تاخیر پروازها طبیعی است، مردم تحمل کنند
پارسینه: رییس سازمان هواپیمایی کشوری خط قرمز این سازمان را ایمنی در حمل و نقل هوایی عنوان کرد و گفت: تاخیر پروازها ناشی از اشکالات فنی است و با توجه به کمبود هواپیما، تاخیرها طبیعی است و از مردم می خواهیم این تاخیرها را تحمل کنند.
علیرضا جهانگیریان، معاون وزیر راه و شهرسازی امروز - یکشنبه - در مراسم معارفه خود مهمترین برنامه این سازمان را ایمنی صنعت حمل و نقل هوایی برشمرد و گفت: اولین و آخرین برنامه و خط قرمز این سازمان، ایمنی در حمل و نقل هوایی است.
وی اظهار کرد: علاوه بر ایمنی، مهمترین برنامه سازمان هواپیمایی توسعه ناوگان هوایی کشور است.
جهانگیریان افزود: توسعه ناوگان هوایی نسبت به سالهای گذشته روند خوبی داشته و وظیفه این سازمان نظارت است.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: برای تامین ناوگان هوایی ایرلاینها به سرمایه نیاز است که میتوان با بانک مرکزی و مراجع دیگر این سرمایهها را تامین کرد.
وی با اشاره به تاخیرهای موجود در پروازهای داخلی و خارجی تاکید کرد: تاخیر پروازها دلایل مختلفی دارد که میتوان از جمله تاخیرها را اشکالات فنی هواپیما عنوان کرد.
تاخیر پروازها طبیعی است و باید تحمل کرد
رییس سازمان هواپیمایی کشوری ضمن عذرخواهی از جانب سازمان هواپیمایی کشوری و ایرلاینها از مسافران برای تاخیرهای موجود گفت: اگر تاخیری در پرواز ایرلاینها صورت میگیرد به دلیل تامین ایمنی و جلوگیری از صدمه به مسافران است.
به گفته جهانگیریان در حقیقت تاخیرها ناشی از اشکالات فنی است و در حال حاضر با کمبود هواپیماهایی که در کشور داریم تاخیرها طبیعی است و از مردم میخواهیم این تاخیرها را تحمل کنند.
رییس سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به اینکه وظیفه سازمان هواپیمایی کشوری و ایرلاینها ایجاد شرایط مناسب برای پرواز است، گفت: گاهی در شرایط پیشبینی نشده اتفاقاتی رخ میدهد که باید تحمل کرد.
وی افزود: تاخیرات پروازهای ایرلاینهای مختلف بررسی میشود و براساس محدودیتها، تاخیر پروازها در سطح بینالمللی به ایرلاینهایی که تاخیرات زیادی دارند تذکر داده میشود.
اطمینان میدهیم با آزادسازی نرخ بلیت هواپیما به مردم فشار نمیآید
جهانگیریان با اشاره به آزادسازی نرخ بلیت هواپیما گفت: برنامهای تحت عنوان آزادسازی نرخ بلیت هواپیما که در برنامه پنجم توسعه ذکر شده باید تعیین تکلیف قانونی شود و به گونهای برنامهریزی کرد که فشار مضاعفی بر مردم و مسافران تحمیل نشود.
رییس سازمان هواپیمایی کشوری تاکید کرد: این آزادسازی باید به گونهای باشد که به صورت مرحلهای باشد؛ ابتدا شناورسازی و پس از آن تنوعبخشی صورت گیرد.
به گفته وی تنوعبخشی در آزادسازی نرخ بلیت هواپیما باید با سقف و کف قیمتی مشخص انجام شود چرا که در دیگر نقاط دنیا این چنین است.
جهانگیریان افزود: نرخ بلیت هواپیماها به گونهای میشود که با توجه به حجم ترافیک متغییر، روز و ساعت پرواز نرخها مشخص میشوند و اطمینان میدهیم در این مرحله فشار مضاعفی به مردم وارد نمیشود.
رییس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: قیمت بلیت هواپیما در روزهای پیک پرواز، تعیین میزان کف قیمت درسازمان هواپیمایی مورد مطالعه قرار گرفته است. همچنین سقف مصالح کشور و میزان استطاعت مردم اعلام میشود.
وی با اشاره به شرایط سخت سالهای اخیر در صنعت حمل و نقل هوایی که کشور مجبور به ادامه این شرایط بودهایم، گفت: امیدواریم این شرایط بهبود یابد تا بتوانیم به سند چشم انداز و توسعه هوا و فضا بپردازیم.
هزینه 200 هزار میلیارد دلاری صنعت هوایی جهان
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به سهم حمل و نقل هوایی در دنیا که پنج درصد است، گفت: این میزان بیانگر اهمیت حمل و نقل هوایی در دنیاست که سالانه حدود 200 هزار میلیارد دلار در این بخش هزینه میشود.
به گفته جهانگیریان اگر اشتغال حمل و نقل هوایی یک درصد از اشتغال کشور سهم داشته باشد باید حدود 20 میلیارد دلار از تولید ناخالص داخلی از محل حمل و نقل تامین شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: باید اهرمهای لازم برای ایجاد شرایط مناسب در صنعت حمل و نقل هوایی ایجاد شود.
وی وظایف سازمان هواپیمایی را شامل پنج بخش ایمنی، امنیت، حفاظت از محیط زیست، توسعه پایدار در صنعت و ایجاد محیط سالم رقابتی با دیگر بازیگران این بخش عنوان کرد.
ارسال نظر