گوناگون

گوشی تاشوی مایکروسافت؛ نگاهی جدید به تلفن همراه

گوشی تاشوی مایکروسافت؛ نگاهی جدید به تلفن همراه

پارسینه: با رونمایی از محصول جدید شرکت مایکروسافت با نام سرفیس دوئو، این شرکت سعی دارد نگاه جدیدی را به تلفن‌های همراه اندرویدی در جهان ایجاد کند.

چند سالی است که رسانه‌های تکنولوژی منتظر رونمایی نهایی تلفن همراه مایکروسافت هستند. پس از شکست این شرکت در توسعه تلفن همراه و سیستم عامل ویندوزفون، برخی گمان می‌کردند این شرکت دیگر به این بازار باز نخواهد گشت، اما مایکروسافت با رویکردی کاملا جدید و با یک محصول متفاوت وارد این بازار شده است.

در واقع سرفیس دوئو یک تلفن همراه تاشو است، اما رویکرد این شرکت در ساخت محصول با شرکت سامسونگ که در زمینه ساخت گوشی‌های تاشو اولین است متفاوت بنظر می‌رسد.

این شرکت سعی کرده است در تاشو بودن دوام و کارایی را مهم‌ترین عامل درنظر بگیرد.

در اصل سرفیس دوئو یک نوت بوک جیبی است؛ وسیله‌ای بین تبلت، تلفن همراه و لپ‌تاپ. با وجود اینکه این شرکت سعی کرده در هر بخش خصوصیت‌های هر کدام از این محصولات را در سرفیس دوئو تلفیق کند، اما این وسیله به بزرگی و کارایی لپ تاپ نیست، مانند گوشی موبایل راحت در جیب جا نمی‌شود و صفحه‌ای به بزرگی تبلت ندارد.

این محصول قرار است با قیمتی نزدیک به هزار و ۴۰۰ دلاردر اوایل پاییز وارد بازار شود.

مایکروسافت در این محصول از دو صفحه نمایش ۵.۶ اینچی استفاده کرده است.

این نمایشگر و اندرویدی که برای آن توسعه یافته، سبب می‌شود کاربران در استفاده از تلفن همراه بتوانند از دو صفحه نمایشگر همزمان استفاده کنند. به عنوان مثال می‌توان در یک صفحه نمایش فیلمی را در یوتیوب دید و بطور همزمان می‌توان در صفحه دیگر در گوگل عبارتی را جستجو کرد.

در این محصول برای دوربین از یک سنسور ۱۱ مگا پیکسلی استفاده شده است. لنز این دوربین هم دارای دیافراگم اف دو است.

بزرگنمایی هفت برابری و فیلمبرداری در نور کم، مواردی است که مایکروسافت روی آن تاکید می‌کند. این گوشی می‌تواند تصاویر فور کی را در نرخ ۳۰ فریم در ثانیه ثبت کند.

در این محصول از پردازنده اسنپ‌دراگون ۸۵۵ استفاده شده است. رم دستگاه حدود شش گیگابایت و حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایت درنظر گرفته شده‌اند.

یکی از نکات ضعف این دستگاه پشتیبانی نکردن از شبکه فایو جی است. از طرفی رم شش گیگابایتی هم برای این محصول پایین و ناامید کننده است.

برای باتری هم در هر نمایشگر یک باتری استفاده شده، اما ظرفیت مجموع باتری‌ها از گلکسی نوت ۲۰ کمتر است؛ نکته‌ای که می‌تواند یکی دیگر از نقاط ضعف این دستگاه باشد.
منبع: دویچه وله

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار