برای درمان سرماخوردگی کورتون و دگزامتازون مصرف نکنید
پارسینه: یک پزشک عمومی معتقد است: مصرف داروهایی همچون کورتون و دگزامتازون تاثیری در بهبود سرماخوردگی ندارند.
یک پزشک عمومی معتقد است: مصرف داروهایی همچون کورتون و دگزامتازون تاثیری در بهبود سرماخوردگی ندارند.
دکتر فریدون اسفندیاری، با بیان اینکه هر فرد در طول زندگی خود تنها یکبار به یک نوع ویروس سرماخوردگی مبتلا میشود، خاطرنشان کرد: هر بار که یک نوع ویروس سرماخوردگی وارد بدن میشود، بدن در برابر آن آنتی بادی ترشح کرده که تا پایان عمر بدن را در برابر آن نوع ویروس ایمن میکند.
وی تصریح کرد: ابتلای مجدد به سرماخوردگی به دلیل ورود نوع جدیدی از ویروس سرماخوردگی به بدن است که از طریق سایر افراد به انسان منتقل می شود.
اسفندیاری سرما را تنها زمینه ساز ابتلا به بیماری سرماخوردگی دانست و یادآور شد: سرما سیستم ایمنی بدن را قدری ضعیف کرده و زمینه را برای فعالیت ویروس سرماخوردگی مساعد می کند.
وی اظهار داشت: در موارد سرماخوردگی در صورتی که بیماری به مرحله عفونت نرسیده باشد، می توان با استفاده از آنتیهیستامین و مسکنهای ساده آن را کنترل و درمان کرد.
وی خاطرنشان کرد: در صورت وارد شدن بیماری به مرحله عفونت و چرکی شدن باید به پزشک مراجعه کرد تا با استفاده از پنی سیلین و آنتی بیوتیکها بتوان آن را درمان کرد.
اسفندیاری با بیان اینکه دگزامتازون و کورتون برای درمان سرماخوردگی به هیچ عنوان موثر نبوده، اظهار داشت: این دو دارو حتی میتوانند در مواردی موجب تشدید این بیماری شوند.
به گفته اسفندیاری مصرف ویتامینهایی مانند A، E ،C می تواند ایمنی بدن را در برابر ویروس سرماخوردگی افزایش دهد که برای این منظور لیموشیرین میوه مفید و موثری است.
اسفندیاری با اشاره به طول دوره سه تا پنج روزه بیماری سرماخوردگی، آبریزش بینی، التهاب، سرفه، عطسه و نیز عفونت گلو را از جمله علائم این بیماری عنوان کرد.
وی در ادامه آنفلوآنزا را نوع شدید سرماخوردگی دانست و خاطرنشان کرد: در صورت ابتلا به آنفلوآنزا چنانچه افراد از سیستم ایمنی ضعیفی برخوردار باشند، این بیماری در مواردی حتی می تواند کشنده باشد.
به گفته اسفندیاری افراد دچار نقص سیستم ایمنی در برابر همه بیماریها از جمله آنفلوآنزا به سادگی از پا در می آیند، به طوری که در حال حاضر سالیانه 500 هزار نفر بر اثر ابتلا به آنفلوآنزا جان خود را از دست می دهند.
ارسال نظر