گوناگون

چگونه بخوابیم تا سکته نکنیم

پارسینه: دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی ایران با اشاره به روش‌های خوابیدن نادرست از منظر طب سنتی گفت:خوابیدن بر پشت باعث کمردرد، ورود ترشحات مغزی به حلق, ریه و بیماری نزله یعنی افزایش ترشحات پشت حلق، کابوس و احتمال افزایش بروز سکته می‌شود.

محمد انصاری‌پور درباره اینکه چه روشهای خوابی، نادرست است, اظهار داشت: خوابیدن بر پشت باعث کمردرد، ورود ترشحات مغزی به حلق, ریه و بیماری نزله یعنی افزایش ترشحات پشت حلق، کابوس و احتمال افزایش بروز سکته می‌شود پس بهتر است افراد همیشه به سمت راست یا چپ بخوابند.

خواب شب زیر نور مانع ایجاد خواب عمیق
وی افزود: خواب شب در زیر نور مانع ایجاد خواب عمیق می‌شود و افراد را از مزایای خواب محروم می‌کند همچنین خواب زیر نور مهتاب نیز چنین مشکلاتی را برای افراد ایجاد می‌کند.

این دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی ایران دانشگاه شاهد اضافه کرد: خواب در گرسنگی نیز بدن را به سمت خشکی و ضعف سوق می‌دهد و قوای بدن را تضعیف می‌کند.

خواب صبحگاهی موجب تشدید یبوست
انصاری‌پور یادآور شد: دیر برخواستن از خواب صبح نیز به بدن آسیب وارد می‌کند چرا که خواب صبحگاهی نوعی خواب در گرسنگی است، مواد اصلی و مورد نیاز بدن را تباه می‌کند و صبح زود بر اساس ساعت بیولوژیک بدن موقع فعالیت دستگاه گوارش و روده‌هاست که باید دفع مدفوع صورت گیرد و این خواب مانع دفع مدفوع در وقت خود شده منجر به تجمع سموم در بدن می‌شود و خواب صبحگاهی موجب تشدید یبوست افراد می‌شود.

خوابیدن در شب قبل از دفع مدفوع به بدن آسیب وارد می‌کند
وی خاطرنشان کرد: خوابیدن در شب قبل از دفع مدفوع نیز به بدن آسیب وارد می‌کند در این حالت با ماندن طولانی‌مدت مدفوع در روده‌ها، سموم آن بازجذب شده و به کبد و سایر اعضا آسیب می‌رساند.

خواب شب قبل از سبک شدن معده نیز مناسب نیست
این دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی ایران دانشگاه شاهد گفت: خواب شب قبل از سبک شدن معده نیز مناسب نیست؛ بهتر است شام سر شب خورده شود تا بین خوردن شام و خواب حدود 2 تا 3 ساعت فاصله باشد؛ در غیر این صورت خواب عمیق نخواهد بود و حتی منجر به تشویش در خواب خواهد شد و هضم غذا با مشکل مواجه می‌شود و موجب بروز نفخ معده می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار