گوناگون

داستان پتروس فداکار زیر سؤال رفت!

پارسینه: وی همچنین به داستان پتروس فداکار انتقاد کرد و گفت: در کشور هلند کسی پتروس فداکار را نمی‌شناسد، ولی همه ما او را می‌شناسیم؛ چون از کتاب‌های دبستان درباره او آموخته‌ایم؛ در حالی که درباره قهرمان‌های خودمان هنوز به اندازه کافی کار نکرده‌ایم. راستی چرا هیچ‌وقت از خودمان نپرسیدیم چرا پتروس فداکار جای انگشتش یک چوب در سوراخ سد نگذاشت؟

ظهر امروز سه‌شنبه ۲۳ اسفندماه دیدار پایان سال اهالی انتشارات سوره مهر با فعالان رسانه‌ای حوزه کتاب برگزار شد که محمد حمزه‌زاده مدیرعامل سوره مهر، حیدر ایمنی مدیر روابط عمومی این انتشارات و دیگر دست‌اندرکاران آن حضور داشتند.

همچنین حبیب احمدزاده، نویسنده دفاع مقدسی نیز در میانه مراسم به جمع پیوست. وی در این مراسم گفت: ما مفهوم ارزشمندی به نام دفاع مقدس داریم که قدر آن را نمی‌دانیم؛ در حالی که همه جهان وقتی مفاهیم انسانی را که در این دفاع بود، می‌شنوند در برابر آن گاردشان باز می‌شود.

وی ادامه داد: حتی خاخام‌های یهودی نیز در برابر این مفاهیم ابراز احترام می‌کنند. ما باید بیشتر به این ارزش‌ها توجه کنیم و قدرشان را بدانیم.

به گزارش مهر این نویسنده درباره مسابقات کتابخوانی دفاع مقدس در زندان‌ها نیز اشاره کرد: چند مسابقه کتابخوانی بر اساس کتاب‌های دفاع مقدسی در چند زندان زنان کشور برگزار شده است که متولی آنها هم فرهنگی‌ترین زندانیان هستند. آنها آنقدر از این مسابقه استقبال کرده‌اند و تحت‌تاثیر آن قرار گرفته‌اند که حالا دیگر زندانیان زندانبانان را نصیحت می‌کنند.

به گفته احمدزاده، اگر افرادی چون سیده زهرا حسینی راوی کتاب «دا» را داشتند به هر بهانه‌ای او را مطرح می‌کردند.

وی همچنین به داستان پتروس فداکار انتقاد کرد و گفت: در کشور هلند کسی پتروس فداکار را نمی‌شناسد، ولی همه ما او را می‌شناسیم؛ چون از کتاب‌های دبستان درباره او آموخته‌ایم؛ در حالی که درباره قهرمان‌های خودمان هنوز به اندازه کافی کار نکرده‌ایم. راستی چرا هیچ‌وقت از خودمان نپرسیدیم چرا پتروس فداکار جای انگشتش یک چوب در سوراخ سد نگذاشت؟

در این مراسم همچنین فعالان رسانه‌ای برخی نکاتی که برای بهبود روابط خبری سوره مهر با رسانه‌ها تاثیرگذار است، مطرح کردند.

ارسال نظر

  • جاوید

    یکی از اساتید فلسفه یونان (شاید سقراط) می گوید:"آسانترین کار در دنیا ایراد گرفتن است"و ما ایرانیها فقط برای ایراد گرفتن ساخته شده ایم .اگر بنا را بر طرح چنین مسائلی بگذاریم که چرا پترس فداکار بجای انگشت از چوب استفاده نکرد طرح مسائل دیگر نیز اجتناب ناپذیر می شود.مثلا" چگونه ریزعلی خواجوی در هوایی بارانی موفق به آتش زدن پیراهن خیس خود برای علامت دادن به قطار گردید؟ یا شهید عزیز حسین فهمیده چرا بجای انکه نارنجک به خود ببندد نارنجکها را مستقیم زیر تانک نینداخت؟یا....بیائیم بجای اظهار فضل و ابلاغ نبوغ بینظیر خود به یکدیگر ائین پهلوانی و فداکاری را بیاموزیم.حتی اگر با یک قصه تخیلی باشد.

  • امید از کردستان

    دوست گرامی شما راست فرمودین ما ایرانیهای احساساتی دروغها را بهتر از واقعیتها میپزیریم چون قبول کردن انها از انالیزش اسانتر است . بیشتر از انچه تعقل بورزیم احساس میکنیم

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار