گوناگون

در نماز توجهت فقط به خدا باشد و به معانی توجه مکن

پارسینه: در زمانی که جناب سید‌هاشم حداد(ره) به ایران سفر کرده بودند، شهید مطهری با ایشان ملاقات خصوصی داشت و ساعتی با هم بحث علمی کردند.

موقع برگشت، شهید بزرگوار با شادابی گفت: این سید حیات‌بخش است! در دیدار بعدی، استاد مطهری از ایشان درخواست دستورالعمل نمود. سید عارف نیز دستوراتی به ایشان دادند. این دیدارهای پر خاطره گذشت، تا این‌که شهید مطهری سفری به عتبات عالیات کرد و در آن‌جا چند بار به خدمت حاج سید‌هاشم رسید. استاد مطهری می‌گفتند: یک‌بار که به دیدن ایشان رفتم، از من سؤال کردند: نماز را چگونه می‌خوانی؟ گفتم با توجه کامل به معانی و کلمات آن، نماز را می‌خوانم. ایشان فرمودند: پس کی نماز می‌خوانی؟ در نماز توجهت فقط به خدا باشد و به معانی توجه مکن.

روح مجرد/علامه طهرانی

ارسال نظر

  • تلف

    یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟

  • عباس

    این کاری که میگید اشتباه محض است .
    چون امام صادق فرمودند
    امام صادق علیه السلام: کسى که دو رکعت نماز بخواند در حالى که بداند در آن چه مى گوید، در حالى سلام نماز را مى دهد که بین او خداوند گناهى نیست ، مگر این که آن را براى او مى آمرزد.
    سند : کتاب ثواب الاعمال و عقاب الاعمال شیخ صدوق رحمه الله علیه


    برگرفته شده از quran-nategh.blog.ir

  • فاضلی

    توصیه ایشان کاملا صحیح است. یعنی در نماز درگیر الفاظ نشو!
    قلبت متوجه خدا باشد نه اینکه با الفاظ و معانی خودت را مشغول کنی.

  • ناشناس

    چقدر بى معنى

  • علی

    سلام
    ای کاش توضیحات مرحوم علامه رو هم چاپ می کردید تا مفهوم جمله آقای حداد مشخص بشه تا دوستان به اشتباه نیوفتند. توضیح اینکه ما در صحبتهای عادی نیز متوجه شخص مخاطب هستیم و معانی رو در قالب الفاظ بیان می کنیم و هیچ وقت در حین صحبت متوجه کلمات نمی شویم در غیر این صورت ما با مخاطب ارتباط برقرار نکردیم بلکه با کلمات ارتباط برقرار کردیم . در نماز هم باید متوجه مخاطب که خداوند است بود و معانی رو در قالب کلمات بیان کرد تا از حضور قلب خارج نشویم کلام امام صادق علیه السلام نیز موید این معنا است که در حین نماز باید متوجه خدا بود تا انسان بداند که چه می گوید.
    والسلام

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار