گوناگون

پسر پرحاشیه تلگرام آزاد شد

پارسینه: مرد جوانی که انتشار تصاویرش با دختران در تلگرام وی را در برابر اتهام سنگینی قرار داده بود برخلاف شایعات به اعدام محکوم نشده است.

مرد جوانی که انتشار تصاویرش با دختران در تلگرام وی را در برابر اتهام سنگینی قرار داده بود برخلاف شایعات به اعدام محکوم نشده است.

سردار‌ هادیان‌فر فرمانده پلیس فتای ایران صبح دیروز در جمع خبرنگاران با تکذیب شایعه حکم اعدام این مرد 26 ساله گفت: پرونده این متهم در واقع پیچیده شده است، وظیفه پلیس سایبری مستندسازی و تشکیل پرونده قضایی و تحویل آن به دادگاه بود که انجام شد.

وی افزود: این متهم در حال حاضر با سپردن وثیقه و سند تا روز دادگاه که حکمش معلوم شود، آزاد است و هنوز هیچ رأیی برایش صادر نشده و حکم اعدام وی شایعه است.

سردار سید کمال ‌هادیان‌فر همچنین درباره پرونده یکی از هنرمندان که گفته بود تلگرامش هک و عکس‌های وی در فضای مجازی منتشر شده است، گفت: انتظار مردم از شخصیت‌های فرهنگی و هنری کشور بیش از این است. این افراد باید خود را از بدی‌ها دور کنند زیرا الگوی جوانان هستند.

فرمانده پلیس فتا با بیان اینکه این پرونده جزو‌ رصدهای پلیس فتا بوده افزود:‌ در این پرونده هک در کار نبوده و واقعیتی بوده که در رصد‌های پلیس فتا به آن رسیده ایم که به محاکم قضایی ارجاع داده شده است.

وی درخصوص شعار «پلیس فتا حواسش به همه چی هست»، گفت: مدتی با همکاران به فکر آن بودیم که شعاری برای پلیس فتا انتخاب کنیم که در نتیجه «پلیس فتا سایه‌سار امنیت در فضای مجازی» را انتخاب کرده و ترویج دادیم اما دست بر قضا شرایطی اتفاق افتاد که مردم خودشان«پلیس فتا حواسش به همه چی هست» را به عنوان یک شعار عنوان کردند که این موضوع تکلیف ما را سنگین‌تر کرد.

سردار ‌هادیان فر با بیان اینکه پلیس فتا به فضای مجازی اشرافیت دارد، گفت:‌ 83 کلاسه را در این فضا به عنوان جرم رصد می کنیم.فرمانده پلیس فتا افزود: ‌برخی جرم‌ها برای مالباخته‌ها ایجاد می شود که شکایت می کنند و ما رسیدگی می کنیم ولی برخی دیگر از رصدهای پلیس فتا درمورد موضوعات مجرمانه در فضای مجازی پیگیری می شود که مغایرت قانونی دارد .

وی بیشترین پرونده‌های تشکیل شده در پلیس فتا را برداشت‌های غیر مجاز عنوان کرد و گفت: درسال گذشته ، 52 درصد پرونده‌ها برداشت‌های غیر مجاز بود و بعد از آن با برنامه ریزی‌هایی که در قالب پیشگیری وضعی، اجتماعی و هماهنگی با مردم، سازمان‌ها و بانک‌ها انجام دادیم توانستیم تاکنون 10 درصد جرایم را کاهش دهیم.

سردار‌ هادیان‌فر، پلیس فتا را پلیس جوانی عنوان کرد و افزود: متوسط سن افسران 23 تا 28 سال است و 82 درصد افرادی که در پلیس فتا حضور دارند فنی و مهندسی هستند. وی افزود: ‌در دنیا در سال 2001 موضوع جرایم رایانه ای مطرح شد در حالی که ما در آ‌گاهی پیش از این انجام داده بودیم.

سردار‌هادیان فر با بیان اینکه برای حضور در فضای اینترنتی تمایلی ندارم، افزود: امنیت در شبکه‌ها در کمترین سطح خودش است مثل تلگرام که همه چیز در این شبکه رایگان است و باید پرسید که کمپانی این شبکه درآمد خود را از کجا می‌آورد که مطمئناً این درآمد با فروش اطلاعات مردم حاصل می شود، با تجمیع اطلاعات افراد یک کشور ذائقه مردم سنجیده می‌شود که این اطلاعات به دستگاه‌های اطلاعاتی بیگانه فروخته می‌شود و درآمد شبکه تلگرام از همین فروش اطلاعات است.

وی افزود:‌ پس مصوبه کمیسیون امنیت فضای مجازی است که دستگاه‌های امنیتی مجاز به استفاده از این شبکه‌ها نیستند اما پلیس در پوشش‌های مختلف و به منظور رصد این شبکه‌ها در این فضا حضور دارد.

فرمانده پلیس فتا با بیان اینکه شبکه‌های اجتماعی نیاز جامعه است، گفت: ‌اعتقاد دارم که باید از این فضا استفاده شود ولی با افزایش ظرفیت داخلی و حمایت از شبکه‌های اجتماعی وطنی این کار باید صورت بگیرد تا مردم با خیال راحت در این فضا حضور پیدا کنند.

سردار‌هادیان فر به کاربران فضای مجازی توصیه کرد اپلیکیشن‌های خود را از مکان‌های معتبر دانلود کنند زیرا بسیاری از این برنامه‌ها طبق آزمایشی که ما در آزمایشگاه پلیس فتا انجام می دهیم حامل بدافزار و هکرها هستند

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار