گوناگون

ادارات و مدارس اصفهان تعطیل شد؟

ادارات و مدارس اصفهان تعطیل شد؟

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره تعیین تکلیف تعطیلی ادارات و مدارس اصفهان فردا ۴ اسفند ۱۴۰۳ گفت: فردا تمامی ادارات و مدارس و واحدهای آموزشی مثل روال معمول فعالیت خواهند داشت.

به گزارش پارسینه به نقل از مهر، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به نفوذ توده هوای سرد به استان از اواسط هفته و تعیین تکلیف تعطیلی ادارات و مدارس اصفهان گفت: فردا شنبه مدارس و ادارات تعطیل نیست.

منصور شیشه‌فروش در حاشیه جلسه ستاد مدیریت بحران اظهار کرد: شدت کاهش دما طی روز سه شنبه و چهارشنبه این هفته با کاهش ۸ تا ۱۲ درجه سانتی گراد پیش بینی گردیده و سامانه فوق به علت فقدان تغذیه رطوبتی بارش چندانی در استان نخواهد داشت.

وی افزود: همچنین فردا تمامی ادارات و واحدهای آموزشی مثل روال معمول فعالیت خواهند داشت و تأکیدات لازم به مدیران انرژی دستگاه‌های اجرایی جهت رعایت صرفه جوئی در مصارف گاز و برق ابلاغ شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از تمامی مشترکین گاز در خواست کرد نسبت به تنظیم دمای وسایل گرمایشی ساختمان‌ها بر روی دمای ۱۸ درجه سانتی گراد و استفاده بهینه از انرژی برق و گاز در هفته جاری با کاهش حداقل ۲ درجه سانتی گراد دمای در ساختمان‌ها و کاهش مصارف برق در جهت تأمین پایدار گاز برای مشترکین اقدام کنند.

وی عنوان کرد: تمامی ادارات و اماکن دولتی موظف می‌باشند نسبت به روشن نمودن سیستم‌های گرمایشی یک ساعت قبل از شروع فعالیت اداری و خاموش کردن سیستم‌های گرمایشی و موتور خانه‌ها یک ساعت قبل از اتمام فعالیت اداری اقدام کنند.

شیشه‌فروش ادامه داد: به منظور پایداری جریان برق و گازخانگی و صنوف، استفاده از نور طبیعی در طول روز، صرفه جویی در مصرف برق و گاز خصوصاً در ساعات اوج مصرف برق، اجرای روش‌های پیشگیری از هدر رفت انرژی از جمله کاهش روشنایی فضاهای عمومی مثل پارکینگ و راهروها، خاموش کردن لامپ‌های اضافی نیز تأکید می‌شود.

وی ادامه داد: استفاده از گاز و برق برای گرمایشی در فضاهای باز ممنوع است و بازرسان شرکت گاز و برق با موارد تخلف برخورد خواهند کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان بر ضرورت رعایت اصول ایمنی در برابر وزش باد شدید و کاهش دما. سرما زدگی با حفاظت تأسیسات و زیر ساخت‌های بخش کشاورزی و شبکه‌های آبرسانی در برابر کاهش دما و تند بادهای محلی توسط بخش‌های اجرایی و بهره برداران بخش کشاورزی تاکید کرد.

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار