از دست آورد ارزی و کاهش جرم تا آسایش خانواده ها پس از استفاده از پیام رسانهای ایرانی!
پارسینه: معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی که این روزها خبر از سقوط متوالی تلگرام در ایران و جهان می دهد اعلام کرده حدود ۲۹ میلیون کاربر در ۷ پیام رسان اجتماعی داخلی ثبت نام کرده و فعالیت دارند.
به گزارش پارسینه ، عبدالصمد خرم آبادی معاون دادستان کل کشور در آخرین گزارشش از وضعیت تلگرام پس از فیلترینگ و اقبال مردم به پیام رسان های داخلی در صفحه شخصی اش نوشت : بر اساس آخرین آمار ارائه شده از سوی مرکز ملی فضای مجازی تا ۱۹ تیر ماه ۱۳۹۷ حدود ۲۹ میلیون کاربر در ۷ پیام رسان اجتماعی داخلی (سروش، بیسفون، ویسپی، گپ، ایتا، بله و آی گپ) ثبت نام کرده و فعالیت دارند.
وی البته همچون گذشته با اطلاع رسانی از وضعیت خوب پیام رسانهای داخلی از جمله پیام رسان سروش که به شدت تلاش می شود رقیب جدی تلگرام برشمرده شود، گزارش داده: «سروش» به تنهایی حدود دوازده و نیم میلیون نفر عضو دارد.
اما خرم ابادی این مطلب را هم اضافه می کند که مهاجرت کاربران ایرانی به پیام رسانهای داخلی علاوه بر اینکه امنیت و آسایش را برای خانوادهها بهمراه داشته و جرایم را کاهش داده است، موجب صرفه جویی قابل توجه ارزی برای کشور و کاهش هزینههای اینترنتی مردم شده است.
خرم آبادی همچنین مدعی شد کسانی که اعلام میکنند فیلتر تلگرام در ایران شکست خورده است در اشتباه محض هستند. سال گذشته کمتر از ۵ میلیون کاربر در پیام رسانهای اجتماعی داخلی عضویت داشتند. اما بعد از فیلتر تلگرام جذابیتهای مختلف پیام رسانهای داخلی موجب شد ظرف مدت کوتاهی میلیونها نفر عضو این پیامرسانها شوند
در پایان پیام آقای معاون آمده: همانگونه که قاچاق و واردات بی رویه کالا به تولید داخلی لطمه جدی وارد میکند، فعالیت غیر قانونی فیلتر شکنها و پیام رسانهای خارجی در فضای مجازی کشور، اساسیترین مانع بر سر راه پیشرفت و ترقی پیام رسانهای داخلی محسوب میشوند. اگر قوانین بدرستی اجرا شوند و حمایتهای مادی و معنوی لازم برای بالا بردن کیفیت و کمیت خدمات پیام رسانهای داخلی بعمل آید بزودی تلگرام در ایران به بوته فراموشی سپرده خواهد شد.
بنظر می رسد بهتر است در صورت امکان معاونت محترم دادستان کل کشور در امور فضای مجازی در گزارشهای بعدی به تشریح کامل علل اعتماد میلیونها ایرانی پس از فیلترینگ تلگرام به رقیبان ایرانی و مهاجرت این تعداد عظیم کاربر به پیام رسانهای داخلی را بیان کرده و همچنین دلیل اینکه چرا و چگونه نرم افزارهای داخلی موجب گسترش امنیت شده و آسایش آحاد ملت را به همراه آورده با مخاطبان خودشان درمیان بگذارند.
همچنین پیشنهاد می شود مرکز ملی فضای مجازی آماری که در اختیار معاونت دادستانی در امور فضای مجازی قرار داده، جهت تنویر افکار عمومی در اختیار رسانه ها و جراید هم قرار دهد تا دقیقاً مشخص شود جمع آوری داده ها از چه طریقی صورت گرفته و اساساً روایی و پایایی نتایج سنجش، تفسیر آن و آمار گیری بر مبنای چه متغیرهایی ثبت و آنالیز شده است؟ چه مقدار شغل و کار آفرینی توسط پیام رسانهای داخلی ایجاد شده و چه مقدار جذب ارز و صرفه جویی از این محل توسط پیام رسانهای داخلی انجام پذیرفته است؟
نه بابا
اظهارات ایشان بر چه اساسی است حکم قضایی؟