گوناگون

عمر واقعی عشق و دوست داشتن چقدر است؟

پارسینه: آیا دوست داشتن و عشق ورزیدن در محدوده تعقل و اندیشیدن و استدلال منطقی قرار دارد یا در محدوده افكار منفی؟

محققان دریافتند که مغز زنان و مردان عشاق میانسال همان فعالیتی را نشان داده که مغز عشاق جوان با تجربه هفت ماه ارتباط نشان می دادند.

آیا دوست داشتن و عشق ورزیدن در محدوده تعقل و اندیشیدن و استدلال منطقی قرار دارد یا در محدوده افكار منفی؟ اگر برای دوست داشتن فقط متکی به افکار منفی باشیم مدت زمان دوست داشتن و عشق ورزیدن ( بین 2 همسر) در مدت دوره نامزدی و مدت کوتاهی بعد از زمان ازدواج است ( در این مدت به نفع افکار منفی نیز است) و بین والدین و فرزند یکطرفه از والدین به فرزند در تمام عمر و یکطرفه از فرزند به والدین تا زمان بلوغ (افکار منفی در این شرایط قدرتی ندارند) ادامه خواهد داشت.
(اصولاً افكار موجود در ذهن انسان یا در محدوده تعقل و تدبیرات یا در محدوده افكار منفی) اگر به نتایج حاصل از عشق ورزیدن و دوست داشتن وقت كنیم می توانیم با بررسی اثرات آن به سوال فوق پاسخ دهیم عشق سبب اتحاد حداقل دو انسان با یكدیگر می شود و به عبارت دیگر دو انسان در بسیاری موارد طرز تفكر مشابه پیدا میكنند و به علائق یكدیگر علاقه مند شده و از موارد مشابهی دوری و اجتناب می كنند. اتحاد حداقل دو انسان كه اگر واقعی باشد دائم و ممتد است در نتیجه در صورت حركت انسان بسوی تكامل و تعالی است و برعكس تفرقه بین دو انسان در جهت تنزل انسان است پس مشخص شد كه اتحاد انسان كه نتیجه عشق آندو بهم است در محدوده تعقل و تفكر منطقی است زیرا منطق انسان در جهت پیشرفت و تكامل انسان است در حالیكه جهت افكار منفی بسوی تنزل انسان است.
پس اگر انسانی عمدتاًُ در جهت افكار منفی سیر كند نمی تواند عاشق گردد و اگر در مقطع زمانی بنا به علل موقتی و خاص آن زمان بتواند عاشق شود عشق او تابع عوامل مقطعی آن زمان است و با خاتمه آن عوامل مقطعی موقتی و غالباً تمایلات جنسی است (گاهی قدرت و گاهی علم محدود است) عشق خاتمه می‌یابد. بدیهی است خاتمه عشق دلیل واقعی نبوده عشق است زیرا عشق چون به معنی اتحاد دو انسان است خاتمه اتحاد دلیل واقعی نبودن آن اتحاد است.
محققان دانشگاه کالیفرنیا در پژوهش جدید خود دریافته اند که برخلاف تصور پیشین، عشق می تواند دوام زیادی داشته باشد.
محققان مغز ۱۷ داوطلب را که بیشتر آنها در دهه ۵۰ سالگی قرار داشته و بطور میانگین حدود ۲۱ سال بود که ازدواج کرده بودند، در زمان مشاهده تصویر همسرانشان اسکن کردند.نتایج به دست آمده کاملا متفاوت با نظر روانشناسانی بوده که به گفته آنها، احساس عشق شدید تنها حدود ۱۸ ماه و در بهترین حالت سه سال طول خواهد کشید.
محققان دریافتند که مغز زنان و مردان عشاق میانسال همان فعالیتی را نشان داده که مغز عشاق جوان با تجربه هفت ماه ارتباط نشان می دادند. اگرچه تنها یک تفاوت میان این دو گروه وجود داشت. در میان عاشقان میانسال، مناطق مغزی مرتبط با اضطراب دیگر فعال نبوده بلکه مناطق مرتبط با آرامش از بیشترین فعالیت برخوردار بودند. گفته می شود که ازدواج های شاد بر اساس ارتباط خوب، ارزشهای مشترک، حمایت محکم از اقوام و دوستان، شادی، کودکی باثبات، گفت و گوهای منصفانه و اراده سخت و …هستند. این در حالیست که دکتر مارسل زنتر از دانشگاه ژنو در بررسی ۴۷۰ مطالعه انجام شده در مورد سازگاری دریافت که هیچ ترکیب خاصی از صفات شخصی وجود نداشته که منجر به قرار گرفتن فرد در یک رابطه عاشقانه پایدار شود بجز یک استثنا که آن قابلیت حفظ تصورات مثبت است.


منبع: جام نیوز

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار