیقی سنتی برای گرفتن مجوز کنسرت هر روز در راهروهای شهرداری ها، اداره اماکن و استانداریها و... بدود تا بتواند یک کنسرت دوساعته برگزار کند؟ تازه پس از طی این مراحل، هماهنگی با مدیریت سالن و چانهزنی بر سر قیمت اجاره سالن و سیستم صوتی و... آغاز می شود و حقیقتا این مراحل سخت و دشوار یک هنرمند را فرسوده میکند.
جمشید عزیزخانی با تاکید بر اینکه الان بیصاحب ترین دوران را در عرصه موسیقی سپری می کنیم، تصریح کرد: ما از آقای روحانی رییس جمهور منتخب تقاضا داریم به این اوضاع آشفته موسیقی ایرانی خاتمه دهند تا شاهد خلق و تولید موسیقیهای روح نواز و ارزشمند که قابل شنیدن است، باشیم و میدان را برای اهالی این هنر در راستای کار خوب و فاخر باز کنند.
ارسال نظر