روش جدید محققان برای کاهش قرارگرفتن بیماران سرطانی در معرض اشعه
پارسینه: یک مؤسسه آمریکایی روش جدیدی را برای کاهش قرارگرفتن بیماران در معرض پرتوهای درمانی ارائه کرده است.
مؤسسه سرطانی «Novant Health Zimmer» در کارولینای شمالی آمریکا اکنون در حال ارائه یک روش درمانی جدیدی است که سبب میشود بیمارانی که به سرطانهای زنانه مبتلا هستند، کمتر در معرض تشعشات و پرتوهای درمانی قرار گیرند.
در این روش پرتو درمانی، برخی از دستگاههای جدید میتوانند میزانی از پرتو را به تومور رسانده و در عین حال میزان قرارگرفتن بافتهای سالمی که در اطراف تومور قرار دارند را به این تشعشعات کاهش دهند.
دکتر «تیفانی مورگان» میگوید: ما تومور و غدد لنفاوی را در لگن هدف قرار میدهیم و از آنجایی که نمیتوانیم دوز کافی [از پرتو]را به تومور دهانه رحم، بدون ایجاد آسیب ساختارهای مجاور برسانیم، بنابراین با پرتو درمانی داخلی و یا «براکی تراپی» ما ایمپلنتی را ایجاد میکنیم که به شکل مستقیم سمت تومور میرود.
او همچنین تصریح کرد: مشکل این است زمانی که افراد تومورهای بزرگی را دارند، ما نمیتوانیم به شکلی ایمن تمامی بخشهای تومور را با نوع معمولی ایمپلنت بپوشانیم؛ بنابراین ما چیزی به نام «براکی تراپی بینابینی» را ارائه میدهیم که دارای رویکرد ترکیبی است.
دکتر مورگان همچنین گفت آنها حدود ۲۰ بیمار را سالیانه قادر هستند تا درمان کنند که از این میزان، ۵۰ درصد از آنها از این روش جدید سود خواهند برد.
ارسال نظر