گوناگون

کشته و مجروحین سیل جنوب کشور به ۲۰ تن رسید

کشته و مجروحین سیل جنوب کشور به ۲۰ تن رسید

پارسینه: هرمزگان، فارس، بوشهر، سیستان و بلوچستان و کرمان از جمله استان‌هایی هستند که در ۲۴ ساعت گذشته، بارش شدید باران در آنها گزارش شده است.

دوشنبه ۱۳:۴۵/ مجتبی خالدی سخنگوی سازمان اورژانس کشور از افزایش جانباختگان در اثر حوادث جوی به ١١نفر خبر داد و افزود: جانباختگان تا ساعتی پیش هفت نفر بودند، اما متاسفانه با تایید جانباختن چهار تن دیگر بر اثر ریزش تونل در شهرستان مُهر آمار جانباختگان به ١١ نفر افزایش یافت.

دوشنبه ۱۲:۲۰/ مجتبی خالدی سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: بر اساس آخرین گزارش‌هایی که تا ساعت ١١:۴۵ دقیقه روز جاری به دست ما رسیده است، تا کنون محور طبس به تپه طاق و دیهوک - زنوخان در خراسان جنوبی نیز به محور‌های دچار انسداد اضافه شده است.

وی ادامه داد: همچنین سه دستگاه آمبولانس اورژانس به دلیل بارش برف در مازندران و سمنان گرفتار شده اند که به منظور بازگشایی محور هماهنگی‌های لازم با راهداری انجام شده است.

دوشنبه ساعت ۱۱:۰۲/ حامد سجادی معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر به اعلام آخرین گزارش از حوادث جوی رخ داده و بروز سیل در چند استان کشور پرداخت و اظهار کرد: ۱۳ استان آذربایجان شرقی، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قزوین، قم، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، مرکزی و هرمزگان از این حوادث جوی متاثر شده‌اند.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به امدادرسانی به ۳۵۰ نفر و انتقال ۱۲ نفر به مناطق امن گفت: تخلیه آب از ۲۰ واحد مسکونی انجام و ۱۰ دستگاه خودرو از مسیر سیلاب رها سازی شده است و در مجموع ۱۷۸ نفر در قالب ۵۱ تیم مشغول انجام عملیات امدادرسانی هستند.

دوشنبه ساعت ۰۸:۴۵/ مجتبی خالدی سخنگوی سازمان اورژانس کشور بامداد دوشنبه گفت: بر اثر بارش شدید باران در ۷ استان هرمزگان، بوشهر، فارس، سیستان و بلوچستان، قم، گیلان و کرمان شاهد وقوع سیل بوده‌ایم. وی گفت: این حوادث ۹ نفر مصدوم و ۷ فوتی برجای گذاشته است که ۵ مصدوم به مراکز درمانی اعزام و ۴ نفر در محل درمان شده‌اند. وی گفت: دو نفر هم در شهرستان رودان مفقود شده‌اند، همچنین شاهد انسداد موقت محور‌های فرعی در ریگان، کهنوج و فنوج هستیم.
یکشنبه ساعت ۲۳:۴۵/ مجتبی خالدی سخنگوی اورژانس کشور در رابطه با بارش های سیل آسا در استانهای جنوبی گفت: بر اثر وقوع سیل در پنج استان هرمزگان، بوشهر، سیستان و بلوچستان، فارس و کرمان سه نفر مصدوم و سه نفر فوت کرده‌اند.وی گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که یک نفر در بندر کنگان احتمالاً مفقود و محور‌های فرعی در ریگان و کهنوج موقتاً مسدود شده است.
روز یکشنبه هم سازمان هواشناسی در خصوص احتمال سیل و آبگرفتگی معابر در ۱۸ استان ایران هشدار داده است.سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفته "دستور العمل مقابله با حوادث جوی که از سال گذشته تایید شده بود، پیرو اطلاعیه سازمان هواشناسی در سال ٩٩ به همه دانشگاه‌ها به خصوص در استان‌های درگیر ابلاغ شد".
سازمان فضایی ایران اخیرا نقشه ماهواره‌ای پیش بینی وقوع سیلاب را در ایران منتشر کرد. در این نقشه هشدار داده شده بود خراسان شمالی و رضوی، کرمان، گلستان، مازندران، هرمزگان و سیستان و بلوچستان، در بازه زمانی دوم تا پنجم فروردین ماه با خطر احتمالی وقوع سیلاب مواجه‌اند و "در صورت مدیریت مناسب دبی سدها، امکان رخداد شرایط بحرانی برای سکونت‌گاه‌های شهری و روستایی محتمل نیست".
در اسفندماه نیز برخی از استان‌های ایران از جمله لرستان شاهد وقوع سیل بود. در فروردین پارسال، سیل در تعدادی از استان‌های ایران دست‌کم ۷۷ کشته برجای گذاشت.

ارسال نظر

  • شیرین صفوی

    لابد اینم کار استکبار جهانی هست !!! و آمریکا باید پاسخگو باشه !!

  • شیرین صفوی

    کرونا ، سیل ، ملخ ، رانش کوه ، ابر سبز در کارند !!!!!!!! تا همه بیکار شوند !!!!

  • ناشناس

    ۴۰ ساله روز خوش نداریم

  • ناشناس

    سیل همه جای دنیا هست دست بشر هم نیست که بخواد توی مقدارش دخالت بکند فقط خدا به بشر عقل داده تا ، سیستم فاضلاب در شهرها بسازد که موقع سیل آب توی خیابان و کوچه راه نیفته و یهو هجوم ببره توی خونه .رانش کوه هم در مناطق شمالی به خاطر از بین بردن جنگل و طبیعت هست . کرونا هم که توی قوطی آوردند توی کشور پخش کردند ،ملخ هم از همیشه بوده ،یکی ازعلتهای زلزله پی درپی در ایران ، از بین بردن منابع آب زیر زمینی است .فقط یک مشکل هست فروردین ۹۸ با سیل شروع شد ،فروردین ۹۹ با کرونا ،انشالله فروردین ۱۴۰۰ ظهور امام زمان(عج) باشد .

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار