نحوه فروش اینترنتی و ارسال داروی پرونده ای
پارسینه: مدیرعامل سازمان شرکت سهاپخش هلال جزییات طرح ثبت و سفارش اینترنتی داروهای پروندهای و ارسال رایگان با پیک را تشریح کرد.
مدیرعامل سازمان شرکت سهاپخش هلال جزییات طرح ثبت و سفارش اینترنتی داروهای پروندهای و ارسال رایگان با پیک را تشریح کرد.
دکتر حسین صانعیفر صبح امروز در نشست خبری در تشریح اقدامات انجام شده از سوی شرکت سهاپخش جمعیت هلال احمر گفت: وظیفه تهیه، تامین و توزیع داروها در هلال احمر و همچنین اداره داروخانهها بر عهده این شرکت است. در حال حاضر نیز داروهای فوق تخصصی، تک نسخهای و بیماران خاص در دستور کار تهیه این شرکت قرار دارد.
وی با بیان اینکه علاوه بر داروخانه مرکزی هلال احمر واقع در خیابان طالقانی، داروخانه جشنواره مستقر در خیابان جشنواره تهرانپارس نیز به ارائه و توزیع داروهای تک نسخهای میپردازد، گفت: البته داروخانه جشنواره که پوشش دهنده شرق تهران است در داخل مجتمع دارویی هلال قرار دارد که در نظر داریم دسترسی به این داروخانه را تسهیل بخشیم. به این ترتیب این قطب دارویی در مکانی مناسبتر دایر شود، اما در حال حاضر داروخانه جشنواره تنها مرکز تک نسخهای شرق تهران است.
وی با بیان اینکه در گذشته زمان زیادی صرف تامین داروهای تک نسخهای برای بیماران سرطانی و خاص میشد، گفت: در حال حاضر اکثر داروهای مورد نیاز در داروخانهها وجود دارد و برای تامین داروهای تک نسخهای دیگر نیز به صورت میانگین یک ماه زمان لازم است.
استقرار نمایندگان بیمه در داروخانههای هلال
صانعیفر همچنین از استقرار نمایندگان بیمه در داروخانههای هلال خبر داد و گفت: در حال حاضر داروخانه جشنواره تهرانپارس نماینده بیمه تامین اجتماعی و در داروخانه مرکزی نیز نمایندگان بیمههای نیروهای مسلح، تامین اجتماعی، سلامت و خدمات درمانی مستقر هستند. جمعیت هلال احمر این آمادگی را دارد که با بیمههای اصلی همکاری کند و فضا در داروخانه به آنها اختصاص دهد تا بیماران برای تایید نسخ خود با مشکلی مواجه نشوند.
ایجاد سامانه ثبت اصالت دارو
مدیر عامل شرکت سهاهلال همچنین از راهاندازی سامانه ثبت اصالت دارو با کمک سازمان غذا و دارو خبر داد و گفت: این سامانه به صورت پایلوت در داروخانه جشنواره اجرایی و در حال حاضر در داروخانه مرکزی نیز مورد استفاده قرار میگیرد. به گونهای که این داروها دارای شماره و بارکد است و پس از ثبت اصالت دارو در این سامانه مشخص میشود که زمان ورود این دارو به داخل کشور یا چرخه دارویی کشور چه زمانی است. حتی مشخص میکند که این دارو به چه فردی تحویل داده شده است و پیگیری و رصد این دارو آسان خواهد بود. این سامانه کمک میکند که داروهایی به جز آنچه که مورد تایید سازمان غذا و داروست، وارد چرخه مصرف نشود.
وی همچنین افزود: در حال حاضر سه ماه است که این سیستم ایجاد شده و علاوه بر داروخانه مرکزی هلال احمر، داروخانه جشنواره، 13 آبان، 29 فروردین و شهید کاظمی نیز تحت پوشش این بارکد قرار دارند.
صانعیفر همچنین از ایجاد سیستم ثبت اینترنتی داروهای پروندهای خبر داد و گفت: جمعیت هلال احمر به منظور تسهیل حال بیماران تک نسخهای اقدام به ایجاد سامانه ثبت اینترنتی داروها کرده است. این مبحث از سه روز گذشته ایجاد شده و تاکنون 10 نفر در آن ثبت نام کردهاند.
وی با بیان اینکه بیمارانی که نیاز به داروی پروندهای دارند در داروخانه هلال پذیرش و پس از آن با ارائه کد چند رقمی میتوانند پروسه تهیه و تحویل داروی خود را به صورت اینترنتی ملاحظه کنند، گفت: البته پیامکهایی نیز به آنها ارسال خواهد شد که نشان دهد دارویشان در چه منطقهای است.
صانعیفر افزود: پس از آن با استفاده از پیک موتوری و موتورهای یخچالدار البته به شرط تکمیل پرونده توسط بیمار، این داروها در سطح تهران برای بیماران به صورت رایگان پیک خواهد شد. در حال حاضر این رویه به صورت آزمایشی در داروخانه مرکزی انجام میشود و پس از آن نیز به سایر داروخانهها تعمیم مییابد.
وی همچنین از همکاری تنگاتنگ شرکت پخش سها با 22 سازمان بیمه گر و 23 سازمان حمایتی از جمله کمیته امداد و بهزیستی خبر داد و گفت: شرکت پخش سها با سامانه 1490 وزارت بهداشت نیز همکاری دارد و ما تلاش میکنیم داروهای نازایی، شیمی درمانی، ام.اس گسترش و تنوع تعداد اقلام دارویی در داروخانههای هلال ایران داشته باشد.
صانعیفر همچنین با بیان اینکه اولویت فعالیتهای این شرکت توزیع عادلانه تمام داروهای مورد نیاز مردم بویژه داروهای حیاتی و مهم در مناطق محروم و کم برخوردار است، گفت: خوشبختانه با همکاری مسئولان وزارت بهداشت اکنون مراکز پخش داروی شرکت پخش سها در استانهای تهران، مازندران، ایلام، خراسان رضوی و جنوبی، کرمانشاه، گیلان، خوزستان، سیستان و بلوچستان، اصفهان، فارس، اردبیل و کرمان فعالیت میکنند.
وی همچنین ادامه داد: در حال حاضر زمان تحویل دارو در مراکز استانها به داروخانههای سراسر کشور از طریق مراکز پخش دارویی هلال احمر به 48 ساعت کاهش یافته و در نظر داریم تمام داروهای بیماران سرطانی، عمومی، خاص و تمام داروهای پرمصرف و حیاتی مورد نیاز کشور را توزیع کنیم.
وی همچنین در پاسخ به سبد دارویی شرکت پخش سهاهلال به ایسنا گفت: با همکاری 60 شرکت دارویی و در قالب 25 قرارداد منعقد شده، در حال حاضر اقلام موجود در سبد دارویی هلال احمر در داروخانهها و مراکز پخش به 700 قلم افزایش یافته که شاهد رشد 100 درصدی آن بودهایم.
حداکثر زمان انتظار برای دریافت دارو؛ 15 دقیقه
صانعیفر در مورد مدت زمان سفارش دارو تا تحویل به متقاضیان نیز به ایسنا گفت: با برنامه ریزیهای انجام شده زمان سفارش تا تحویل دارو حداکثر به یک ماه کاهش یافته است، این در حالیست که در گذشته سه تا چهار ماه زمان لازم بود. همچنین مدت زمان انتظار برای دریافت دارو در داروخانههای مرکزی و تک نسخهای هلال احمر و داروخانه شماره 2 هلال در تهرانپارس حداکثر 15 دقیقه است و این در حالیست که زمان انتظار برای دریافت دارو در گذشته 30 دقیقه بوده است.
منبع:
خبرگزاری ایسنا
ارسال نظر