درمان سرد مزاجی زنان با گیاهان دارویی
پارسینه: از گذشته تا به امروز داروهای گیاهی برای درمان اختلالات جنسی در میان عموم مردم، محبوب بوده است. به نحوی که پزشکان طب سنتی از داروی گیاهی سرد مزاجی برای درمان سرد مزاجی و افزایش میل جنسی استفاده میکنند. در این مقاله ما شما را با موثرترین گیاهان برای افزایش میل جنسی و درمان سردمزاجی آشنا خواهیم کرد.
نداشتن تمایلات جنسی و سرد مزاجی جنسی یکی از شایع ترین مشکلاتی است که بسیاری از خانم ها بدان دچارند و به علت های گوناگونی مانند مسایل هورمونی، بیماری های مختلف، نوع روش زندگی و عوامل مختلف روانی مانند استرس در زندگی روزمره به وجود می آیند.
ساعدنیوز نوشت: میل جنسی زنان به چرخه قاعدگی آنها بستگی دارد. و اینکه چقدر در محل کار یا خانه دچار استرس میشوند، که این موضوع نیز تاثیر مستقیمی بر چرخه قاعدگی آنان میگذارد. علت بی میلی جنسی زنان می تواند بسیار متنوع باشد. کمبود ترشح هورمون تستسترون، سوءتغذیه، دیابت، تنگی عروق، مصرف داروهای ضد افسردگی، فشار خون و ضد بارداری می توانند از علل فیزیکی بی میل جنسی زنان باشند.
درمان این عارضه در خانم ها امکان پذیر است و می توان با درمان عوامل زمینه ای، تغییر در برخی از روش های غلط و یا اصلاح شیوه های مختلف رفتاری و با مصرف برخی از گیاهان دارویی سرد مزاجی در زنان را درمان نمود. در این بخش شما را با بهترین درمان های سرد مزاجی آشنا خواهیم کرد.
درمان سرد مزاجی با ریوند چینی
در بسیاری از موارد بی میلی جنسی زنان ناشی از استرس های اولین رابطه زناشویی بوده که منجر به عدم میل به برقراری رابطه جنسی و احساس درد می شود. برای درمان این مشکل، دمنوش گیاه و ریشه ریوند چینی تاثیر قابل ملاحظه ای در کاهش استرس وخصوصاً کاهش درد در ناحیه لگن خواهد داشت. باید متذکر شد که زنان باردار و شیرده نباید از این دمنوش استفاده کنند.
درمان سرد مزاجی با گل سرخ
گل سرخ داروی گیاهی افزایش میل زنان بوده که هم به صورت خوراکی و هم موضعی قابل مصرف می باشد. استفاده از دمنوش گل سرخ به صورت روزانه و یا مصرف عصاره آن باعث بهبود توانایی جنسی در زنان و مردان خواهد شد. همچنین مصرف موضعی آن در ناحیه شکم، تاثیر مثبتی بر درمان گیاهی ناتوانی جنسی زنان و مردان دارد. به طور کلی مصرف گل سرخ علاوه بر بهبود توانایی جنسی، موجب بهبود عملکرد دستگاه گوارش، خاصیت آرام بخشی و کنترل تپش قلب می شود.
جینسینگ یا گیاه باروری
یکی از گیاهان بسیار موثر در افزایش توانایی جنسی زنان و مردان که از ایام قدیم در مشرق زمین مورد استفاده قرار می گرفته است، گیاه جنسینگ می باشد. در کتب طب سنتی به تاثیر قابل ملاحظه گیاه جینسینگ در افزایش میل جنسی و درمان گیاهی ناتوانی جنسی زنان و مردان اشاره شده است. این گیاه علاوه بر تقویت قوای جسمانی و جنسی، خواص شگفت انگیز بسیاری نیز دارد و لازم است در مصارف روزانه خود از آن استفاده نماییم.
درمان سرد مزاجی با سنجد
سنجد گیاه دارویی موثر در پیشگیری از سرد مزاجی زنان می باشد. خوردن پودرسنجد به میزان یک قاشق مرباخوری در روز برای درمان گیاهی بی میلی زنان توصیه می شود. همچنین می توان سنجد را به عنوان تنقلات نیز مصرف نمود. دمنوش و جوشانده سنجد نیز در رفع ناتوانی جنسی، بسیار موثر است. همچنین به صورت داروی گیاهی محرک زنان، از گل و میوه سنجد، قرص هایی به شکل کپسول تهیه و به بازار عرضه شده است.
درمان بی میلی زنان با گیاه پنج انگشت
یکی از گیاهان کم نظیر در درمان سرد مزاجی زنان یائسه و زوج های میانسال در طب چینی و سنتی، گیاه پنج انگشت می باشد. مصرف عصاره گیاه پنج انگشت یا ویتاگنوس، تاثیر قابل ملاحظه ای در درمان گیاهی ناتوانی جنسی زنان دارد. این گیاه دارویی به شکل های قطره، عصاره و قرص گیاهی وجود داشته و علاوه بر درمان سرد مزاجی زنان باعث بهبود مشکلات قاعدگی، اختلالات یائسگی، رفع کیست های تخمدان و رحم، رفع آکنه و جوش و دیگر اختلالات هورمونی می شود.
درمان بی میلی زن با دارچین
دارچین گیاهی با طبع گرم بوده که در درمان گیاهی ناتوانی جنسی زنان موثر می باشد. هرچند میزان مصرف دارچین به صورت روزانه باید محدود باشد، اما چای یا دمنوش دارچین بسیار در رفع ناتوانی جنسی مفید است. ۱۵۰ گرم چوب دارچین را با ۱۵۰ گرم زنجبیل و هل نیم کوب مخلوط کرده و ۳ قاشق غذاخوری از آن را روزانه در یک لیتر آب سرد ریخته و دم کنید. سپس یک فنجان در سه نوبت روز مصرف نمایید.
درمان سرد مزاجی زنان با گیاه رازیانه
رازیانه از دیگر گیاهان دارویی موثر در درمان بی میلی زنان است. رازیانه را باید به صورت دمنوش تهیه کرده و با یک قاشق مربا خوری عسل مخلوط و میل نمایید.
درمان سرد مزاجی زنان با گیاه کهن دار یا گینکو
این گیاه دارویی ارزشمند برای اهداف دارویی متنوعی مورد استفاده قرار می گیرد. تحقیقات اخیر نشان داده است که جینکو بیلوبا بر روی افزایش قوای جنسی اثرگذار می باشد. شما می توانید این گیاه را به صورت قرص، کپسول ،عصاره و یا خشک شده تهیه کنید.
درمان سرد مزاجی زنان با خارخاسک
از این گیاه در طب سنتی به عنوان مدر، دفع کننده سنگ های مجاری ادراری و تقویت کننده قوای جنسی استفاده می کنند. از فرآورده های موجود در داروخانه ها می توان قطره پروستاتان، قطره سنکل و قطره آفرودیت را نام برد.
درمان سرد مزاجی زنان با زعفران
یکی از مشهورترین و گران ترین داروهای گیاهی برای افزایش میل جنسی زنان، زعفران می باشد. اگرچه طبق تحقیقات مشخص شده است که زعفران باعث افزایش تحریک جنسی می شود اما اثر آن بر میل جنسی بسیار کمتر است. زعفران در بهبود گردش و جریان خون نقش مهمی دارد و گردش خون هم باعث گرم شدن بافت ها و افزایش احساسات می شود. در خانم ها باعث تحریک بافت رحم می شود.
درمان سرد مزاجی زنان با شنبلیله
شنبلیله گیاهی است که هم در پخت و پز و هم به عنوان مکمل مورد استفاده قرار می گیرد. برخی تحقیقات نشان می دهند که مصرف این گیاه ممکن است به تقویت قوای جنسی کمک کند. یک مطالعه نتیجه گیری کرد که شنبلیله می تواند یک روش درمانی مؤثر برای افزایش انگیزه جنسی زنان باشد. با این حال، بسیاری از تحقیقات فعلی در مورد شنبلیله شامل سلامت جنسی مردان می شود. قرص آفرودیت از جمله این فرآورده های گیاهی است که با استفاده از مواد موثره گیاهان خارخاسک، زنجبیل، زعفران و دارچین تهیه شده و افزایش دهنده تمایلات جنسی در بانوان است.
چند توصیه از طب سنتی برای درمان سردمزاجی
- از غذاهای سرد بپرهیزید و یا مصرف آنها را به حداقل برسانید. سعی کنید بیشتر از خوراکی ها و غذاهایی که طبع گرم دارند، استفاده کنید.
- در بیشتر وعده های غذایی خود از چغندر، شاهی، فلفل سبز، پیاز، ترب، کشمش و توت استفاده کنید.
- نوشیدن شیره نارگیل و آب انگور از جمله خوراکی هایی است که می تواند به تقویت توانایی جسمی بانوان کمک کند.
- 6 عدد خرمای هسته گرفته و 3 عدد مغز گردو را به همراه کمی دارچین بکوبید تا نرم شود. روزی 4 تا 5 حبه از این ترکیب بخورید.
- بادکش تخمدان و کمر را به مدت 7 تا 14 مرحله انجام دهید.
- استفاده واژینال از عسل به مدت 7 تا 14 شب مفید است.
در انتخاب مكمل ها و داروهای گياهی در هر زمينه ای به ويژه برای درمان اختلالات جنسی دقت کنید و صرفا دارو و یا گیاهی را به اين واسطه كه طبيعی است و عوارضی به همراه ندارد به طور افراطی و سرخود مصرف ننمایید.
ارسال نظر