اتباع این کشورها از اسرائیل خارج می‌شوند

 اتباع این کشورها از اسرائیل خارج می‌شوند

پارسینه: برلین اتباع خود را در روزهای پنجشنبه و جمعه از فلسطین اشغالی خارج می‌کند.

در پی تشدید خشونت بین رژیم اسرائیل و حماس، وزارت خارجه آلمان آماده‌سازی برای خروج شهروندان آلمانی مقیم فلسطین اشغالی را آغاز کرده است.

این وزارتخانه به شهروندان آلمانی توصیه کرده که از سفر به مناطق آسیب دیده در فلسطین اشغالی خودداری کنند و از آنها خواسته است برای دریافت کمک‌های بیشتر در سفارت آلمان در تل آویو ثبت نام کنند.

شرکت هواپیمایی آلمانی لوفت هانزا نیز بنا به درخواست وزارت خارجه این کشور چندین پرواز ویژه از فلسطین اشغالی انجام خواهد داد.

به گفته وزارت خارجه آلمان، شهروندان آلمانی یا دو تابعیتی که هم‌اکنون در فلسطین اشغالی بسر می‌برند و نام خود را که در فهرست پیشگیری از بحران آلمان (ELEFAND) ثبت کرده‌اند، صبح پنجشنبه از نحوه رزرو بلیت برای پروازهای ویژه با لوفت هانزا مطلع خواهند شد.

مشخص نیست چه تعداد شهروند آلمانی یا دو تابعیتی در حال حاضر در فلسطین اشغالی هستند.

به گزارش ایرنا، نیکلای دنکوف نخست وزیر بلغارستان از خروج اتباع این کشور از سرزمین های اشغالی خبر داد و گفت چنانچه هنوز کسی از شهروندان بلغار در آنجا ( سرزمین های اشغالی ) باشد، به خروج وی کمک خواهیم کرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار