واکنش چین به هشدار مسافرتی آمریکا
پارسینه: «هوا، چون اینگ» سخنگوی وزارت خارجه چین از آمریکا به دلیل اعلام هشدار مسافرتی به چین برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا بشدت انتقاد کرد.
«هوا» روز شنبه در مصاحبهای در پکن گفت که اینکه آمریکا بخواهد بالاترین سطح هشدار مسافرتی را برای شهروندانش در نظر گیرد کاملا مغایر با اقدامات و توصیههای سازمان بهداشت جهانی است.
وی افزود سازمان بهداشت جهانی هیچ هشدار محدودیتی برای سفر به چین صادر نکرده است و اعلام آمریکا برای چنین حرکتی کاملا نسنجیده است و نشانی از حسن نیت محسوب نمیشود.
این مقام وزارت خارجه چین گفت که سازمان بهداشت جهانی با در نظر گرفتن محدودیت سفر به چین مخالفت کرد، اما آمریکا دقیقا خلاف این سازمان حرکت کرد.
هوا به اظهارات اخیر ویلبر راس وزیر بازرگانی آمریکا مبنی بر اینکه شیوع این ویروس باعث میشود تا فرصتهای شغلی در اختیار آمریکا قرار گیرد و چین مایل به همکاری با واشنگتن نبوده است، واکنش نشان داد.
وی تاکید کرد که مردم چین با تلاش و مقاومتی مثال زدنی برای شکست ویروس و درمان این بیماری تلاش میکنند و کشورهای دیگر نیز از این تلاشها حمایت و برای کمک اعلام آمادگی کرده اند، اما اقدامات و رفتارهای آمریکا کاملا در تناقض با یکدیگر است و به هیچ وجه سازنده نیست.
سخنگوی وزارت امور خارجه چین اضافه کرد که ما در این مسیر به تلاش و مقاومت ادامه میدهیم و بر این باوریم که این ویروس را نابود خواهیم کرد.
ویروس کرونا که اعلام شد اواخر سال گذشته میلادی در بازار غذاهای دریایی در شهر ووهان واقع در استان هوبی در مرکز چین که به طور غیرقانونی حیوانات وحشی میفروخت سرچشمه گرفته است اکنون علاوه بر ۳۱ استان و منطقه چین به ۲۶ کشور دیگر از جمله ایالات متحده آمریکا، استرالیا، تایلند، کره جنوبی، ژاپن، کانادا و فرانسه هم شیوع یافته است این ویروس تا کنون باعث فوت ۲۴۷ نفر و ابتلای حدود ۱۲ هزار تن شده است.
این ویروس که از خانواده «ویروس کرونا» شناخته شده است دوره نهفته نسبتا طولانی از چند روز تا دو هفته دارد و همین باعث شده است تا زمانی که علایمی، چون تب و تنگی نفس در مبتلایان بروز نکند از آن آگاهی ندارند و ضرورتی برای رفتن به بیمارستان نمیبینند.
تاکنون ۶ نمونه از ویروس کرونا در جهان کشف شده است و با این مورد تعداد آن به هفت مورد رسیده است این ویروس جزو خانواده بزرگی از ویروسها است که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل میشود در معمولیترین حالت این ویروس باعث سرماخوردگی میشود، اما در مواردی باعث سندروم حاد تنفسی یا همان "سارس" میشود نشانههای ابتلا به این ویروس در انسان تب، سرفه و تنگی نفس است.
کمیسیون بهداشت ملی و وزارت مالی چین ۶۰ میلیارد یوان (۸.۷۴ میلیارد دلار) برای مقابله با ویروس کرونا اختصاص دادند.
ارسال نظر